duminică, 5 aprilie 2015

Legea Pamantului episodul 1





- episoadele 1 și 2 de la Euforia TV -


Legea Pamantului episodul 1
Departe de Mardin, locul nașterii sale, Omer Bozbey, fiul cel mai mare al unei familii foarte bogate duce o viață mult diferită de aceea a comunității locale de baștină, unde predomină tradiții vechi care sunt respectate cu strictețe. El a devenit om de afaceri și întâmplător o cunoaște pe Leyla în urma unui accident minor de călărie. pe care o ia cu mașina de pe stradă. Leyla este medic și lucrează la o clinică. Deși cei doi au parte de o primă întâlnire mai acidă, soarta i-o tot scoate în cale lui Omer.

~~~ * sfârșitul episodului 1 la Euforia TV * ~~~

Până la urmă încep să se cunoască mai bine iar el se îndrăgostește și ajunge să o considere iubirea vieții lui, Leyla neștiind însă nimic despre familia și trecutul lui. În finalul episodului Omer o cere în căsătorie pe Leyla și îi dăruiește un inel de logodnă cu diamant.

Legea Pamantului episodul 1 Legea Pamantului episodul 1












În Mardin, cei doi rivali Halil Pehlivan și Kadîr, fratele mai mic al lui Omer, se caută, se urmăresc și se amenință reciproc, iar la una din aceste desfășurări de forță, în casa lui Kadîr și a Kureyșei, cu pistoalele pregătite și ațintite unul asupra celuilalt, asistă și aga Suleyman (șeful de clan), tatăl lui Halil, care face un atac de cord și moare. Înainte de a-și da sufletul, îi pune pe Halil și pe Kureyșa să jure că o să-l însoare pe Omer cu Dicle (sora lui Halil), astfel ca sângele lor să se amestece și să nu mai poată exista dușmănia din trecut. Cei doi jură, deși lui Halil nu-i convine deloc acest viitor prefigurat de tatăl său.

~~~ * sfârșitul episodului 2 la Euforia TV * ~~~


Fidan, soția lui Suleyman și mama lui Halil și a Diclei, jură răzbunare considerând că soțul i-a murit din cauza familiei Bozbey. Din acest moment înainte, șef al clanului (agă) devine Halil.

Legea Pamantului episodul 1 Legea Pamantului episodul 1












În acest episod mai facem cunoștință cu Dicle, sora lui Halil, cu care el se poartă foarte dur. Dicle îl iubește încă de mică pe Omer în secret și va lupta pentru dragostea ei, deși nu știe de existența Leylei în viața lui.


Note: stop cadrele din rezumate sunt preluate de pe showtv.com.tr. Dimensionarea episoadelor este aceea originală, a televiziunii turce, de 2 ore per episod.

Pentru rezumatele episoadelor din acest serial vă rog accesați pagina Stele tv




8 comentarii:

  1. O sa faci rezumat si la acesta? Sa vad daca dau reluare, altfel nu ma uit pentru ca e in acelasi timp cu Tradarea si nu renunt la Tradarea pentru cel nou. Si asa mai e putin din el :(. Vedem. Am vazut in promo ca apare si Ahmet aici, nu prea ma da pe spate ca si actor oricum.

    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, am gasit rezumate in turca si am gasit metoda sa vad episoadele, plus ca am inteles ca la tv se da doar cate o ora in fiecare seara, ceea ce inseamna ca un episod turcesc = 2 episoade romanesti.
      Intr-adevar, Ahmet are rol rpincipal in Legea pamantului, si mie mi se pare ca da bine in el.

      Eu as face asa: ma gandesc care din ele il pot vedea si pe net cu subtitrare in romaneste = Tradarea. Deci ma uit la Legea Pamantului la tv si la Tradarea pe internet. Nu cred ca se va gasi cineva sa puna pe net Legea pamantului cu subtitrare, la fel cum nici alte seriale turcesti nu s-a gandit nimeni sa le puna (Dragoste la prima vedere, de exemplu, sau acela cu revolta lui Patrona Halil, pe vremea lui Aaaaaaaahmet al 2 lea parca.)

      Ștergere
    2. hmm, Ahmet... nush' de unde au rasarit atatia de a

      Ștergere
    3. De fapt un episod original fac la Euforia TV 2 episoade și un pic. Și reluarea episoadelor este următoarea zi de la ora 16:00. Mulțumesc pentru rezumatele episoadelor. Sunt foarte bine făcute. Baftă în continuare. :)

      Ștergere
    4. Face cât 2 episoade. Scuze de exprimare.

      Ștergere
    5. Da, cam 45 de minute un episod Euforia, dar un episod turcesc = cca 2 ore.
      Ma straduiesc sa le fac cat de bine pot :) nu am la ele traducere in engleza, asa ca nu imi dau seama de toata actiunea, dar in mare parte zic ca este ok.

      Ștergere
    6. Sunt foarte bine făcute nu-ți fă griji! Încă o dată, mulțumesc pentru timpul consumat și munca depusă pentru realizarea lor. :-h

      Ștergere
    7. Multumesc tare mult si eu, le mai nimeresc (da' o mai iau si pe aratura :D ). Imi place serialul, ma uit seara de seara. Acum nu stiu cum o sa fac cu Dila. Hai sa zicem ca la primul episod nu ma uit pt ca l-am vazut in engleza, deci tot LP are intaietate, dar dupa aceea? :-SS

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.