miercuri, 11 martie 2015

Tradarea episodul 90 rezumat





Tradarea episodul 90 rezumat
Osman e în stare de șoc. Aydîn este lăsat în stadă și acoperit cu un lințoliu alb în timp ce Mithat se furișează pe lângă ziduri, confuz, cumva rupt de realitate. Vecinii se alertează unii pe alții întrebându-se cine l-ar fi putut împușca pe Aydîn. Mai încolo, în ziare va apărea știrea că intelectualii l-ar fi ucis pe tânăr. Rapid, vestea se răspândește, află și Arif, apoi Cemile este sunată și cu toții rămân înmărmuriți de noutatea care cade ca un trăsnet asupra lor. Apar și colegii lui Aydîn odată cu poliția și ambulanța. Mithat se plimbă fără țintă pe stradă cu pistolul în mână și este văzut de Betul care deodată pare să înțeleagă totul.
Shamil sare un gard și vine lângă Mithat luându-i pistolul din mână, apoi pleacă și se întâlnește cu un cunoscut dându-i acestuia pistolul, pentru a face arma crimei să dispară. Betul ajunge cu Mithat acasă, unde se află Ayca. Mithat are o izbucnire nervoasă, apoi pleacă în camera lui. Mai târziu intră la el Betul și încearcă să vorbească cu el despre cele întâmplate, dar el respinge ideea de a vorbi. Apoi rămâne întins pe pat și începe să facă un fel de criză și să aibă frisoane. Ayca îl vede și se panichează aducând pături și o plapumă să-l învelească, după care se bagă sub pături alături de el neștiind cum să-i stopeze criza.

Tradarea episodul 90 rezumat

Zehra îl ajută pe Hakan să pună masa și când deschide servanta să ia farfuriile, găsește două tabouri cu Berrin când era tânără și cu o imagine de la nunta ei cu Hakan. Zehra cade pe gânduri văzând pozele, apoi tatăl ei o cheamă la masă. Osman, cu ochii înroșiți de plâns, pleacă de acasă amintindu-și că Aydîn obținuse o întâlnire de la fata pe care o plăcea. Aceasta îl așteaptă nerăbdătoare iar Osman la început nu știe ce să spună, apoi reușește să vorbească despre moartea lui Aydîn și triști, pleacă împreună către casă.

Bahar își face valizele crezând că va trebui să stea la spital pentru vindecarea entorsei, însă chiar atunci apare doctorul lui Soner care o asigură că glezna ei este în regulă. Berrin și Ahmet vin la Zehra cu cadourile de la ziua ei, pentru că nu-și luase acasă decât păpușa imensă primită de la Ekrem. Zehra se împacă cu Berrin, dar nu revine acasă. Mai târziu apar și Ekrem cu Carolin și Mustafa aducând un coș cu dulciuri și flori. Hakan ezită să-i primească dar Ekrem devine foarte convingător și intră împreună cu Carolin în casă. În timp ce Ekrem se amuză cu copiii, Carolin merge la bucătărie unde Hakan taie pâinea și începe să-l seducă, deocamdată fără succes.

Tradarea episodul 90 rezumat

Deniz regretă ce i-a făcut guvernantei sale și începe să se apropie de Bahar. Într-o zi la masă, îi povestește despre Aylin. Acasă la părinții lui Aydîn se face pomenirea, așa că toate încăperile sunt pline de rude și prieteni. Cemile ajută și ea aducând o parte din mâncare. Osman este foarte trist, la fel ca și restul colegilor de liceu prezenți la pomenire. Bahar încearcă să discute cu Soner despre Aylin și Deniz, dar el se enervează și o alungă. În acel moment apare Deniz și îi spune să n-o părăsească. Bahar e între ciocan și nicovală, Soner e surprins, iar Suleyman privește detașat scena fără să intervină. Deniz insistă apoi Soner cade de acord ca Bahar să rămână la ei, iar micuța sare bucuroasă în brațele ei.

Osman se plimbă solitar pe străzile amintirilor cu Aydîn. Fiecare colț, fiecare zid, este o amintire. Apoi ajunge la morgă și îl roagă pe paznic să-l lase înăuntru să-l mai vadă odată pe bunul său prieten. Îi dă la o parte lințoliul de pe față și mângâie locul de la tâmplă pe unde a ieșit glonțul care a produs moartea lui Aydîn.


sursă foto: capturi video de pe netd.com

 episodul următor: Trădarea ep.91

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.





this article is tagged under: Tradarea episodul 90 rezumat, Tradarea ep. 90 online, Tradarea 90 pulbere de stele

20 de comentarii:

  1. Oana,sunt eu Ale.Mi-am uitat parola la contul de Google.Cand pui ep 91?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu, Ale :) depinde de cheful meu de a vedea un episod sau nu. (doar stii ca e intrebarea care-mi place cel mai putin - pt ca urasc sa-mi programez viata :) ).

