vineri, 6 martie 2015

Tradarea episodul 86 rezumat





Tradarea episodul 86 rezumat
Osman vine la masă și rămâne foarte surprins să o vadă acolo pe Ayca, cu Mithat, fratele ei și încă o domnișoară. Lucrurile se lămuresc repede și atmosfera se inflamează, Mithat spunând că Mete e nebun și se ridică să-l ia la bătaie pe Mete. Ayca intervine și întrevederea se încheie aici. Osman cu Mete rămân la masă să discute despre rivalitatea lor, iar Ayca și Mithat mută scena conversației lor acasă, unde ea plânge fără șir.


După ce Suleyman îi vinde casa lui Cemile, aceasta vine să o vadă și o năpădesc amintirile, mai ales cu Aylin și Ali. Arif o readuce la realitate deși ea are câteva momente de slăbiciune fizică datorate durerii resimțite. Soner aduce o altă guvernantă pentru Deniz. Ea când aude că femeia a venit, aleargă spre living strigând "mamă!" dar, noua guvernantă nu seamănă cu cineva căreia Deniz să-i spună mamă. Mai târziu Deniz îi spune lui Soner că-l iubește, dar acesta nu poate să-i răspundă nimic și iese afară spre dezamăgirea fetiței. Noua guvernantă încearcă s-o distreze pe Deniz făcându-i teatru de păpuși, dar ea nu este deloc interesată. După aceea, Deniz face mofturi la masă și nu vrea să mănânce, dar Suleyman găsește metoda de a o convinge.

Tradarea episodul 86 rezumat Tradarea episodul 86 rezumat Tradarea episodul 86 rezumat


Ekrem află de la omul său de încredere că Hakan i-a luat locul lui Ahmet printr-o înțelegere între cei doi, iar Ekrem se enervează și consideră că Berrin e vinovată pentru ceea ce face fiul lui. Carolin se oferă să-i dea o soluție, și îl îndeamnă să facă în așa fel încât Zehra să afle că nu Ahmet este tatăl ei, ci Hakan. Ekrem îl sună pe fiul său și îl cheamă la el să discute ceva cu (despre?) Zehra. După aceea omul lui de încredere o aduce pe fată direct de la școală acasă la ei iar Ekrem îi spune Zehrei că el este bunicul ei iar Hakan e tatăl ei adevărat, spunându-i povestea părinților ei. Hakan vine și el la Ekrem și cei trei se întâlnesc în același living. Zehra este ușor confuză dar Hakan e foarte emoționat.

Mesude se străduiește să le atragă atenția părinților ei că ar fi fost însărcinată, dar iubitul - pețitorul ei, omul lui Ekrem - a părăsit-o, în așa fel încât Neriman și Kemal să-l oblige pe acela s-o ia de nevastă. După ce Mesude vorbește cu Neriman, subiectul ajunge la urechile lui Kemal care se enervează, dar Neriman are un plan de salvare a onoarei fiicei lor.

Tradarea episodul 86 rezumat Tradarea episodul 86 rezumat Tradarea episodul 86 rezumat

Aydîn și colegii săi, împreună cu Osman, se implică într-o acțiune foarte periculoasă și ajung să pună mâna pe un autobuz dar sunt urmăriți de militari. Cu tricouri pe gură și nas, ca să nu poată fi recunoscuți, ținându-l în șah pe șofer cu pistolul, grupul de adolescenți reușește să iasă pe la portiera șoferului, militarii aflându-se de partea cealaltă a autobuzului. După ce ies, tinerii dau foc vehiculului, ei înșiși fugind prin crângul din jur.

Fostul iubit căsătorit a lui Bahar o urmărește pe stradă iar ea, în disperare de cauză, intră într-o mașină și se pitește pe bancheta din spate. Mașina e a lui Soner iar el pornește și apoi frânează din cauza unui copil. Atunci o vede pe Bahar pe care o alungă din mașină, dar ea nu iese, văzând că iubitul ei este încă prin preajmă. Până la urmă Bahar pleacă reușind să-l enerveze pe Soner.

Tradarea episodul 86 rezumat
Aydîn este acasă, la cină cu părinții săi. La televizor se dau știrile despre autobuzul incendiat. Dimineața Bahar o așteaptă pe Cemile la gardul casei sale să-i ceară sfatul și ajutorul pentru o altă slujbă, pentru că nu mai vrea să fie în văzul fostului ei iubit. Cemile se gândește că ea ar fi o bună guvernantă pentru Deniz și o aduce acasă la Soner. Acesta lipsește pe moment, cele două femei fiind primite de Suleyman. Când Soner intră în casă, Bahar ar vrea să plece dar nu are cum ....

sursă foto: capturi video de pe kanald.com.tr

 episodul următor: Trădarea ep. 87

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.




this article is tagged under: Tradarea episodul 86 rezumat, Tradarea ep. 86 pulbere de stele, Tradarea 86 online pulbere de stele

13 comentarii:

  1. va multumim mult pentru rezumatele facute .

    RăspundețiȘtergere
  2. hei,de ce se incarca stele.tv foarte greu,oana??

    RăspundețiȘtergere
  3. Din Yaman sez 2 ai mai postat ceva?

    RăspundețiȘtergere
  4. Anonim 1 - cu multa placere!

    Ale: habar nu am, nu am reclame agresive pe blog, cine stie de ce..!

    Anonim 2 - deocamdata nu... din moment ce s-a suspendat difuzarea, o las mai moale cu Yaman. Sunt in urma rau la Fatmagul. :-SS

    RăspundețiȘtergere
  5. Răspunsuri
    1. Maine. Azi am stat si eu mai mult la bucatarie, la prajiturit, ca asa-i sade bine unei femei de ziua ei, nu? :D ;)

      Ștergere
    2. multumesc de raspuns!!Da ai dreptate 🍉

      Ștergere
  6. Da Yamn cand il mai da?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu as putea da un raspuns precis, din moment ce se suspenda difuzarea lui, ma concentrez mai ales la serialele care sunt la tv, . O sa mai postez, in limita timpului meu liber.

      Ștergere
  7. Pierzi un episod vi si citesti pe acest blog!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu :) esti curios si citesti ce se intampla in avans, in episoadele care la noi la tv nu s-au difuzat inca.

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.