duminică, 19 ianuarie 2014

Feriha, episodul 19




Cansu nu reușește să vadă cine este fata pe care o sărută Emir. Când ajunge acasă, încearcă pe toate căile să afle cine-i prietena lui. Prin reviste, pe facebook, etc. Își neglijează învățătura nemainteresând-o decât acest subiect.
Halil vrea să înțeleagă de ce a renunțat Feriha la el și la început o întreabă pe Zehra. Aceasta nu-i dă un răspuns mulțumitor, așa că trece la Mehmet. Mehmet și el se spală pe mâini de subiect spunând că nu știe mare lucru despre sora lui. La un moment dat, în disperarea lui, Halil pândește în fața blocului și îl vede maică-sa care îl dojenește pentru ceea ce face - o așteaptă pe Feriha să vadă cu cine vine de la facultate - și îl ia acasă.

 episodul următor: Feriha, 20

Emir si Feriha - Feriha episodul 19 Seher, vecina de la magazinul de vizavi, aflată într-o relație discretă cu patronul ei se întristează când acesta o anunță că pleacă în weekend la țară împreună cu soția. Atunci drept răzbunare îl ia pe Mehmet la ea acasă un pahar de vorbă dar se îmbată și apoi se dezbracă în fața lui. Mehmet acceptă aceasta invitație directă, dar dimineața o lasă în pat și pleacă. Apoi ea chipurile se supără pt că s-ar fi simțit părăsită, la fel cum a făcut și singurul bărbat din viața ei. Mehmet nu pare să o creadă, dar nu o jignește cu nimic, doar îi spune că nu-l interesează povestea primului ei prieten. Seher probabil are de gând să povestească la lume ce s-a întâmplat ca să-l oblige pe Mehmet la o căsătorie.

Halil merge într-o zi la facultate și se ia de Emir care îi dă un pumn și-i sparge buza. Bătaia se termină rapid pentru că apare Feriha. De ciudă, Halil merge la Mehmet să-i spună că sora lui are un prieten la facultate și că ea merge pe un drum greșit.
Cei doi au o perioadă bună, sunt împreună, totul este calm în jurul lor. Deocamdată. Koray află de la Gunce că ar fi fost ceva între Hande și Emir, din cauză că Gunce o văzuse pe Hande la Emir acasă, îmbrăcată cu cămașa acestuia, și pentru că împrejurările în care a avut loc accidentul stârnesc întrebări. Dar în curând este ziua lui Koray, Hande vrea să-i pregătească o surpriză frumoasă, însă Emir la început, nu vrea să se bage.

Feriha episodul 19 Cansu o invită pe Feriha pe la ea insistând să-i spună cine este prietena lui Emir, pe care o săruta la parada modei, având în vedere că ea, Feriha ar fi prietenă cu Koray, care-l cunoaște pe Emir. Atunci Feriha îi spune că nu Koray este prietenul ei, ci Emir, și că ea era fata pe care Emir o săruta. Cansu râde în hohote, apoi o dă afară din casă pe Feriha, fiind convinsă că o minte ca să-și bată joc de ea, știind cât de important este Emir pentru ea. Tocmai când o împingea pe scări apare Sanem, care nu înțelege ce se petrece. Cansu spune la toată lumea pe care o cunoaște, că Feriha o minte ca să-și bată joc. Însă nu este crezută, de exemplu Lara o întreabă ce ar fi așa de amuzant dacă Emir ar fi împreună cu Feriha? La care Cansu dă un răspuns din care reiese că ea nu concepe ca un playboy ca Emir să aibă o relație cu o fată așa de săracă precum Feriha. Lucrurile se înrăutățesc pentru ea când poștașul aduce o scrisoare de la meditatorii ei și taică-său vede notele, proaste. Cansu o acuză pe Sanem pentru rezultatele ei slabe, spunând că ea o critică dur și de aceea și-a pierdut încrederea. Sanem îi spune că vina este a ei, pt că toată ziua o interesează doar viața personală a lui Emir. Are loc o ceartă între Haldun și Sanem, amândoi țipă unul la altul, apoi Sanem pleacă (la Levente pe iaht) trântind ușa după ea. Cansu începe să tremure convulsiv, iar Haldun o duce la spital. Sanem nu-i răspunde la apeluri, ea va vedea dimineață, când pleacă de la Levente, un sms în care Haldun îi spune că e cu Cansu la spital.

Feriha episodul 19 Până la urmă Emir acceptă propunerea lui Hande și acum aceea care nu știe ce se va întâmpla este Feriha. Se urcă toți într-un avion particular și ciocnesc un pahar de vin. Când Feriha tocmai se pregătea să plece acasă, Emir închide ușa avionului și spune pilotului să pornească. Ajung în afara Istanbulului la o casă de vacanță. Feriha o anunță pe Zehra că nu va veni acasă în noaptea aceea, iar sărmana femeie din nou o apără și minte în fața lui Rîza că ea a trimis-o să stea toată noaptea cu o bătrână bolnavă de inimă. La casa de vacanță Feriha face de mâncare pentru toată lumea dar Koray bea întruna până se face criță. Când se duce după încă o sticlă, Hande merge în casă, după el, și de la un geam îi privește cu ciudă pe Emir și Feriha sărutându-se. Apoi Koray o ia la întrebări dacă este sau nu ceva între ea și Emir.

Episodul 19 se termină cum Feriha, care voia să meargă la toaletă, aude discuția celor doi și cum Koray, beat, se răstește la Hande întrebând-o dacă s-a culcat cu Emir sau nu.

Acțiuni secundare în episodul 19: Unal nu poate afla nimic despre boala soției sale de la medicul ei, care nu are voie să dea date nimănui fără acordul pacientei. Zehra își lasă datele la o firmă de recrutare a menajerelor, și apoi merge la o casă stilată dar cu un proprietar ciudat (ea găsește o cameră încuiată și i se spune că acolo este o persoană bolnavă și nu e nevoie de curățenie) să înceapă lucrul.

Dacă-ți place serialul, evaluează-l:



Ultimele episoade:  15, 16, 17, 18,


sursa foto: capturi video turkweb.tv

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.





3 comentarii:

  1. Vă iubesc, doamnă! :) Vă sunt profund recunoscătoare pentru munca pe care o depuneţi pentru noi. Multă sănătate şi putere!

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.