      Asa e, azi sunt cu kuru-n sus de ieri....!

      Ștergere
  2. Dar tu de unde vezi episoadele inainte, e un site sau ce?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt cam 6 site-uri oficiale care tin de Kanal D din Turcia pe care se gaseste serialul. Acolo le vad.

      Ștergere
  3. Care e episodul cand Cemile se saruta cu Arif apoi isi da seama ca e un vis?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu nu stiu, spune-mi tu :P

      Ștergere
    2. Bună oana !! Stiu că nu îți dorești concurență..și nici nu vreau să fac așa ceva.. Sunt profesoară de engleza in Suceava și mi.aș dori dacă poți să.mi dai sursa de unde ie.i episoadele și mi.aș dori să te ajut ca sa îți fie mai ușor să îți trimit unele episoade traduse ..( scuze cred că nu am scris corect tot pentru că am scris de pe telefon)

      Ștergere
    3. Buna, draga anonim-a! Nu este vorba de nici o concurenta si nu sunt genul care sa ma intereseze ceea ce fac altii, in loc sa-mi canalizez energiile spre treburile mele. Ma bucur ca impartasim aceeasi profesie, dar vezi tu, eu nu am gasit serialul Tradarea in engleza si nici nu m-am obosit foarte tare sa caut asa ceva, pentru ca fac rezumatele conform actiunii unui episod, a intonatiei cu care sunt rostite replicile si a limbajului non-verbal, la care actorii turci sunt maestri. E drept, pe ici pe colo am mai invatat cate un cuvant turcesc, dar asta nu inseamna ca stiu limba turca. Insa uneori un cuvant sau doua, intelese dintr-un dialog conteaza destul de mult (iar alteori gresesc subiectul dialogului, dar asta e...!)

      Probabil ca este greu de crezut, dar este adevarul. Daca ai timp, rasfoieste toate serialele turcesti in afara de Suleyman - unde am avut rezumate in engleza pe care le-am tradus si adaptat - pe care le-am postat in cei doi ani de cand asta fac pe blog, si ai sa gasesti invariabil acelasi raspuns. Am fost intrebata de nenumarate ori de unde cunosc actiunea si daca stiu turceste, si am explicat ca fac rezumatele doar din ceea ce am scris mai sus plus intuitie.

      Asa ca nu pot decat sa-ti multumesc pentru oferta de ajutor, dar nu este cazul.

      Nu ma supar deloc daca cineva stie unde s-ar putea gasi rezumatele de la Tradarea in engleza, sau episoadele subtitrate in engleza - desi ma indoiesc ca exista pt ca altfel ar fi youtube-ul plin de ele.

      Ștergere
  4. 1.In ce episod va muri Ahmet?
    2.De ce vor fi rapite Bahar si Deniz?
    3.Moare Mithat?
    4.Cine este Tugrul si ce treaba are cu Arif,Cemile si Mete?
    5.Ce se intampla cu batranica Hasefe?
    6.De ce vrea sa.l impuste Betul pe Osman?
    *Multumesc anticipat pentru raspunsuri.Sunt foarte curioasa.* Lavinia

    RăspundețiȘtergere
  5. Doamne Dumnezeule! Trimiteti intrebari, de parca Oana ar fi.....oracolul din DELPHI! Si a mai raspuns odata ca ar trebui sa ne placa si..suspans-ul!!
    O seara placuta! O saptamina reusita tuturor!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dupa stilul de a lasa comentarii stiu ca-s pustoaicele de pe facebook. Adultii nu intreaba niciodata chestii din astea :) O saptamana linistita si tie, Dana!

