miercuri, 24 septembrie 2014

Suleyman Magnificul episodul 135 rezumat






Suleyman Magnificul, sezonul 4, rezumatul episodului 135 (125 turcesc)

Moartea lui Mustafa schimbă lucurile în profunzime. Rustem și Hurrem sunt deodată în pericol, Mihrunisa și Mahidevran împreună cu micuțul Mehmet se vor muta la Bursa, Rustem este demis și în locul lui e numit Mare Vizir Ahmet Kara. 




Suleyman Magnificul episodul 135 rezumatCu Mustafa în brațe, Suleyman îi strigă numele sfâșiat de durere. Cum îl tot scutură ca să-l facă să-și revină, sultanul găsește scrisoarea pusă la pieptul hainei. Cadavrul este cărat cu un covor de către slugi. Ienicerii îl onorează ținând pumnul strâns la piept, șocați de ceea ce s-a întâmplat. Suleyman citește scrisoarea lui Mustafa în care jură pe copiii lui că nu l-a trădat niciodată. Cihangir apare în scenă, împiedicat de servitori să ajungă aproape de sultan, și strigă la el că a omorât un nevinovat și că fratele lui ținea la el (la Suleyman) mai mult decât la oricine altcineva. Între Baiazid și Hurrem are loc o scurtă conversație în care fiul își pune mama la punct.

Mustafa urmează să fie înmormântat la Bursa, iar Rustem îi spune lui Yahia că trebuie anunțată Mahidevran să vină de la Amasya și să se mute în Bursa, unde va locui de acum înainte, pentru că așa ar fi dat decret sultanul. După aceea Yahia descoperă că Atmaca și toți ienicerii din garda lui Mustafa erau morți. Suleiman află de la Ahmet Kara că armata se revoltă și cere capul lui Rustem și al lui Hurrem, pe care o numesc vrăjitoare, pentru că ei sunt vinovați de moartea prințului. Atunci Suleyman ia sabia și o pune la gâtul lui Rustem. Acesta, speriat, recunoaște că a omorât doi ieniceri din garda prințului chipurile pentru ca să-l apere pe el, pe sultan. Își revine rapid și încearcă să-l inducă în eroare pe Suleyman, ca de obicei, insistând că Mustafa dorea să-l detroneze. Furios, Suleyman îl demite pe loc pe Rustem și îl numește Mare Vizir pe Kara Ahmet.

Suleyman Magnificul episodul 135 rezumat

Yahia merge la Amasya unde uluiește și întristează pe toți cu veștile aduse. Rustem se asigură că fratele lui îl va proteja în cazul în care lumea chiar va cere capul său. Mihrimah este cuprinsă de remușcări. Hurrem se bucură, dar Rustem îi atrage atenția că deși și-au îndeplinit scopul, acum se află într-un mare pericol. Fatma și Baiazid se arată pe față împotriva lui Rustem și Hurrem, Baiazid nici măcar n-o lasă pe mama lui să-l atingă, spunându-i că are mâinile pătate de sânge. Mihrimah este îngrozită cum tatăl ei, care nu putea să omoare nici o furnică, a fost în stare să-și omoare fiul. Rustem completează că nu tatăl, ci sultanul a dat ordinul de execuție.

Suleyman Magnificul episodul 135 rezumat
Baiazid vrea să meargă la înmormântarea fratelui lui, dar Hurrem îi cere lui Sokollu să facă ceva și să-l împiedice să meargă la Bursa. La locul de înmormântare, Mahidevran și Baiazid se întâlnesc.


sursa foto: Halit-Ergenc-fans-PASSIONATED

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.

Ultimele episoade: 131, 132, 133, 134, Kanal D.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.