duminică, 18 ianuarie 2015

Tradarea episodul 63 rezumat




Toată lumea e la secția de poliție. Mete și Nihal sunt duși la arest, dar cu toate astea, nimeni nu crede cu adevărat în vinovăția lui Mete. Familia Akarsu și Soner se văd, Ali merge să discute cu Suleyman apoi ei merg într-un mic restaurant. Deocamdată Soner nu observă și nici nu află de starea lui Aylin. După câteva zile, Berrin și Hakan încearcă să discute la poliție să-l ajute cumva pe Mete, apoi îl văd și pe Suleyman ieșind dintr-un birou.

Tradarea episodul 63 rezumat
Lui Soner i se face rău de la inimă în timp ce conducea spre casă. Familia Akarsu așteaptă mereu în ceainăria de lângă secția de poliție. La un moment dat apare colega lui Berrin cu Ahmet. Berrin iese să vadă ce vrea, apoi Hakan, nesuportând să stea înăuntru, vine și el lângă Berrin. Prima întrevedere cu Mete este năucitoare. El își recunoaște crima, în timp ce Aylin, Cemile și Ali nu pot crede așa ceva. Mai grav este că Nihal va declara și ea că Mete i-a ucis soțul.

Kenan merge la mama lui și o lasă pe Selma în mașină. Când pleacă, Nermin iese la geam și privirile celor două femei se întâlnesc iar Nermin zâmbește cumva batjocoritor către Selma. Kenan se întâlnește cu Carolin care îi demonstrează că i-a înțeles jocul și că nu e o femeie proastă. Kenan este descumpănit de ceea ce aude, dar se preface în continuare amabil. Suleyman merge la benzinăria unde s-a petrecut crima și plătește un angajat să-i spună ce s-a întâmplat, dacă a văzut și altceva decât știe poliția. Acesta cunoaște un martor ocular ....

Tradarea episodul 63 rezumat
Medicul Tariq o cheamă pe Aylin la un alt doctor pentru a-i explica situația delicată în legătură cu sarcina ei. Suleyman le spune lui Ali și Cemile despre rezultatele investigației lui. Martorul care ar putea schimba totul este un copil. Acesta e adus la poliție și pus să-i recunoască pe Mete și Nihal și să spună care din ei este criminalul. Când îi vede, copilul începe să tremure...


Tradarea episodul 63 rezumat Tradarea episodul 63 rezumat

Tradarea episodul 63 rezumat Tradarea episodul 63 rezumat

sursă foto: capturi video de pe ofdizi.com

 episodul următor: Trădarea ep. 64

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv.




6 comentarii:

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.