      Ștergere
  6. Doamna Dana,va rog sa ma scuzati daca v.am deranjat cu ceva,nu a fost cu intentie.Nu am gasit nicaieri aceste raspunsuri si m.am gandit ca poate unii dintre urmaritorii minunatului blog al Oanei s.au uitat la intreg filmul si imi vor raspunde si mie...dat fiind ca eu nu prea am timp sa ma uit inainte la film.Imi place suspansul,dar sunt si foarte curioasa din fire :) Va doresc o saptamana linistita si usoara tuturor :* Lavinia

    RăspundețiȘtergere
  7. 1. Lavinia : nu m-am suparat, pur si simplu, imi pare rau pt. Oana, care isi imparte timpul, asa de pretios, cu noi (de dragul nostru). Poate gasesti in rezumatul sezonului 3 (tot aici, pe site) detaliile care te intereseaza.
    2. Dl./dna Anonim, nu stiu la cine va referiti "cu destepti in ROmania"), poate am gresit cu scrierea cuvintului suspans...Recunosc...
    3. Johanna: multumesc pt. raspuns si urare. Ma bucur, ca incet-incet se contureaza in jurul Oanei si a serialelor turcesti, o mica comunitate. Care impartaseste aceleasi valori morale si artistice. O seara senina va doresc! PS: sau N.B. :inainte de ma inregistra, admiram comentariile, dorindu-mi sa fiu si eu printre comentatori, am reusit in final , pina am priceput cum este cu inreistrarea...

    RăspundețiȘtergere
  8. Am uitat, ceea ce doream sa mentionez (m-a luat valul de..raspunsuri). Am citit in ultimul nr. TV satelit ca distribuirea episoadelor Yaman se va relua in vara! Tot in revista se mentioneaza ceea ce ne-a anuntat si Oana despre un serial in care joaca actrita din rolul Feriha si actorul din rolul Mete (acuum se filmeaza). IN SCHIMB, nu stiu, ca nu anunta detalii si nici nu urmaresc, decit...audio (fiind la...laptop) un serial LEGEA PAMINTULUI - pe Euforia. Dupa muzica pare turcesc, voi cauta pe net sa vad. Probabil va fi in locul serialului Downton Abbey, ultimul episod fiind azi (episoade din alt sezon vor fi difuzate abia toamna.)

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu gasesc acest serial LEGEA PAMINTULUI, poate daca caut pe site Euforia. Am gasit doar un film cu actori celebri (Michael Caine, printre altii) din 1999, difuzat curind pe canal Paramount. Scuze pt. greselile din al doilea mesaj, nu mai stiu cum sa revin (editez) sa indrept greselile. Scuze si pt. cele 3 mesaje, sper sa nu PLICTISESC!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dana, nu plictisesti pe nimeni, chiar te rog sa scrii pe aici ori de cate ori simti ca vrei sa faci asta. Din pacate comentariile nu se pot edita si nici eu nu pot sa le corectez, pot doar sa le sterg (ceea ce fac doar cu unele mesaje offtopic - asa cum era acela cu cei care fac pe desteptii in Ro :) pentru ca astfel de mesaje sunt scrise de persoane care dupa aceea conduc discutia catre cearta, ceea ce eu nu-mi doresc pe blogul meu.).
      Oare de ce Yaman se reia tocmai in vara??? intreb si eu...! nu e nevoie sa-mi raspunzi, banuiesc ca nu scrie in TV Satelit chestia asta.

      care este titlul original al serialului respectiv de pe Euforia? daca stii.

      Ștergere
    2. P.S. Johanna este un alt cont al meu pt blogurile in engleza :) dar uit uneori si comentez de pe el.

      Ștergere
    3. Multumesc, Oana/Johanna! Despre Legea Pamintului am auzit doar reclama, eu fiind in alta camera. Dar voi fi atenta, oricum reclama era pe PROTV sau Antena parca, nu chiar Euforia, unde eu ma uit f. rar.
      Da, anunta doar despre Yaman ca probabil vara se reia. Sora mea, care e in corespondenta cu redactor-sef TV satelit, e de parere ca poate nu a avut audienta si au oprit, pt. moment.
      La episodulul de ieri, 89, dramatic finalul. linitial spuneam ca e prea exagerat, insistente framintarile lui Mihrat, etc, ma pregateam chiar sa pling, sa refuz sa ma...uit, stiam ce va urma cu Aydin....Insa, "m-a prins" secventa din final, era aproape ca o tragedie antica.
      O zi insorita si ...asa sa ramana! In suflet mereu!

      Ștergere
    4. Pai vara audienta este si mai slaba. Lunile de vara sunt lunile de concediu. Si la mine pe blog scade traficul foarte mult in iulie si august. Da, mi-a placut mult scena impuscarii lui Aydin, desi prima oara m-au podidit lacrimile. Asa... epic ...!

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.