duminică, 8 decembrie 2013

Feriha, ep. 9



Hande și Emir pleacă din fața clubului apoi Emir rămâne pe un cheu. Hande încearcă să-l convingă că ar fi ceva între Koray și Feriha, pentru că aparențele așa lasă să se înțeleagă, dar Emir nu se grăbește să tragă concluzii, deși este răvășit de minciuna auzită. Într-o zi la școală, Hande vrea să-i spună lui Koray că știe totul, iar acesta are impresia că despre Gunce și sarcina ei este vorba, și îi spune răstit să țină totul pentru ea dacă a aflat. Hande îl întreabă dacă nu ar trebui să știe și Emir tot ce se petrece, la care Koray, răspunde, pe bună dreptate, că Emir nu are nici o legătură cu întâmplarea. Lucrurile nu se lămuresc, pentru că fiecare înțelege replicile celuilalt în mod diferit.
Zehra este dusă la poliție unde este interogată legat de inelul dispărut, și cu toate că plânge și spune exact cum s-a petrecut totul, că nu știe de nici un inel și nu a furat nimic, nu este crezută. I se dă drumul acasă, însă după câteva zile polițiștii vin să percheziționeze casa, întorcând totul pe dos. Din cauza acestei întâmplări lumea bârfește, unii o cred hoață, precum Sanem, copiii îl agresează pe Omer pe motiv că și mama și fratele lui ar fi hoți, iar familia care venise în pețit pentru Feriha, preferă să se distanțeze de ei.

episodul urmator: Feriha, ep. 10

 Unal Sarrafoglu îl vede pe Emir la club, împreună cu Feriha, luând masa de pranz. Fără să țină cont de ea, îi spune fiului său că familia ticălosului de mecanic abia a plătit un parbriz, și că abia în 10 ani vor plăti toată datoria. Vorbește în continuare urât despre Mehmet, ceea ce pe Feriha o indispune, dar nu poate să răspundă în nici un fel. Unal caută răzbunare pentru gestul făcut și își anunță intenția de a-i hărțui familia. După ce acesta pleacă, Feriha se scuză și pleacă fără să fi mâncat.

În zilele următoare totul se petrece în așa fel încât Hande pare să aibă dreptate, iar Emir chiar îi urmărește pe cei doi și aude la un moment dat o discuție despre o fată care ar fi însărcinată. Prinde ultima parte a unei conversații despre Gunce, care nu mai apăruse la școală în ultimele zile, dar când se apropie de Feriha și Koray, aceștia mint că discutau despre altceva, pentru că promiseseră lui Gunce să nu spună la nimeni despre sarcina ei.
Emir este descumpănit. Merge acasă la Koray încercând să afle ceva de la el, dar cum a promis față de Gunce că nu va dezvălui nimănui secretul ei, vorbește destul de criptic, iar Emir crede că se referă la faptul că s-ar fi îndrăgostit de Feriha.

Zehra este achitată, pentru că reclamanta ei găsește inelul între pernele unei canapele și-și retrage plângerea. Totuși tatăl Larei o sfătuiește să-i dea în judecată pentru ceea ce au făcut, iar Zehra se lasă convinsă că așa trebuie să procedeze în continuare, deși Rîza nu e de acord.

Mehmet caută de lucru și până la urmă un amic îi propune să devină giggolo. Atunci el își cumpără haine noi, apoi iese cu amicul lui la un restaurant luxos unde îi așteaptă două doamne bogate, din care una era chiar în vârstă. Prima seară aduce pentru Mehmet doar dojană din partea amicului, care îl ceartă că i-a stricat aranjamentul datorită firii lui prea inocente și a felului tăcut de a fi. Totuși va continua să plece noaptea de acasă, spunând alor lui că a găsit de lucru la o fabrică, dar lucrează de noapte.

