luni, 6 aprilie 2015

Tradarea episodul 107 rezumat





Tradarea episodul 107 rezumat
Cemile, Arif, Osman și Ayca se întorc acasă fără să știe ce s-a întâmplat cu Mete, care de fapt a fost dus într-o casă părăsită de către oamenii lui Tugrul și bătut, alături de alți bărbați schingiuiți până la moarte în încăperile acelei case. Acasă, îi așteaptă mama lui Ayca care își ia fata acasă cu forța. Mai târziu Cemile va afla că Mete a evadat și se va gândi că i s-a întâmplat ceva pus la cale de Tugrul, mai ales că acesta, într-o zi, va permite ca Mete, legat la ochi, să fie condus într-un fel de birou și să sune acasă, în așa fel încât Cemile să știe că fiul ei este viu, dar e în mâna lui. Cum la acel telefon sunt de față și Arif cu Tugrul, Arif se va bate cu vărul său, dar acesta după aceea îi va cauza probleme mult mai mari.

Tradarea episodul 107 rezumat Tradarea episodul 107 rezumat







Ayca va fi nevoită să se logodească cu un băiat ales de familie, iar Osman nu va avea cum să împiedice acest lucru decât căsătorindu-se el cu Ayca fără să știe părinții ei. Când se va întâmpla asta, Betul va face tot posibilul să întrerupă ceremonia, dar ajunge prea târziu la locul cununiei. Astfel, Ayca va fi renegată de mama ei.

Tradarea episodul 107 rezumat

Tradarea episodul 107 rezumatLovitura de stat militară din anii '80 schimbă multe lucruri în familia Akarsu. Arif își deschide o tipografie și este ajutat de Osman, Ibo și Mesude o vor duce foarte bine financiar vorbind pentru că în urma unui câștig fabulos la loterie își vor face o bancă, Neriman și Kemal vor fi angajați ai băncii fiicei lor. Magazinul lui Mete ajunge pe mâinile lui Hakan. Berrin naște un băiat pe care îl botează Ahmet, ca pe tatăl lui. Relația cu Hakan încă nu se reia în totalitate pentru că ea nu este pe deplin convinsă că el n-a fost implicat în uciderea lui Ahmet. Pe de altă parte, Hakan va dori să afle adevărul despre moartea prietenului său și astfel, intuind că trebuie să știe ceva despre asta Carolin, o va urmări.

Tradarea episodul 107 rezumat

Bahar, foarte tulburată de moartea lui Filiz ia hotărârea de a pleca de la Soner chiar dacă o va durea despărțirea de Deniz. Fetița plânge când găsește camera goală, dar Bahar nu se răzgândește. Cu toate acestea mai vine uneori, neobservată, prin preajma casei, s-o vadă pe Deniz. Acum Bahar locuiește la Seda din nou, lucru de care Ziya va profita. Bahar se va întâlni din nou cu Deniz la ziua unei colege de-a fetiței, unde ea este angajată să fie costumată în zâna cea bună care iese din tortul aniversar.


sursă foto: capturi video de pe netd.com

 episodul următor: Trădarea ep.108

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.




49 de comentarii:

  1. Multumim pentru rezumat :-* Sarmanul Mete :( Fata de broscuta e din ce in ce mai odios. Apropo, au aratat reclama la Kanal D si se pare ca o sa avem parte de Erkan anul acesta :P Vor difuza serialul lui in care a aparut dupa ce s-a retras din Tradarea, se numeste Dila Hanim si are 62 episoade.Posibil sa fie difuzat dupa ce se termina Tradarea, nu stiu. E mai romantic fata de Tradarea. Si daca se va difuza si Paramparça, noul lui serial o sa avem parte de el chiar dublu :)) desi imi e dor de nebunul de Ali Kaptan. Aici nu are mustata.

    Apropo am observat de ceva vreme ca ai schimbat una alta in ,,casuta ta". Normal ca primul care mi-a sarit in ochi a fost Erkan si poza cu Oyle apoi :)) Eheee :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu vor da Yaman dupa ce se termina Tradarea? Adica eu zic ca asa ar fi normal, da' neah! :P

      Ma bucur ca o sa-l revad pe Erkan :) Multumesc pt informatie!

