joi, 26 decembrie 2013

Feriha, episodul 14

Feriha episodul 14
Atunci Zehra își dă seama că Emir nu știe cine este fiică-sa cu adevărat și înțelege de ce el a venit la etaj, la apartamentul lui Cansu și nu la ei acasă. Intră în jocul lui spunând că va termina imediat curățenia și că mama ei - a Ferihăi, adică dna Sanem - va veni în curând acasă, și că ea poate merge să discute cu tânărul. Apoi pleacă de la ușă. Feriha îl trimite acasă pe Emir, care pleacă extrem de confuz și de trist în timp ce Sanem, Haldun, Pelin și Cansu urcă în lift.


episodul următor: Feriha, 15

Zehra - Feriha episodul 14
Zehra iese plângând din apartament și merge în parc pe o bancă. Feriha i se așează în genunchi rugând-o să spună ceva, la care ea se arată foarte rănită de faptul că propria ei fiică se rușinează cu cine este ea și cu părinții ei. Zehra este profund dezamăgită de fiica ei și îi spune că n-o să-i mai fie alături niciodată și că nu are decât să meargă pe drumul ales de tatăl ei, pt că altfel el va plăti pentru greșelile lor. Apoi merge la Rîza și-i spune că este de acord cu logodna fetei lor cu Halil. De atunci încolo se fac pregătirile de logodnă, la care Feriha nu participă deloc emoțional, nu zâmbește și nu stă de vorbă cu lumea - rudele ei și ale viitorului soț.

Emir - Feriha episodul 14
Emir se ceartă cu tatăl său din cauza unei poze dintr-o revistă de scandal în care Emir, beat, doarme în mașină (poză pe care taică-său o aprobă să apară în revistă crezând că astfel fiul său se va mai dezmetici), reproșându-i că n-a fost lângă el când ar fi avut nevoie, că a avut mereu amante din cauza cărora maică-sa a divorțat când el era de 5 ani și că multă vreme a crezut că părinții săi s-au despărțit din cauza lui. Unal dă înapoi, încearcă să-și tempereze fiul, dar Emir este prea pornit - pe de o parte și din cauza Ferihăi care încă odată îl respinsese - și se desparte de familie mutându-se la Koray. Într-o zi Gunce, care credea că îl găsește acasă pe fostul său iubit, vine cu CD-ul buclucaș și îl lasă pe preș. Koray tocmai plecase în oraș, dar era Emir, care deschide ușa și ridică CD-ul, nedumerit, apoi îl rulează pe calculator și vede ceea ce nu știa până acum: că Hande o drogase pe Feriha în seara în care venise la club.

Feriha episodul 14
Sanem cu Haldun discută cu Cansu și reușesc s-o convingă să repare ce se mai poate repara din răul făcut. Ca să repare greșeala față de Feriha, nu se mai poate, dar poate măcar să-și ceară scuze față de Zehra și să se împace în așa fel încât să redevină menajera lor. Într-o dimineață Zehra se trezește cu Sanem și cu Cansu la ușă, care își cere scuze apoi plânge pt că Feriha o privise cu ură și ieșise din casă.

La sfârșit de săptămână are loc logodna lui Halil cu Feriha, toată lumea este veselă, vorbăreață, numai Feriha e tristă, lucru subliniat în episod și de fondul muzical - un recviem, piesă care se cântă la înmormântări.


Ultimele episoade:   10, 11, 12, 13,





sursa foto: turkweb.tv

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.




10 comentarii:

  1. Ep 13 unde e? Nu l-ai postat?

    RăspundețiȘtergere
  2. Ep 13 unde e?
    Nu il pui si pe el?

    RăspundețiȘtergere
  3. Răspunsuri
    1. Dupa fiecare rezumat pun linkurile ultimelor episoade. Pe 14 l-ai citit?

      http://www.pulbere-de-stele.com/2013/12/feriha-episodul-13.html

      Ștergere
  4. Răspunsuri
    1. Andra, nu pot da un raspuns precis, dar sper sa fie inainte de 1 ianuarie :)

      Ștergere
    2. Posteaza odata ep 15 si nu te tot mai scuza. Incepi sa ma calci pe nervi, fato Oana.

      Ștergere
    3. Daca vii tu sa pregatesti masa de Revelion (si sa ornezi un hol si o sufragerie de vreo 38 de metri patrati), pentru 14 persoane, nu am absolut nimic impotriva sa frec menta in fata monitorului :D

      Promit ca te ajuta si var'mea la care ma aflu atat in vacanta cat si la bucatarie.

      Ștergere
  5. buna ziua si la multi ani.iti apreciez munca pe care o faci stiu ca nu este foarte usor.iti urmaresc pagina tot timpul.vreau doar sa iti spun ca serialul FERIHA are un final neasteptat si pacat pt ca este o poveste de dragoste foarte frumoasa care o sa ne emotioneze fiecare ep de acum incolo.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna ziua si la multi ani pe 2014!

      Multumesc pt cuvintele frumoase. Am auzit si eu despre Feriha - deh! incep sa ma obisnuiesc cu dramele turcesti. cam toate sunt la fel de ciudate, cred.

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.