vineri, 6 decembrie 2013

Feriha, ep. 8

Feriha nu știe ce să spună. Hande o presează să spună ce-i cu ea acolo, servind. Între timp apar părinții lui Cansu și se așează la o masă. La microfon se anunță o melodie dedicată lor și aniversării căsătoriei lor. Emir, care-i văzuse, o scoate involuntar pe Feriha din încurcătură, spunând celorlalți că Feriha lucrează la hotelul părinților ei, apoi arată spre cei doi. (Când s-a întâlnit la bloc cu Feriha, a crezut că femeia care o striga era mama ei). Hande rămâne perplex auzind așa ceva, pentru că hotelul era foarte luxos, apoi insistă ca Feriha să le facă cunoștință cu "părinții" ei. În continuare ea tace, tot Emir ajutând-o și spunând că Hande nu se pricepe la disciplina muncii și că Feriha fiind în timpul serviciului nu-și poate permite să își ignore munca.

Până la urmă Hande se îmbată de ciudă, iar Emir și Koray o duc acasă cu taxiul. Când rămâne cu Koray, beată fiind, plânge și se lamentează că Emir se gândește mereu la Feriha.

Rîza este dus la spital, unde se află toată familia, mai puțin Feriha, care va ajunge după ce vor pleca prietenii lui Hande, pentru că masa lor fusese în sarcina ei.
Sanem îi povestește lui Cansu că Emir Sarrafoglu a venit la restaurant cu niște prieteni și a salutat-o la plecare. Cansu este în culmea fericirii când aude așa ceva. După aceea iar se ceartă cu mama sa pe tema unei potențiale prietenii dintre ea și Emir. În scurt timp apare Feriha acasă, pentru a avea grijă de chei și de bloc în locul tatălui ei. Atunci Cansu o vede și află că Rîza a fost înjunghiat. Tot stând de vorbă ajung și la subiectul Emir. Cansu spune că el este foarte important pentru ea, Feriha o întreabă în ce sens, Cansu se supără și Emir tocmai o sună pe Feriha, care și pleacă grăbită.

Rîza iese din spital, dar încă merge greu. Mehmet se duce la clubul lui Unal Saffaroglu și vrea să discute cu el, dar are de așteptat în fața clădirii până seara, când apare. Veisel, proprietarul taxiului, vine la Rîza, dar îl întreabă câți bani i-au furat, fără să-l intereseze prea mult starea lui de sănătate, apoi se arată preocupat de cât o să-l coste să schimbe tapițeria scaunelor mașinii, care era pătată de sânge. Mehmet este oprit de bodyguarzi să stea de vorbă cu Unal când sosește la club, apoi aceștia îl iau deoparte și îi spun că nu se poate să vorbească cu el, apoi îl iau la bătaie. Din întâmplare pe acolo trecea și Emir, care îi alungă pe cei doi bodyguarzi la locurile lor în fața clubului, și îi spune lui Mehmet să discute cu el, nu cu taică-său, dar acesta nu vrea și pleacă acasă însângerat pe față. Mehmet vorbește cu Feriha și îi spune că s-a dus la Safarroglu cu gândul să-l roage să renunțe la despăgubiri pt că ei au devenit ca niște sclavi pt mașina lui.

Koray o vizitează pe Hande care e la sala din apartamentul propriu. El îi spune că i-a pregătit un cadou de ziua ei, ea se gândește că ceva nu era în regulă cu toată întâmplarea de la hotel. Koray o dojenește că se gândește mereu la Feriha, apoi ies împreună. Joray o duce la un mic hipodrom și îi arată un cal, cumpărat pentru ea. Hande se bucură foarte tare, apoi apare Lara călărind și spunând că un asemenea dar e pentru o iubită. Hande spune că pentru ea Koray este un prieten mult mai apropiat decât un iubit, ceea ce-l întristează pe Koray.

Rîza vede arcada ruptă a lui Mehmet și crede că e de la fotbal, pentru că el spune că s-a lovit. Mehmet se supără și iese afară, în timp ce Zehra încearcă să-l determine să fie mai omenos cu propriul său fiu. Apoi Rîza merge la bancă să depună rata în contul lui Sarrafoglu. Sora lui Zehra o va ajuta pe aceasta cu un nou job. Zehra face curățenia și își ia banii, dar fiica proprietarei nu-și mai găsește un inel, și, firesc, bănuiala cade pe Zehra.

