marți, 17 martie 2015

Tradarea episodul 91 rezumat





Tradarea episodul 91 rezumat
Înmormântarea lui Aydîn are loc într-un mod foarte asemănător cu visul lui Mithat. Se scandează lozinci antifasciste, sicriul este învelit în roșu - culoare a socialiștilor - se ridică la unison pumnul strâns spre cer. Părinții lui Aydîn sunt devastați. Printre cei care stau ceva mai deoparte este și Ayca. După o scurtă întrevedere cu Osman, căruia îi dă o haină, Ayca găsește pe jos poza lui Aydîn pe care o purtau la piept cei veniți la funeralii. O ia și o pune într-un caiet, apoi ajunsă acasă i-o găsește Mithat care se inflamează dându-și seama că sora lui a fost la înmormântare. Ayca, deși temătoare la început, își adună curajul și-l înfruntă pe Mithat.


Tradarea episodul 91 rezumat
Tatăl lui Aydîn începe să facă singur o investigație. Caută probe ale crimei și merge în locul unde a stat Mithat la pândă, în dorința de a-și da seama care a fost traiectoria glonțului și de unde a pornit. Mai târziu găsește acolo un pandantiv pe care Mithat îl avea la brățara lui de mărgele ca niște mătănii. De altfel și el (Mithat) observă într-o zi că pandantivul a sărit, și începe să-l caute prin cameră, pe sub pat, apoi se gândește că de fapt, nici nu știe de când nu-l mai are la mână. Tatăl lui Aydîn cotrobăie prin lucrurile fiului său și găsește pistolul a cestuia, apoi încearcă să se apropie de foștii lui prieteni și grupurile partizane. Într-o noapte își pune o glugă și un guler înalt peste figură lăsând descoperiți doar ochii și îl împușcă pe șeful grupului susținătorilor de dreapta.

Tradarea episodul 91 rezumat Tradarea episodul 91 rezumat Tradarea episodul 91 rezumat

Bahar începe să se înțeleagă din ce în ce mai bine cu micuța Deniz. Îi dă lecții de balet, îi face fustă de balerină dintr-o perdea, dar Soner nu protestează prea tare văzând că lucrurile merg bine între ele. De altfel acum au prilejul să schimbe priviri lungi între ei (Soner și Bahar), și să-și dea seama că se plac. Zehra se îmbolnăvește și ajunge la spital, iar după mai multă vreme și investigații se află că are niște probleme la rinichi. Berrin și Hakan sunt foarte speriați de diagnostic. Înmormântarea lui Aydîn îi prilejuiește lui Arif negre aduceri aminte din viața lui. Într-o zi pe când punea ceva la fiert pe aragaz, ca să alunge viziunile începe să bea mult alcool și adoarme în bucătărie. Cemile trece pe acolo și vede că iese fum din casă, alertează vecinii și reușesc să intre în casă și să-l ducă pe Arif în dormitor.

Tradarea episodul 91 rezumat
Tatăl lui Aydîn îl cheamă pe Osman la el acasă și îl întreabă de anturajul fiului său, apoi îi arată un caiet scris, pistolul și pandantivul găsit în stradă. Osman își dă seama cu groază cui aparține acesta...


sursă foto: capturi video de pe netd.com

 episodul următor: Trădarea ep.92

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.





this article is tagged under: Tradarea episodul 91 rezumat pulbere de stele

8 comentarii:

  1. Multumim mult, OANA! Impresionant episod (ca si 90). Desi stiam actiunea din rezumatele Oanei, am urmarit cu atentie (si multa tristete). Repet: f. bun scenarist si regizor! Am vrut sa...scriu putin...dar am vazut in dr. un blog al lui Flory...acolo am citit ultimul rezumat (sunt si altele, LAVINIA, acolo poti afla multe raspunsuri, inclusiv referitor la bunicuta Hasefe, e de bine!) Spre deosebire de alte seriale, Doamne ajuta, TRADAREA se termina bine, sunt linistita! Blog-ul insa se acceseaza greu, iar rezumatul si mai greu lizibil (nici stilul nu este prea...coerent!) O seara placuta va doresc tuturor!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Va mulţumesc mult pentru informatii,doamna Dana şi va doresc un week-end plăcut : ) Lavinia

      Ștergere
  2. Totusi...nu ma pot abtine....E pauza publicitara....In aceste scene dramatice, actorul rolului Osman interpreteaza bine, la inceput, mi s-a parut cam anost, dar acum, este chiar un adolescent framintat, stingace, indurerat....
    Si tare amuzanta scena cind Soner danseaza...balet alaturi de fiica lui!!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, si mie imi place Osman, ca actor, vreau sa zic. Scena aceea nu am vazut-o, ca din criza de timp, cand scriu rezumatele mai dau cursorul inainte si mai sar unele scene...:) ce sa fac, daca nu-mi ajunge timpul liber..! Imi pare rau ca nu pot sa vad episoadele la tv, pt ca in timp ce ele se dau la tv, eu trebuie sa ma uit pe net la cel pe care il rezum. Am mai incercat sa le urmaresc pe ambele in acelasi timp, dar fireste ca incep sa incurc actiunile. Sper sa am timp in vacanta mare sa revad unele episoade in romaneste, daca nu se gasesc binevoitori care sa le raporteze asa cum au mai facut.

      Apropo de raportat fisiere video, ar trebui sa nu aiba acest drept decat detinatorul drepturilor de autor si sa existe obligativitatea incarcarii unei dovezi care sa ateste ca acela care face raportul unui fisier este cu adevarat detinatorul drepturilor de autor ale serialului. Tare ma tem ca pe site-urile gen youtube, raporturile astea se fac intr-o veselie si se sterg fisiere pe banda rulanta, doar ca sa se distreze unii.

      Ștergere
    2. Exact, ma gindeam, de ceva vreme, ca tu, Oana draga, nu savurezi...serialul, mereu ocupata cu rezumatele! Iar cu raportarea, da, ai dreptate.
      O zi cit mai buna!

      Ștergere
    3. O zi frumoasa si tie, Dana (uite cineva care chiar ma intelege! pupici dulci! :-*)

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.