Gunce se hotărăște până la urmă să avorteze, simțindu-se nepregătită pentru un copil pe care l-ar crește singură (Koray nu vrea să audă de responsabilitate în acest caz) și o roagă pe Feriha să fie alături de ea. Koray vine și el la spital și plătește operația, apoi Gunce vrea să rămână peste noapte la Feriha, pt că nu putea merge acasă. Aceasta, încurcată, nu știe ce să spună, dar lucrurile se rezolvă altfel, Koray se oferă să le găzduiască pe amândouă, iar el să plece de acasă în noaptea respectivă. Feriha minte pe ai ei că trebuie să meargă tot grupul de prieteni la o colegă să învețe toată noaptea, ca să fie lăsată să plece. Iese grăbită să-l întâlnească pe Koray, care venea cu mașina, la capătul blocului. Zehra observă că nu și-a luat cursurile, și pleacă după ea să i le dea, însă Feriha n-o vede și intră în mașină.

Hande, care-l auzise pe Koray vorbind cu Feriha la telefon, plătește un tânăr să îi urmărească pe cei doi și să le facă poze când sunt împreună. Astfel, Koray se îmbrățișează cu Feriha în fața casei lui, ea urmând să rămână cu Gunce care deja era acolo. Tânărul face primele poze, prin zăbrelele gardului, cu cei doi îmbrățișați ....



 Ultimele episoade:  6, 7, 8


sursa capturi video:turkweb.tv

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina "Stele tv".



8 comentarii:

  1. Ma bucur ca l-ai postat. Dar, am auzit eu, mai de mult, ca Feriha o sa moara, dar nu stiu exact din ce cauza. Dar totusi, imi pare tare rau, e trist si cam ciudat, pentru ca ii poarta numele la serial si nu cred ca e normal sa moara...Oricum, noapte buna! :-*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E posibil, Andreea, desi eu as zice ca serialul nu s-a terminat de turnat, nu e gata - dar se poate sa ma insel. Asa mi-a ramas in minte de la inceput, cand am cautat pe site-uri straine o prezentare a serialului.

      Nu ma mai mir la turci :) din ce am vazut pana acum (10 de nopti, Suleyman, Iffet si acum Feriha) toate au ciudatenii legate de intriga si/sau de personaje. Eu nu ii inteleg, dar unele seriale ma atrag prin povestea lor.

      Ștergere
  2. Buna, ce este page rank la blog?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foarte pe scurt este o nota data de Google unui site (sau blog, practic este tot un site si blogul). Nota asta se da in functie de continutul articolelor (sa fie unic si original, nu copiat), de backlinkuri (adica de linkurile pe care le pun altii catre site-ul tau, e bine sa ai backlinkuri pe site-uri cotate cu page rank mare - ceea ce eswte foarte greu de obtinut, pt ca un site cu page rank este penalizat daca are in el linkuri ale site-urilor fara page rank, sau cu PR mai mic decat al lui), de cat de des postezi articole pe blog, si intr-o oarecare masura si de nr. de vizitatori.

      Acest PR este adus la zi cam de 4 ori pe an, insa anul acesta au avut loc doar doua update-uri: in februarie si saptmana trecuta. De obicei pr-ul creste de la un update la altul, dar daca faci greseli (involuntare), Google te poate penaliza.

      Mai multe detalii ai aici:
      http://www.tutorialeit.net/index.php/tutoriale-seo/53-tutorial-seo-ce-inseamna-pagerank-cum-sa-cresti-pagerank

      si aici:
      http://megahost.ro/blog/ce-este-google-page-rank.html

      Ștergere
  3. Nu am reusit sa-ti multumesc de mult pentru munca depusa.Am citit de mult subtitrarea,dar nu am avut timp sa-ti multumesc!!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc si eu pentru vizite si comentarii! :) Simplul fapt ca blogul are mii de vizite este multumirea si "semnul" ca fac bine ceea ce fac.

      Ștergere
  4. Can pui episodul 10???{Andra}

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Andra, nu stiu cand am timp. Azi sigur nu. Poate maine seara.

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.