vineri, 6 martie 2015

Tradarea episodul 85 rezumat





Tradarea episodul 85 rezumat
În magazinul lui Mete era doar băiatul care făcea curățenie, legănându-se pe acordurile dulci ale melodiei lui Joe Dassin, Dacă tu n-ai fi existat. Mete și Ayca plecaseră împreună să se plimbe printr-un parc, să fie singuri doar ei și iubirea lor.

La sindicat, Berrin și Ahmet îi anunță pe membrii consiliului director că îl vor coopta în echipă și pe Hakan - care anterior le ceruse ajutorul cu o slujbă, pentru că el fusese refuzat pe unde umblase. În paralel are loc o scenă foarte asemănătoare în consiliul de acționari din care face parte Soner și al cărui director este. Consiliul discută diverse afaceri, iar el desenează. Din fericire Suleyman este acolo și e la curent cu ordinea de zi, astfel că îi ia locul când Soner se vede nevoit să plece acasă de urgență, pentru că Deniz îi șicanează pe toți urcându-se în copaci. De fapt, felul ei de a fi reprezintă un soi de protest disimulat împotriva guvernantei ei.

Tradarea episodul 85 rezumat Tradarea episodul 85 rezumat Tradarea episodul 85 rezumat

Mete se întoarce la magazin și îl găsește pe Osman acolo care-l aștepta. După aceea Osman mai zăbovește și stă de vorbă cu Arif, ca și cum ar fi simțit lipsa unui tată. Mai târziu, Cemile văzând că Arif se înțelege bine cu Osman îi va da voie să locuiască în casa lui Ali. Hakan este amenințat după ce începe să lucreze pentru sindicat, din partea celor care nu-l văd cu ochi buni datorită lui Ekrem.

Carolin și Ekrem au o ceartă, pentru că ea se preface că nu-l poate ierta pentru greșeala cu casa lui Ali. Ekrem îi arată ușa apoi Carolin se dă victimă și își îmbunează soțul. Ayca dă peste Mithat, fratele ei, într-o zi când din nou chiulea ca să meargă la Mete. Acesta o aduce acasă cu forța și pune să fie pedepsită, apoi ea se hotărăște să vorbească cu el să fie de acord să-l cunoască pe Mete.

Tradarea episodul 85 rezumat Tradarea episodul 85 rezumat Tradarea episodul 85 rezumat


În oraș are loc un miting al sindicaliștilor și altor simpatizanți la care se adună și grupul de fani socialiști din liceu, din care unii cu fularele puse până la ochi, ca să nu fie ușor de recunoscut. După deschiderea mitingului, ia cuvântul Ahmet, dar dintr-un copac este urmărit de un lunetist. Ahmet este împușcat și se crează busculadă în jurul lui. Berrin e foarte speriată, dar imediat se vede că că era un glonte de paintball, cu vopsea galbenă. Ahmet își reia discursul și mitingul continuă.

Episodul se încheie cum Mithat acceptă să-l cunoască pe Mete și stabilesc să se întâlnească cu toții la o ceainărie. Mete vine cu Osman, care nu știe la ce întâlnire a fost invitat de către fratele său ...

sursă foto: capturi video de pe netd.com

 episodul următor: Trădarea ep. 86

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.






this article is tagged under: Tradarea episodul 85 rezumat, tradarea 85 pulbere de stele, tradarea online pulbere de stele

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.