      Ștergere
    2. Cu drag! :-* Si eu am auzit ca vor da Yaman. Ca l-au intrerupt fara sa spuna nimic. Eu doar presupuneam ca il vor da dupa Tradarea dar si eu am auzit ca ar da Yaman. Sper totusi ca Dila vor da la o ora decenta sa il pot urmari si eu. Si eu ma bucur tare ca o sa il revad. Ii simteam lipsa in Oyle. Eu zic ca e unul din personajele cele mai reusite ale sale.

      Pup dulce. Aici e jale. Nu se opreste din nins si s-a depus zapada multa, e mai mare decat cizma si intra in ea yoy!!! Ma duc sa o dau de pe terasa si sa fac urma. O sa ma ud zdravan :))

      Ștergere
    3. YAMAN se va difuza in vara, asa scria in TV satelit sau pe site kanal D. probabil pina atunci va fi DILA!
      O saptamina reusita tuturor, ALE ai grija cu...zapada!

      Ștergere
    4. Mie imi convine, asa il vad pe Erkan :)) Acum s-a mai potolit, s-a depus destula :D O Saptamana Mare cu pace va doresc. Ma duc si eu la treaba ca de ieri nu am facut nimic. Pupici

      Ștergere
    5. Am auzit si eu ca s-a cumparat si Paramparca. Ce nu pricep io e de ce cumpara ai nostri seriale intrerupte la ei... :-SS ma refer la Legea Pamantului.

      Da, am schimbat cate ceva pe blog, am revenit la ceva, as vrea sa mai schimb, dar am nevoie de o noapte in care sa fac incercarile - ca sa nu stresez cititorii, ziua.

      Din fericire pe aici a fost doar frig, nu a nins si nu s-a depus nimic cand a nins putin, acum 2 zile.

      Ștergere
    6. Da, asa se spunea ca s-ar fi cumparat. Vedem cand se va difuza. Pai care serial interupt au mai cumparat? Acela de pe Euforia merge la ei, cum ei dau drame coreene ce au 20 episoade maxim. Stiu si eu. In rest nu stiu altul sa fi fost nefinalizat si cumparat de noi.

      La fel s-a intamplat si cu serialul din toamna in care apareau Cemile si Soner. Au filmat doar 8 episoade si acolo s-a oprit. Am vazut din el, distributia era buna, regizoarea aceeasi din Tradarea dar cred ca problema a fost scenariul. Si nu au mai continuat. Poate ca si audienta era slaba, tot ce e posibil. Desi pe site-ul Kanal D unde m-am uitat eu aveau peste milionul de vizualizari,fiecare episod in parte, adica acolo nu statateau rau dar in rest mi s-a parut o problema cu scenariul, vesnica lor problema.

      Aici se topeste zapada, dar se va face noroi :( O sa fie urit.

      Ștergere
    7. Nu m-am referit la o anumita televiziune, am zis ai nostri, adica televiziunile noastre.

      In rest, nu cred ca-i intrereseaza scenariul. Banuiesc ca problema se pune in felul urmator: producatorul e acela cu banii, dar productia de film, ca orice fel de productie - de bulion, de exemplu - e o afacere din care trebuie sa scoti profit. Deci, producatorul baga o mie de dolari (de exemplu) in productia unui serial si mizeaza pe o audienta X care sa-i amortizeze cheltuielile si sa-i aduca un profit minim de 2000 de dolari. Tot ce inseamna mai putin decat acel profit minim este pierdere, asa ca el nu mai baga banii sa produca in continuare serialul, daca acesta merge in pierdere. Il doare la basca pe producator de scenariu, actori, regizori, etc., samd. Pe el il intereseaza banul. Ceea ce mi se pare normal.

      La o tara cu cca 80 de milioane de locuitori, o audienta de un mil pe episod e putin.

      La noi nu are ce se topi, astept sa dea soarele sa greblez gradina din spatele blocului.

