sâmbătă, 3 august 2013

Iffet, ep. 27

Cemil intră din nou în camera de hotel închiriată de Iffet și o vede pe terasă, aplecată peste balustradă. Cu greu, reușește s-o convingă să nu se arunce. Mai zăbovesc câteva minute strâns îmbrățișați, pe pat, apoi sună telefonul. Este Nimet, plângând, că Ahmet, care între timp fusese bătut și lăsat în stradă, reușise să vină acasă, dar în ușă cade jos și nu poate vorbi. La spital i se dau îngrijirile necesare și îi este cusută o rană la cap. Înainte să apară Ali Ihsan, Cemil pleacă, lăsându-le singure pe cele două surori. Ahmet este apoi luat acasă.

Într-o scenă ulterioară, Orkun se întâlnește cu cei doi bătăuși ai lui Ahmet și îi plătește pentru fapta lor.

episodul următor: Iffet, ep. 28

Iffet arde scrisoarea pe care o scrisese înainte să vrea să se sinucidă, dar apare Emine în încăpere și, după ce Iffet pleacă, reușește să slaveze din șemineu o bucățică de scrisoare cu care mai apoi o șantajează pe stăpâna ei. Temându-se de repercusiuni, Iffet o plătește pe Emine ca să tacă, dar aceasta am impresia că nu este mulțumită de sumă. Oricum, o informează periodic pe Dilek cu tot ce se mai întâmplă cu Iffet, ba chiar o și urmărește peste tot, inclusiv în grădinile vilei, unde ea se întâlnește cu Cemil. Dar Iffet o surprinde pe Emine urmărind-o și cel puțin o dată scapă de ea.

Așadar relațiile paralele continuă. Ali Ihsan și Yasemin sunt tot împreună, el îi cumpără un colier de smaralde care totuși nu este bine primit de Yasemin care așteaptă de la el altceva, cu mult mai important. Iffet se întâlnește pe ascuns cu Cemil, seara, la podețul din grădini, la rândul lui cumpărându-i un pandantiv cu lănțișor de aur foarte frumos.

Într-una din zile, Arif urmărește pe calculator înregistrarea din ziua în care a fost atacat cu pistoalele de doi bărbați. Îi cere lui Cemil să-i găsească, având o adresă unde i-ar putea găsi. Cemil recunoaște pe unul dintre ei, acesta încearcă să fugă, și chiar reușește să scape ascunzându-se după un zid.

Erhan și Betul fac poze de nuntă și se împrietenesc cu Serpil și Feyyaz.
Discuțiile dintre Dilek și Ali Ihsan ajung la paroxism iar Dilek se vede nevoită să plece din casă.

Ali Ihsan află despre tărășenia cu scrisoarea și despre cum Iffet a încercat s-o cumpere pe Emine, și astfel își pune în aplicare planul de a îi lăsa la vilă pe Nil cu Cemil, singuri. Pregătește casa de vacanță ca și cum ar avea ceva de sărbătorit, o ia pe Iffet și pleacă. În finalul episodului, Cemil, care venise și el cu mașina la casa de vacanță, îi vede pe cei doi soți purtându-se tandru unul cu celălalt.





Pentru alte episoade din serialul Iffet, accesați pagina Stele tv.

sursa foto: capturi video de pe youtube






19 comentarii:

  1. Nu stiu, dar cred ca site-ul tau are virusi. Am vrut sa vad rezumatul tau de pe alt calculator si mi-a aparut : Nu puteti accesa pagina, are virusi...Deny

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deny, nu sunt virusi, era o reclama intrusiva, care redirectiona, si unele programe antivirus blocheaza orice pagina daca redirectioneaza spre o alta. (Dar de doua zile am sters toate reclamele de pe site care puteau sa-mi bage redirectionari.) Uite aici dovada, Google spune ca site-ul este curat: https://lh3.googleusercontent.com/--tphstqO15E/Uf-zmcV8HUI/AAAAAAAAMDw/tzRjTC87_Io/w958-h544-no/tools.jpg

      Am facut prin screenul acum cateva minute.

      Ștergere
    2. Am inteles..Deny

      Ștergere
  2. oana tu stii ca ali ihsan o sa vrea sal spinzure pe cemil ( de fata lui iffet)

    RăspundețiȘtergere
  3. Apropo, cand vei pune episoful 28? Deny

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma straduiesc sa-l pun azi, inainte sa inceapa ep. 27 la Kanal D.

      Ștergere
  4. Oricum urat comportamentul lui Ali Ihsan. De ce s-o inseli si sa-ti bati joc de ea si nu divortezi?Stiu ca ea a fost si este "usuratica" si face niste chestii de te doare capul (inclusiv incercarea de a-l ameninta pe Ali cu pistolul) dar, las-o frate daca vezi ca ea este dusa cu gandul la altul. De Yasemin ce sa zic? Profitoare.Astept cu nerabdare ep. urmatoare. Pa-pa! Simona

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa ziceam si eu. Vinovati sunt amandoi, dar de ce nu se despart? O fi puternic sentimentul asta de proprietate cand femeia este a ta cu acte, chiar daca n-o mai vrei?

      Ștergere
    2. Poate ca, Iffet vrea sa se desparta de Ali Ihsan, dar el nu o lasa. Daca ar face asa ceva poate l-ar omori pe Cemil, nu stiu...Oricum, n-ati vazut ca Iffet este tinuta cu forta de Ali Ihsan, sa se razbune pe ea si pe Cemil.. Deny

      Ștergere
    3. Da, Deny, vrea sa-l omoare pe Cemil pentru ca o doreste pe Iffet, pe Iffet care este a lui. E razbunarea omului pe altul care vrea aceeasi jucarie pe care o are el :)

      Ștergere
  5. Vă urmăresc rezumatele de la început şi aştept nerăbdătoare mereu să postaţi alte episoade noi. Sunt fan a acestui serial. Pacat că nu mai postaţi şi la suleiman rezumatele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Va multumesc pentru fidelitate, dar la Suleyman voi relua rezumatele imediat ce se reia difuzarea sezonului 3 la Kanal D.

      Ștergere
  6. Moare şi cemil în acest serial. De ce.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Serialul acesta este un remake al unui film din 1982,tot turcesc(se numeste la fel,cred).Din acel film s-a pastrat aproape identic scena cu violul si finalul(Cemil este impuscat de Iffet).Probabil s-au gandit sa faca un serial,adica sa lungeasca povestea si sa o schimbe,pe alocuri.Se pare ca au ales acelasi final,dupa atatea intamplari neplacute,tot nu au ramas impreuna...Imi place foarte mult de cel care il interpreteaza pe Cemil.Desi primul episod mi-a lasat un gust amar,actorul este un barbat atragator si isi joaca bine rolul.Totusi,sunt prea multe lacrimi in serialul acesta...Imi place si acest blog si il accesez ori de cate ori pot.Keep up the good work! Camelia

      Ștergere
    2. Bun venit pe blogul meu, Camelia! Multumesc pt incurajare si cuvintele frumoase :) fac tot ce pot pentru cititorii mei.

      Interesantă povestea cu remake-ul. Chiar nu știam. Poate o să-l găsesc pe net, acest film din 1982.

      Mie, deși la un moment dat mi s-a părut destul de tras de păr serialul, a început chiar să-mi placă, privind lucrurile din perspectiva luptei între mentalitățile societății turcești: pe de o parte tradițiile, puternice de tot la vechea generație și în păturile sărace, pe de alta parte tinerii care trag mai către mentalitatea europeană occidentală. La începutul acestei treceri dintr-o parte în alta, nu există învingători, ci numai învinși.

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.