marți, 30 aprilie 2013

Multumesc pentru vizite

Pentru că unii vizitatori au impresia că dacă folosesc site-uri de trafic gratuit, înseamnă că în realitate, vizitele către blogul meu sunt minime, vreau să arăt că lucrurile nu stau tocmai așa.

De aceea am făcut un screenshot de unde rezultă foarte clar, cred eu, că de la google pe luna aprilie a acestui an am avut peste 67.000 de vizite, iar de la site-ul de trafic la schimb, trafic-site.ro sau de la altele despre care voi scrie în următoarele zile, am mult mai puține vizualizări și anume 1221.

De aceea nu pot decât să mulțumesc cu tot dragul celor care zi de zi găsesc câte ceva interesant sau amuzant de citit pe blogul meu. Și dacă tot am ajuns aici, vă rog să-mi mai sugerați despre ce ați mai vrea să mai scriu, la filme, cărți (în câteva zile va fi și această pagină), seriale. Nu am uitat de sugestiile făcute la filme, vine vacanța și le voi onora pe toate câte mi le-ați propus sau mi le veți propune.

Vă iubesc!























Varful de trafic de pana acum a fost atins in luna martie a acestui an, cu peste 200.000 de vizualizari.


2 comentarii:

  1. Bravo Oana, pentru trafic. Toate meritele sunt ale tale pentru ceea ce ai reusit sa faci, ca vizitatorilor sa le placa acest blog. Apreciez efortul tau! Si eu te iubesc si cred ca si vizitatorii acestui minunat blog sunt de aceeasi parere ca si mine. Pot sa spun din inima, felicitari!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, Flory! Și eu vizitez cu placere blogul tau, unde gasesc multe informatii despre ceea ce se petrece in viata reala cu eroii serialului nostru preferat, Suleyman Magnificul :)

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.