miercuri, 16 iulie 2014

Dragoste la prima vedere episodul 14 rezumat





Dragoste la prima vedere episodul 14 rezumat
La sfârșitul episodului trecut Ragîp îi oferă lui Zafer o sumă de bani pentru a împiedica mariajul dintre Ozan și Umut. Pe de altă parte Ragîp îl dezmoștenește pe Ozan, dacă se va căsători cu Umut și speră ca fiul lui să nu semneze documentul de renunțare la avere, astfel răzgândindu-se în privința căsătoriei. Dar Ozan semnează.
Ozan, Umut, Musa și Hale iau cina împreună. Cu toate eforturile părinților de ambele părți, Ozan e hotărât să facă logodna. Totuși, de multe ori când se află lângă Umut, își amintește ce i-a băgat în cap Zafer în încercarea de a-l determina să se răzgândească.

Dragoste la prima vedere episodul 14 rezumat
La agenție, Duygu se hotărăște să demisioneze și pleacă luându-și rămas bun de la Hakan. Deși prezența ei părea agasantă de multe ori, Hakan regretă decizia vechii sale secretare, la fel și Ruzgar. Mai târziu Duygu se va consola stând de vorbă cu Asude, având destule puncte comune în viața sentimentală. Laila se întâlnește cu Asude într-un restaurant. O vreme totul pare ok între ele, dar la urmă Asude se răzbună vărsându-i farfuria plină peste rochie și paharul cu apă în cap.



Hale și Umut nu se simt în largul lor în casă la Zafer. Gemenele caută să bage zâzanie cu orice ocazie, și la un moment dat ajung să se bată toate patru, fiind potolite doar de apariția lui Musa. De supărare, Hale își face bagajele și pleacă. Atunci Musa o pune pe Umut să spună cum stă treaba și, enervat la culme, o bate pe una dintre gemene care se face vinovată mai mult de plecarea iubitei lui. Până la urmă Hale revine, spre bucuria lui Musa care este din ce în ce mai îndrăgostit.

Dragoste la prima vedere episodul 14 rezumat

Are loc logodna celor doi îndrăgostiți. Însă dacă Zafer nu are nimic împotrivă, părinții lui Ozan, acasă, sunt foarte preocupați. A doua zi, Hakan îi trimite un sms lui Umut iar ea îi dă vestea cea nouă. Hakan, bulversat, nu știe ce să facă în continuare. Îi cere o întâlnire a doua zi la o ceainărie și se arată ușor îngândurat când vede verigheta pe inelarul ei.

Musa îl pândește pe cel care a agresat-o pe Hale și îl lovește cu mașina în plin ...


sursa foto: capturi video de pe startv.com

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv.

2 comentarii:

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.