joi, 28 august 2014

Dragoste la prima vedere episodul 33, ultimul episod, rezumat





Dragoste la prima vedere episodul 33, ultimul episod, rezumat
Ruzgar îi mărturisește lui Umut că el a cauzat moartea dnei Emel. Acasă, Ozan discută cu Ragîp pe marginea relației acestuia dar se pare că Ragîp încearcă să-l mintă pe fiul său că abia o cunoscuse pe Ozen și ieșiseră de doar două ori la restaurant. Umut îl sună pe Hakan să-i spună ce tocmai a aflat de la fratele lui și află că, de fapt, Hakan știa despre accident. Musa este la spital. Zafer este tulburat de faptul că involuntar, prin neintervenție, a provocat foarte mult rău și refuză mâncarea adusă de gemene. Yelda merge la repetiții la club dar nu se simte în stare să le continue. Hale vine să-l viziteze pe Musa la spital. Asude și Mete reiau legătura și vorbesc des la telefon, apoi ies din nou împreună la restaurant. Hakan îl dojenește pe Ruzgar pentru că i-a dezvăluit lui Umut adevărul în privința d-nei Emel, pentru că astfel s-ar putea să fie închis. Hale merge acasă la Zeliha și le povestește despre Musa.

Yelda, ajungând acasă la apartamentul dat de patron, se plânge acestuia că are o stare proastă iar el îi dă o pastilă, apoi pleacă la mașină zâmbind șmecherește și așteptând. După câteva minute urcă înapoi în apartament și se uită pe pat - probabil că i-a dat Yeldei un somnifer. Dar ea e după ușă și-l lovește în cap cu o vază, însă el nu leșină. Are loc o scurtă luptă, Yelda nu reușește să scape iar patronul o violează.

Hakan se sfătuiește cu avocații lui și ajung la concluzia că este mai bine ca Ruzgar să meargă la poliție. Date fiind noile dezvăluiri, între Ozan, a cărui mamă a murit, și Hakan, fratele făptuitorului, are loc o nouă bătaie, întreruptă doar de Umut. Seara, Ozan se duce la prietena tatălui său știind sigur că-l va găsi acolo.Ozan îi reproșează lui Ragîp minciunile legate de amanta lui și îl consideră autorul moral al morții lui Emel.

Dragoste la prima vedere episodul 33, ultimul episod, rezumat















La spital, Musa se preface că ia pastilele, apoi ucenicul lui vine oarecum neobservat și îl scoate afară din rezervă cu o haină pe el. Ozan și Umut pe de o parte și Asude cu Mete pe de cealaltă parte, se împacă. Musa merge într-un părculeț și scoate un pistol din buzunarul hainei, dar apare Hale. Ucenicul lui pleacă mai încolo ca să nu asculte ce vorbesc cei doi. Până la urmă Musa cade din cauza rănii în brațele lui Hale, care împreună cu ucenicul de la birt îl duc pe Musa înapoi în rezervă. Leila vine acasă la Mete unde-i deschide Asude, ușor amețită de vinul băut la restaurant. De ciudă, Leila îl bate cu poșeta în cap pe Mete. Yelda este în depresie după cele petrecute și merge în neștire pe străzile Istanbul-ului apoi se oprește pe un pod și se aruncă în Bosfor.

A doua zi Melis naște. Ozan se află acolo, la spital, lângă ea. Ulterior vine și Umut. În acest timp, acasă la Zafer apar doi polițiști cu cartea de identitate a Yeldei și îi anunță că s-a sinucis. Serialul se termină cum Melis moare la naștere iar copilul le este adus lui Ozan și Umut.


sursa foto: capturi video de pe youtube
 
Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv.





2 comentarii:

  1. Ce episod trist.. In locul producătorilor aș fi făcut tot posibilul ca ultimul episod să fie altfel .. Nunta lui Umut și Ozan, Hale și Musa.. Yelda s-ar fi intors acasă și totul ar fi revenit la normal... Ce moment oribil când s-a aflat de sinuciderea Yeldei.. Strigătul Seldei :'( :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da ... si eu m-am gandit la fel, Cosmine. Si tot strigatul Seldei mi-a rasunat in urechi si in minte de atunci incoace, cand imi amintesc de acest serial. Poate n-o fi viata numai un covor plin de trandafiri, dar nici asa cum si-o imagineaza producatorii turci nu este.

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.