miercuri, 10 iulie 2013

Iffet, ep. 20

Cemil și Iffet stau pe niște scări, ea plângând. El vrea s-o ducă acasă, pt că e amețită de băutură. Ali Ihsan ajunge la Ahmet și află că soția sa nu este acolo, așa cum îi spusese ea inițial că va merge. Iffet ajunge la Serpil, dar nu anunță pe nimeni unde se află.

episodul următor: Iffet, ep. 21

Merge apoi și la Ahmet, încearcă să afle alinare pentru durerea ei, dar se pare că nimeni n-o înțelege sau nu-i dă sfatul potrivit. Ali Ihsan încearcă să se disculpe tot amintindu-i că Yasemin nu este decât o prietenă. Până la urmă Iffet îl sună pe Cemil ca să aibă cu cine sta de vorbă.

Feride este iarăși în spital, pregătită pentru operație, unde o vizitează prietenii și vecinii. Cemil stă aproape tot timpul cu ea, împreună cu Serpil și cu Feyyaz și Ersin. La un moment dat vine și Iffet s-o viziteze, iar Serpil o scoate pe Nil din zonă pentru câteva minute, ca să nu se întâlnească. După operație Feride este încă sub influența anestezicului, dar datorită unor complicații se poate să rămână paralizată. Cemil stă lângă ea până când se trezește, după care cheamă medicul, care din păcate constată că bătrâna într-adevăr a paralizat în urma operației. Cemil este devastat. Nil, prietenii lui, Arif, patronul care l-a ajutat cu banii, toți încearcă să-l îmbărbăteze.

for the English version of Iffet click here: Iffet English translated summaries

Iffet află despre cele întâmplate de la Serpil și mai spune o minciună lui Ali Ihsan ca să poată merge la spital, unde însă o vede pe Nil lângă Cemil și face cale întoarsă. Ulterior îl sună, dar Cemil ațipise lângă mama lui, iar Nil este acolo și vede ecranul telefonului. Respinge apelul, apoi îl șterge din listă și pune mobilul pe modul silențios.

La vilă, lucrurile merg la fel de prost: Iffet este încă certată cu Ali Ihsan și el se gândește că un copil ar fi binevenit în familia lor; îi cumpără tot felul de cadouri pentru copil, ba chiar îi arată și lui Yasemin niște botoșei - lucru care stârnește din nou certuri între el și Dilek pe tema căsniciei lor.

Ali Ihsan o ceartă pe Nil pentru că se interesează de soarta lui Feride, Dilek denaturează lucurile și stârnește nervii fratelui ei, Erhan reușește să se întâlnească cu Betul, care însă din nou îi vorbește răstit și îl respinge.
Nil, crezând că vestea unui viitor copil al lui Iffet o să-l îndepărteze de aceasta, îi spune lui Cemil că Iffet vrea un copil de la Ali Ihsan. El se întristează și se miră în același timp, dar pleacă lăsând-o pe Nil singură.

Episodul se termină când Iffet reușește să intre în rezerva lui Feride, după operație, și apoi coboară în fața spitalului unde îl vede pe Cemil. Cei doi stau de vorbă, însă din holul spitalului îi urmărește Nil care îl sună imediat pe taică-său, ca să o pârască pe Iffet. Însă Ali Ihsan este ocupat cu Yasemin care tocmai vrea să plece de la companie, dezvăluindu-i că Iffet a avut dreptate și că este îndrăgostită de el.



Pentru alte episoade din serialul Iffet, accesați pagina Stele tv.

sursa foto: capturi video de pe youtube

19 comentarii:

  1. Am astepta cu sufletul la gura sa postezi ep.20 pentru ca nu mi-a placut apropierea dintre Iffet si Cemil.Sunt dezamagita ca ea tot oscileaza si face gafa duoa gafa(asa vad eu lucrurile).M-as bucura daca ar naste copilul si chiar daca la un moment dat Ali Ihsan moare i-ar ramane copilul.In rest ce sa zic? Astept alte comentarii poate mai apar amanunte. Simona

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, Ali Ihsan moare, dar in ultimul episod ea il impusca pe Cemil... :-SS de ce oare???

      Ștergere
    2. Serios?Ai citit cumva de pe net despre ce se intampla in general?

      Ștergere
    3. Nu, nu stau sa caut pe net, am cautat la inceput rezumate la serial si nu am gasit. Asa ca ma uit eu la episoade inainte. Am zis deja, am vazut pe youtube ultimul episod, de fapt doar ultima jumatate de ora din el. Si asa se termina,cu Cemil impuscat de Iffet, si cazut pe asfalt.

      Ștergere
  2. Nu conteaza draga Oana.Daca este asa inseamna ca-si spala toate pacatele.De ce?Poate afla ca Ali a murit din cauza lui( Cemil).Nu stiu dar,pot presupune.Stiu ca nu este crestineste sa gandesc asa dar nu pot sa-l sufar.Orice bine ar zice el ca face,murdareste pana la urma tot.Poate ne mai spune cata ceva Anonimul,desi s-a "cam dat la fund". Simona

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) nu-i crestineste sa-ti placa sau nu un personaj? :D pai inseamna ca nici eu nu-s crestina buna pt ca n-o pot suferi pe Hurrem, care face numai crime si matrapazlîcuri si e bine-mersi absolvita de orice vina pt ca (personajul) Suleyman sta cu capul sub fusta ei noapte si zi si merge dupa ea in patru labe.

      Poate o fi in concediu domnu' Anonim, mai stii?

      Ștergere
    2. Fratilor, fara religie nu puteti sta pe colac? E "crestineste" sau mai degraba omeneste ce a facut Cemil? Sau e "islamic"? Daca-ti violeaza unul copilul, te duci si-l ierti si-l iei in brate in numele unor zei imaginari? Zau? Pai atunci tre' sa fii foarte fericit ca platesti din buzunarul tau criminalii care zac in puscarii, ca vorba e "pacat" daca sint pusi pe scaunul electric sau spinzurati.... Si nu, nu m-am dat la fund, pur si simplu nu m-am mai uitat pe bulgari sa vad ce si cum....

      Ștergere
    3. Fix asa cred si eu... :-h

      Ștergere
    4. Usurel, usurel, Anonim, :) vorbim despre lumea imaginara aici. Ce rost are sa te aprinzi asa? :-SS

      Ștergere
  3. Oana te intreb ceva: de ce moare Ali Ihsan?Deni

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu, Deni, nu am vazut decat o parte din ultimul episod. In rest abia urmeaza sa vad ep. 21.

      Ștergere
  4. Daca Cemil moare inseamna ca serialul va avea un sfarsit trist :(((Roxy)

    RăspundețiȘtergere
  5. Feride moare sau ramane paralizata? Am azut de ambele variante...:/

    RăspundețiȘtergere
  6. episodul 21???Gabriela sunt foarte nerăbdătoare...

    RăspundețiȘtergere
  7. Cemil face tot film asta iffet este maaaare curva

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.