La cursuri lui Gunce i se face rău și iese îngrijorată afară. Situația durează și a doua zi, iar Feriha merge să vadă ce-i cu ea și o găsește plângând la toaletă, cu un test de sarcină pozitiv în mână. Gunce e distrusă și crede că toată lumea va afla, inclusiv părinții ei. Față de Feriha recunoaște că tatăl copilului este Koray, dar e conștientă că între ei nu a fost nimic altceva decât niște întâlniri intime. Feriha se hotărăște să o ajute pe Gunce, vorbind cu Koray și rugându-l să vină să discute ceva. Gunce este foarte directă, îi spune fără introducere că este însărcinată. Seara Koray vorbește la telefon cu Feriha iar acesta spune că Gunce se asigurase, adică el nu crede că ar fi copilul lui, iar Feriha îl întreabă că dacă nu are încredere în ea de ce nu și-a luat el măsuri de precauție?  Ulterior se întâlnesc la o cafenea și Koray spune că din partea lui face tot ceea ce este de făcut, dar Gunce nu-i răspunde la telefon deși a sunat-o de zeci de ori.

Hande urmărește fiecare mișcare a celor doi și începe să bănuiască faptul că ei ascund ceva. La un moment dat îi pândește și îi vede pe cei doi aranjând o altă întâlnire. Merge la Emir și îl ia aproape cu forța cu ea în mașină până la barul unde erau Koray și Feriha, care discutau despre situația lui Gunce. Hande îl pune pe Emir s-o sune pe Feriha, iar aceasta bineînțeles minte că e la hotel și nu poate vorbi. Emir rămâne uluit, pt că e pentru prima oară când își dă seama că Feriha îl minte.

Acasă la Feriha se discută despre vecinul care vine în pețit pentru fiul lui, deși ea habar nu are despre asta. Zehra încearcă să-l determine pe Rîza să nu mai accepte astfel de vizite, dar el spune că nu dă fata la măritat, dar nici nu poate refuza musafirii. Pe de altă parte nici ei nu vin să spună direct că o vor pe fată, ci că vin în vizită la Rîza. În timp ce stau de vorbă, apare la ușă poliția, să o ridice pe Zehra, pentru că femeia la care făcuse curat depusese plângere pentru furt pe numele ei.

 Ultimele episoade: 4, 5, 6, 7

sursa capturi video:turkweb.tv

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina "Stele tv".




9 comentarii:

  1. Super tare ep 8. Îmi pare tare rău de situația dintre Emir și Feriha.
    Eu mă întreb dacă ei doi vor rămâne impreună, fără să se mai despartă sau să se mai certe, ceva de genu...Sper să poți posta, când ai tu timp, ep 9.
    Pupici! :-*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, Andreea, ei se vor si casatori, dar serialul este asa cum sunt de obicei serialele turcesti... adica dramatice, cu multe intamplari triste. Cand Emir descopera ca Feriha nu e cine voia ea sa fie, incepe sa se razbune pe familia ei. Asa zice o alta comentatoare pe aici.

      Ștergere
  2. Am inteles.
    Atunci, voi astepta sa postezi si ep 9.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sper sa-l pun astazi, dar nu acum, mai spre seara.

      Andreea, am sters blogul tau din blogroll-ul de aici si l-am pus pe blogul meu personal oana1964.blogspot.com

      Blogul tau are page rank 0 iar ale mele au page rank 2 (e un fel de nota acordata de Google site-urilor, 10 este maximum, dar nu cred ca sunt 3 site-uri in lume de page rank 10). Daca eu tin linkul tau pe blogul meu, ma penalizeaza Google. Celalalt blog nu ma intereseaza daca mai scade sau nu, dar de asta vreau sa am mai multa grija. Mi-e mai drag ;-)

      Ștergere
  3. Poti te rog sa postezi episodul 9 astazi , sunt foarte curioasa
    P.S : Emir va afla despre Feriha cine este cu adevarat abia in episodul 28
    Pina la ura Feriha o sa moara la final

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sper sa reusesc, Ionela, chiar daca va fi mai tarziu pe seara. (eu duminica fac curat si mancare la parintii mei care au 80 de ani...din pacate nu am vreme sa ma relaxez decat printre picaturi, asa, in fiecare zi cate putin.)

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.