duminică, 7 iulie 2013

Suleyman Magnificul, ep. 70 (71 la Kanal D)

Muhtesem Yuzyil, sezonul 3, rezumatul episodului 70

În care Hurrem face prima tentativă de a o ucide pe Firuze.

Următorul rezumat din Suleyman Magnificul sezonul 3: ep. 71

Hurrem se enervează când aude că Firuze este favorita sultanului și o plesnește când aceasta îi mărturisește că-l iubește pe Suleyman. Scena ia sfârșit când Hurrem se repede s-o strângă de gât pe Firuze dar din fericire intră pe ușă Cihangir. Hurrem îi sugerează lui Afife că n-ar fi nici o piedere dacă Firuze ar fi eliminată. Apoi merge la Suleyman, plânsă și cu machiajul întins, și leșină înainte de a reuși să-i spună ceva. După aceea Suleyman o ceartă pe Afife că nu a controlat cum trebuie haremul. Sumbul o ceartă pe Nigar pentru că i-a propus-o pe Firuze drept persoană de încredere lui Hurrem, la care Nigar spune că oricum nu-i mai pasă pt că ea se mărită și va pleca din palat.

Din ordinul lui Suleyman Firuze merge în camera favoritei și este copleșită de daruri. Hatice găsește ocazia să răsucească cuțitul în inima lui Hurrem spunându-i că de doi ani Suleyman o iubește pe Firuze, dar Hurrem îi răspunde că totuși ea este soție legitimă, iar cealaltă nu-i decât o iubită pe termen limitat. La care Hatice îi spune un adevăr crud, că și dacă ar omorî-o pe Firuze, până la urmă tot s-ar mai găsi o altă kadînă de care să se îndrăgostească. După aceea îi cere lui Nigar să o urmărească pe Hurrem. Firuze găsește protecție la Ibrahim, care pune un agă să o aibă în grijă. Cihangir se îmbolnăvește din nou în lipsa lui Firuze, Mihrimah se vede nevoită s-o cheme iar, și Cihangir începe să mănânce. Nigar ascultă ori de câte ori are ocazia conversațiile lui Hurrem, apoi o informează pe Hatice despre faptul că sultana ar punea ceva la cale, dar nu-i spune în detaliu tot ce știe.

Ibrahim nu este iertat de Hatice și îi spune asta, într-o conversație, sultanului. Pașa propune să meargă cu toată familia la o fermă, ceea ce copiii acceptă imediat, dar Hatice nu este de acord. Gulfem o sfătuiește să-l ierte pe Ibrahim de dragul copiilor, după care îi povestește despre Hurrem și Firuze. Pașa îi dăruiește un inel superb soției sale, pe care i-l lasă într-o cutiuță deschisă, lângă pat, să-l găsească atunci când se trezește. Hatice vede inelul, îl încearcă, dar în public nu-l poartă.

În piață se fac raiduri pentru a fi descoperiți speculanții și pedepsiți.

Mahidevran sosește la palatul din Manissa, unde trăise alături de Suleyman înainte să devină sultan și își amintește cu drag de acele vremuri. Logodnicul Elenei vine la ea cu daruri dar ea îl refuză. Se întâlnește cu Mustafa la râu și îl pălmuiește fiind dezamăgită de comportamentul lui, că l-a căutat dar nu știa nimeni să-i spună cine este.

Hurrem îi poruncește lui Ruștem Pașa să otrăvească mâncarea lui Firuze când aceasta se află la sultan, ceea ce Pașa execută. Într-o seară când sunt împreună sultanul și Firuze, se aduce mâncarea otrăvită, după care Sumbul se apropie de Suleyman și îi spune ceva la ureche, iar el se ridică să plece pentru câteva momente, Firuze rămânând în cameră. Sultanul merge la Hurrem, care îi spune că nu vrea să-l piardă și astfel s-a hotărât să o accepte pe cealaltă femeie. În acest timp Firuze gustă din mâncare și începe să se simtă rău apoi cade jos. De acolo o ridică Ruștem și are de gând s-o arunce peste balcon, dar în acel moment cineva deschide ușa și se aud pași. Aici se termină episodul.

Rezumatele episoadelor serialului Suleyman Magnificul - sezonul 3 sunt redate conform dimensionării televiziunii turce. Kanal D a ales o altă dimensionare, astfel încât fiecare episod se termină cu 15 minute mai devreme decât în versiunea originală, bucata tăiată regăsindu-se la începutul episodului următor.

Pentru alte episoade și articole cu același subiect, vă rog accesați pagina "Stele tv".

Nicio parte a acestui articol nu poate fi preluată fără specificarea linkului sursă de forma: http://www.pulbere-de-stele.com/ Toate drepturile rezervate. All rights reserved.

10 comentarii:

  1. Bun Bun :)) Asta-i Hurrem pe care o stim noi,cu planuri diabolice,care le aplica altii pentru ea :x

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este, nu se simtea bine cand nu avea ceva de uneltit, pe cineva de omorat sau de mutilat... Daca asa erau vremurile, mi-e mila de oamenii care erau nevoiti sa faca asta mereu :(

      Ștergere
  2. Oricum cred ca prin faptul ca au bagat aceasta pauza intre sezoane o sa scada numarul de telespectatori ,parerea mea si mai ales ca acea iubire dintre cei 2 nu mai exista ca la inceput si nu mai atrage asa mult telespectatorii:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din cate am auzit - tot de pe net - dupa fiecare sezon de filmari au fost pauze pt concedii.

      Cine stie? De exemplu eu gasesc multe alte elemente de atractie la serialul asta (personajul Hurrem nu-mi place, mi se pare prea negativ creionat), dar sutele de episoade ma plictisesc. Lungimea serialului este aceea care pe unii ca mine ii fac sa mai renunte uneori sa se mai uite la tv. Iar daca altii renunta pt ca nu le mai place cum evolueaza relatia Suleyman-Hurrem, uite asa, intr-adevar, scade ratingul :)

      Ștergere
    2. Mie imi convine pauza,caci eu nu sunt in tara vara si cum nu am net fix aici,nu pot vedea de pe net fara sa se consume tot modemul :P

      Ștergere
    3. :)) ma bucur ca sunt in acord cu tine cu pauza asta. Dar nu mai aveam vizitatori pe articolele cu Suleyman, episodul 70 abia facuse vreo suta si ceva in 10 zile, iar la Iffet am 100 de vizualizari intr-o ora-doua.

      Ștergere
    4. marele succes cu blogul dvs a aparut odata cu traducerea in avans a serialului Suleyman. In rest....lucruri normale. sfatul meu este sa continuati cu traducerile. punct.

      Ștergere
    5. Este foarte adevarat, draga cititorule, dar succesul a venit pe cand ma tem ca nu era nici un blog in Romania care sa scrie despre Suleyman - sau poate unul singur - si serialul era difuzat la tv. Acum, cand se difuzeaza Iffet, de exemplu am peste 10 mii de vizualizari pe Iffet - ep. 20, si mai putin de 3000 pe Suleyman-ep. 70. Ambele articole au fost postate in intervalul 7-10 iulie.

      Nu am spus ca nu voi continua sa postez la Suleyman, ci ca voi relua postarile odata cu difuzarea serialului la Kanal D, in septembrie. La urma urmei, nici nu mai e mult pana atunci :)

      Ștergere
  3. Răspunsuri
    1. Va multumesc, ma bucur ca ceea ce fac are ecou si isi gaseste utilitate printre cititorii mei!

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.