vineri, 22 noiembrie 2013

Feriha, ep. 6

Feriha este strigată de la geam de o locatară, și văzându-l pe Emir că întoarce capul către ea, foarte rapid aruncă din mână coșul cu alimente în spatele unei mașini parcate, astfel că Emir nu-l poate vedea. După o scurtă conversație, el îi dă un splendid buchet de orhidee albe și pleacă. Feriha aruncă florile la gunoi, ca să nu le vadă părinții ei.


episodul urmator: Feriha, ep. 7

Zehra începe să lucreze acasă la Hande, iar Feriha servește în  restaurantul dichisit al mamei lui Cansu.
Mehmet bea o sticlă de băutură apoi vine acasă beat și fiindu-i rău. Zehra găsește buchetul de orhidee la gunoi, și vede bilețelul scris de Emir lipit de ambalajul florilor. Atunci ia o orhidee și o pune pe patul Ferihăi alături de biletul deschis, în speranța că văzând așa ceva, îi va povesti de unde le-a adus, dar Feriha nu va scoate nici un cuvânt.
Într-una din zile, Rîza află ceva despre fata lui de la un vecin care-l neliniștește.

Zehra pierde hârtia scrisă de Feriha cu numele lui Emir, în casă la Cansu. Mama ei o găsește și o ceartă degeaba pe fată, crezând că ea a tot scris numele celebrului playboy. Cansu este confuză, dar nu zice nimic văzând hârtia, pentru că vrea să afle de unde a apărut acolo și cui aparține.

Emir se îndrăgostește tot mai mult de Feriha, vine pe la blocul ei într-o seară, privind în sus, către balconul apartamentului lui Cansu.Într-o altă zi, cei doi discută în fața blocului, Emir îi mărturisește Ferihăi sentimentele, dar pentru că vorbesc desdtul de tare, Cansu îi aude din cameră, apoi îi privește de la geam și vede când se sărută, dar nu distinge bine cine este Emir și nu-l recunoaște.

Hande ar vrea cu orice preț să intre în posesia cd-ului cu filmarea de la club în care apare traficantul de droguri. Pe când discuta acest lucru la telefon cu Koray, care chiar atunci mai viziona odată filmul, Emir vine în vizită la el și este cât pe ce să vadă scenele care se derulau pe ecranul monitorului, dacă nu era foarte abil Koray și nu apuca să închidă totul cu telecomanda. Până la urmă, pentru că el nu are de gând să-i dea înregistrarea, Hande va apela la Gunce, care într-una din vizitele sale în dormitorul lui Koray îi va lua cd-ul fără ca el să vadă.
Hande merge direct acasă, nerăbdătoare să vizioneze și ea filmul. Însă Zehra era la ei, făcând curat, și intră în dormitorul fetei, la timp să vadă scenele în care Feriha țopăia sub influența drogurilor....


sursa capturi video: youtube


Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina "Stele tv".






9 comentarii:

  1. Draga Oana sa sti ca in episodul nr. 7 Feriha o sa fie batuta de mama ei.
    La scoala Feriha si Emir si tin de mana semn prin care toti isi dau seama ca ei sunt iubiti.
    Hande cand vede acest lucru se duce la baie unde plange si da cu pumni in pereti.
    Acest episod este foarte palpitant.
    Daca ai nelamuri in vedere de ce ti-am scris sa imi spui.{Sunt tot eu Andra cea care ti-a mai scris si altadata.
    Sa stii ca sunt cel mai mare fan al site-ului tau.
    Pupici!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Mai intai sa-l vad in turceste. Oricum, nu chiar imediat. Eu imi propun joia sau vinerea, dar depinde daca am internet la locuinta de serviciu. In ultima vreme a picat cate 1-2 zile in fiecare saptamana. Sper sa fie ok.

    RăspundețiȘtergere
  3. Draga Oana ma bucur nespus demult ca sunt si oameni talentati chiar care au talentul de a scrie .. Am incercat si eu sa fac ca si tine ( sper sa nu te superi ) un blog doar despre acest serial interesant
    poti sa te uiti sa vezi ce a esit si te rog sa-ti spui parerea la comentarii
    P.S : Imi place blogul tau te descurci foarte bine

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.