vineri, 6 ianuarie 2012

Vinerea cu amintiri. Lady Gaga.

Azi tot storcându-mi mintea despre ce să scriu, citesc pe net de o nouă boacănă a "doamnei" Lady Gaga. De ce nu Gagu? Hmmm?!?! Chiar? De ce?

Imi amintesc foarte bine, in ciuda memoriei mele nu chiar asa de fresh ca la do'oj' de ani, ca acum vreo 3-4 maxim 5 ani, se spunea in presa despre operatia de schimbare de sex a acestei "doamne". Dupa care a inceput ascensiunea muzicala a arătării. Nu ma deranjeaza ca acum are aparenţă feminina, fiecare face ce vrea cu corpul sau, dar nu prea inteleg de ce nu se mai recunoaste adevarul, de ce inclusiv "ea" il ascunde si se contrazice?

De ce ar trebui sa fie imaginea acestui produs din show biz aceea a unei femei si nu a unui transsexual sau ce pisici or fi astia care devin peste noapte din barbati, femei si viceversa?!

Cautand pe net informatii mai vechi de 2 ani, nu prea am mai gasit...  da' in fine, probabil asa se poarta in media de azi. Mai jos, unele mostre despre cel  putin ambiguitatea "ei", daca dovezi despre operatie nu mai sunt.
4 comentarii:

 1. Atata se scrie despre vedete incat nu sti daca este totul adevarat, pana nu cunosti persoana nu ai ce zice.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Asta este foarte adevarat, una e omul si alta imaginea pe care o arata publicului.

   Ștergere
 2. Totul este marketing, pentru a se distinge de atatia alti cantareti sunt in stare sa spuna sau sa faca orice, dar asta nu inseamna ca-i careacterizeaza sau ca spusele contin vreun adevar.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Cu toate astea celebra la vremea ei Amanda Lear era transsexual, era barbat cu chip de femeie, si era iubita sau iubitul marelui Salvador Dali. De aceea a si fost promovat-a in muzica....

   Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui. Blogul pulbere-de-stele.com nu este o companie de tip SEO / data-mining; nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii. // This site and third parties use cookies. Pulbere-de-stele.com blog is not a SEO / data-mining company; we do not store, sell or analyze the links left in the comment form.