      Ștergere
    8. Pai normal ca ii intereseaza banii. Cum am zis intr-o alta postare, e o industrie totusi si trebuie sa aibe si ei profit ca toata lumea :D Cui ii place sa iasa in pierdere? Nimanui :P

      Aici se topeste si o sa fie noroi si urit :((

      Ștergere
    9. La noi a fost soare ieri dupa amiaza. Cactusul meu are deja un boboc bine dezvoltat. Daca-mi face floare - a doua in cei 14-15 ani de cand il am, pun poza :)

      Ștergere
  2. Si o binecuintata SAPTAMINA MARE (a PATIMILILOR!) SPOR la treburi casnice! OANA: si la P.N. e zapada, am auzit la meteo (sau anunta iar nisnoare)...De Joi, sperrrrram se va indrepta vremea...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dana, o fi zăpadă la aia de la meteo, ca la Piatra Neamt nu este. A nins ieri, nu s-a depus nimic, iar azi a plouat dimineata dar a stat. Acum ce mai apare cate o rafala de lapovita, asa, mai stropeste un pic. Sper sa vina vreme buna iar.......

      Ma duc la treburi, raspund mai pe seara la comentarii, Ale!

      O saptamana mare cu mult spor, la toata lumea!

      Ștergere
    2. Spor si tie, Oana. Imi iau zborul si eu :-*

      Ștergere
  3. Eu bănuiesc că Dila va difuzata de luni-miercuri în locul lui Trădarea,iar joi și vineri se va relua Yaman.. Oricum nu puteau difuza numai Yaman.. Îți dai seama 5 zile pe săpt Yaman s-ar termina imediat.. Nici nu au terminat filmările..

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna.....Oana ,pe langa zapada de afara ...iti multumesc mult pentru rezumate. :) ;) <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De ce-mi multumesti pt zapada, ca n-am adus-o io... :D

      Ștergere
    2. Ți-a mulțumit pt. Rezumate nu pt zăpadă !

      Ștergere
    3. Dupa constructia frazei mie mi se pare ca mi-a multumit pt amandoua - stiu ca nu asta era intentia, dar atunci ce cauta prima jumatate a frazei? :) ia inverseaza-le: "multumesc pt rezumate, pe langa (faptul ca-ti multumesc si pentru) zapada de afara." paranteza este subinteleasa. Daca nu e asa, care este predicatul propozitiei cu zapada?

      Ștergere
  5. IATA despre actrita din rol BAHAR si mai ales pt. FANII YAMAN , ce am gasit
    http://kilvi.com/de-ce-parasit-mine-tugay-serialul-yaman/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am citit asta acum cateva zile. Sunt doar speculatii cred. Cine stie ce a fost acolo. Dar unul din motive e favoritismul alteia, daca are relatie cu regizorul clar personajul ei e important, stiu si eu.

      Ștergere
    2. Mda... interesant. Desi mie-mi place Sedef. Dar nu inteleg sa ies dintr-un serial pt ca o colega se tine cu regizorul. Rolul meu e rolul meu, care-i problema? Deci mancatoriile dintre ei din seriale sunt reale in realitate...! Doamne, multa minte le mai trebuie..! In loc sa-si canalizeze toata energia spre propriile treburi, se angreneaza in "lupte de cocosi". eu gandesc altfel aici...

      Ștergere
  6. Buna ziua. Multumim pentru rezumate. Cate episoade are Tradarea? Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna ziua, esti fan Tradarea si nu stii cate episoade are? vaaaaaiiiiii!

      Ștergere
    2. Vay,vay,vay! Pai ce fani sunteti? :)) Are 120 episoade, oameni buni :* Pupici Oana ;)

      Ștergere
    3. Ale, am zis chestia asta de zeci de ori pe parcurs, chiar crezi ca acel user nu stia cate episoade are serialul? Asta era asa, ca sa ma enerveze maxim...

      Ștergere
    4. Haha, chiar nu stiam, nu sunt fan Tradarea si nu aveam nevoie de informatie pentru mine, dar in orice caz, va multumesc oricum! Sa aveti o saptamana placuta si Paste fericit!

