luni, 6 februarie 2012

Iarna in imagini

Nu-s multe. Si doar din curtea din spatele blocului. Ieri făceam pârtie prin zăpadă pt pisicile mele cărora nămeții le treceau de căpşor. Ce s-au mai jucat după ce am ieșit cu mătura la tras dungi prin zăpada moale :)))

Se mai văd liliecii, unul alb și unul violet, zmeura, lângă gardul viu, cioata de la un fost vișin, trandafirii - cei mai frumoși trandafiri. Nu mă pricep să spun cum îi cheamă, dar am unii galbeni, alții roșu burgund, care când sunt boboci sunt aproape negri, iar restul sunt frez.
Tufele de hortensie și de stânjenei sunt bine ascunse sub stratul de zăpadă. Cam așa e grădina din fața geamului meu. Abia aștept să vină primăvara să vedeți ce flori multicolore am - mai sunt și niște maci, ghiocei, viorele, și o forsiția într-un colț de bloc.

Pe curând!






4 comentarii:

  1. Abia astept! :) eu asa o iarna nu imi amintesc sa fi vazut!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sincer foarte frumos peisajul, dar acum ca a venit vara ar fi frumos sa postezi si niste poze cu gradina inflorita :P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acum locuiesc in alta parte si nu am decat ciment in fata geamurilor :((

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.