luni, 19 august 2013

Iffet, ep. 31

Iffet este dusă la poliție, Ali Ihsan la morgă iar Nil, care se pare că nu a murit, la spital. Iffet este anchetată, vine și avocatul lui Arif, dar deși ea spune că nu a apăsat pe trăgaci și că nu a făcut nimic, nu se ia în considerare ceea ce declară din lipsă de dovezi și este arestată. Ahmet și restul familiei vin într-un suflet exact când Iffet este dusă în mașina poliției cu cătușele la mâini și cu paparazzi după ea. Ahmet se revoltă, însă nu are nici o putere, iar Feyyaz și Ersin abia îl pot ține să nu se năpustească asupra lui Cemil.

episodul următor: Iffet, 32

Iffet este dusă la închisoare, într-o celulă cu mai multe femei, din care una o și agresează la baie, într-una din zile, pentru că din greșeală Iffet îi dăduse cu clor în ochi. Cel puțin la început, ea pare că nu se adaptează și că nu-i vine să creadă ce coșmar trăiește. Ancheta continuă.

Yasemin are ingrata misiune de a-l recunoaște pe Ali Ihsan la morgă, iar momentul este copleșitor pentru ea, care izbucnește în plâns. Dilek stă pe lângă sala de operație unde se află Nil, care e încă în stare critică.

A doua zi Ali Ihsan este înmormântat, iar Dilek rămâne pe lângă pământul proaspăt pus peste sicriu, mângâindu-l și vorbind ca și cum Ali ar mai fi putut s-o simtă sau s-o audă.

Doi lucrători de la stația de benzină din imediata vecinătate a locului unde s-a petrecut sinuciderea lui Ali Ihsan văd înregistrarea de pe una din camere, și de acolo rezultă clar că nu Iffet l-a împușcat pe Ali Ihsan, ci el i-a pus pistolul în mâini și a apăsat pe trăgaci. Pentru a profita de pe urma înregistrării, unul dintre ei o vinde, urmând să-i mintă pe polițiști și anchetatori că în seara aceea ar fi avut loc o defecțiune tehnică și nu s-a înregistrat nimic pe cameră. Filmul ajunge pe mâna lui Yasemin și Dilek, care însă se dă de gol în fața lui Arif cu o vorbă ușor negândită, de unde Arif concluzionează că filmul există și că este la ea. Cemil încearcă forța pentru a găsi filmul, dar deocamdată nu reușește să afle mare lucru.

Nil își revine iar Dilek o anunță că tatăl ei nu mai este, ulterior ea plănuind să se folosească de Nil pentru a face ca Iffet să rămână cât mai mult timp în închisoare. Erhan se mută din nou la vilă, pentru că Betul speră iarăși la atenția lui Cemil, având în vedere că Nil divorțează iar Iffet este la închisoare.
Arif, în lipsa probelor nevinovăției lui Iffet, plănuiește o evadare și o fugă în străinătate, în timpul unei eventuale mutări a ei la o altă închisoare, lucru care nu se va mai înfăptui.

Cum ancheta continuă, într-una din zile, Dilek și Erhan se întâlnesc la poliție cu Cemil. Între cei doi bărbați iese cu bătaie, inclusiv pe tema copilului nenăscut încă a lui Betul. Astfel Cemil află că va fi tată, iar Dilek își dă seama că Erhan se implicase prea mult în relația cu Betul. După aceea Cemil merge la fosta sa soție acasă pentru a se convinge că este însărcinată. Urmează mai multe vizite și discuții telefonice între ei pe această temă, Betul dorind să aibă tată la copil, și sperând într-o revenire a lui Cemil.

Dilek o vizitează pe Iffet la închisoare, ca să-i spună că ea va face totul să-i fie pedeapsa cât mai lungă și s-o întristeze din nou spunându-i despre copilul lui Betul cu Cemil. Iffet, ca să se convingă, o sună pe Betul din închisoare și o întreabă dacă este însărcinată, la care Betul răspunde că da, și că e copilul lui Cemil. În urma acestei convorbiri Cemil vine în vizită la Iffet și pe fondul acestei conversații, în care ea minte și spune că l-ar fi omorât pe Ali Ihsan pentru că presupune că Cemil se va întoarce la familia lui acum, se termină episodul 31.



Pentru alte episoade din serialul Iffet, accesați pagina Stele tv.

sursa foto: capturi video de pe youtube






10 comentarii:

  1. Cand pui episodul 32? Deny

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deny, nu v-ati invatat cu stilul meu? :D Episodul de lunea urmatoare il pun martea sau miercurea, depinde cum am timp.

      Ștergere
    2. Eu stiam ca il pui Luni dupa-amiaza! :))

      Ștergere
    3. Nu :)), lunea pun episodul de a doua zi, de marti. Cel de lunea viitoare, martea, cel mai devreme, daca am timp, dar uneori a fost pus si joi...

      Ștergere
  2. Aveti putina rabdare ca este timp pentru toate . Pune-l Oana cand poti tu . Deh rabdarea e o virtute:-) Sa speram ca se vor mai linisti ,,apele" de acum in serial. Pa pa , Maria

    RăspundețiȘtergere
  3. Asa este :) astia mici (ca-mi inchipui ca pustanii cu pagini de facebook pe Iffet ma tot intreaba ce si cum) nu stiu cum este sa trebuiasca sa faci mancare, sa speli, sa calci, sa faci cumparaturi, si curatenie aproape zilnic pt doi parinti batrani tare, si pt 4 pisici :)))

    RăspundețiȘtergere
  4. Ai dreptate Maria nu poti primi in viata pe loc totul pentru ca asa vreau. Respectele mele Oana pentru ca iti faci timp si pentru noi. Sanatate multa parintilor tai.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc, Valy. Cum nimic nu este întâmplator, tocmai bine pică urarea ta, astăzi. Mulțumesc mult!

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.