      Ștergere
    5. Paste fericit si tie, user anonim!

      Ștergere
  7. D-na oana..postați azi următorul rezumat uimitor făcut de dumneavoastră???? <3!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da, Flory, dupa cum vezi am postat uimitorul, nemaipomenitul, indibiguidibilul si bibilicistrocizabilul episod urmator. daca vezi vreun copy-paste pe blogul meu, adica vreun rezumat pe care sa nu-l fi facut eu, ci sa-l fi copiat, sa-mi zici.

      Ștergere
    2. Despre ce Flory este precizat in acest comentariu? Daca cumva va ganditi ca eu am scris acel comentariu va spun cu sinceritate ca nici macar nu m-am gandit la asa ceva.

      Ștergere
  8. si ce se va intampla cu Tradarea?? In ce zile se va difuza??

    RăspundețiȘtergere
  9. AM calculat, TRADAREA nu se termina pina in 20 aprilie, probabil va fi paralel, 2-3 zile un serial, 2-3 zile celallat. Din promo se observa ca IAR ESTE cu traditii, razbunare, etc...Cum o fi si celalalt cu actorul nostru "ALI" -Pamparca,...parca ! pardon: Paramparca!
    SPORRR LA TREBURI!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu, dar la astea cu traditii chiar nu-mi plac costumatiile feminine. Parca vad filme indiene, nu turcesti b-( :-?

      Ștergere
    2. https://www.youtube.com/watch?v=hZjfk5YxXjU Aici aveti un trailer de la Paramparca cu sub in Engleza. Two families search for their daughters in this trailer for a Turkish-language film (called "Paramparca" in its original language). Am inteles ca stau foarte bine ca si audienta :). Un factor important e Erkan, I am sure :D ;))

      Va pup

      Ștergere
    3. Broken Pieces is a Turkish drama TV series created by Endemol Turkey. It is a story about difficult choices, tough decisions, entwined lives and parents torn between their children and their hearts. Starring Nurgul Yesilcay and Erkan Petekkaya.

      BROKEN PIECES | Season 1 - Episode 1 | English Subtitles

      A story about difficult choices, tough decisions, entwined lives and parents torn between their children and their hearts …

      Gulseren comes from a poor background, while Cihan’s wife Dilara is wealthy. They both gave birth in the same hospital on the same day 15 years ago but a mistake was made that would change their destinies. Having similar surnames, an absent-minded nurse mixed the babies and nobody noticed.

      As the truth about the children is revealed, fundamental problems arise between the two families because of their totally different lifestyles and economic statuses. However these events bring Cihan and Gulseren closer together. They have inexplicable feelings towards each other that they cannot run away from or ignore.

      Ștergere
    4. Deci am avut dreptate, din poza ce am vazut fara sa ma uit la trailer, el e insurat cu una si ii place de altcineva. Intuitia nu ma inseala. Am zis eu ca e si un fel de tradare la mijloc. Vedem daca o lasa pe nevasta sau nu :P

      Ștergere
    5. Interesanta este si chestia asta, ca au fost schimbati la nastere, avand acelasi nume de familie. :)

      Ștergere
    6. Da, interesanta treaba :P Mama ce matinala esti! Treaza de la 4. Eu am adormit la 2 a.m. :P

      Ștergere
    7. Daca nu e insomnia, sunt matzele mele, din care vreo doua ies afara pe la 3 jumate...! :-SS

      Ștergere
  10. Revin la Tradarea. Azi a rulat acest episod, 107. Moartea lui Filiz a fost cam patetica, mai bine o trimiteau la Londra. Iubire cu forta nu se poate, asa ca a murit ca o proasta pentru nimic. In loc sa caute pe cineva care sa o iubeasca cu adevarat, nu sa se multumeasca cu firimituri. Nu inteleg de ce Bahar se simte vinovata, inca o umplutura in plus. Mi-au placut Ayca Bingol si Aras in acest episod, ca si acting. Si momentul cand Soner o lasa pe cea mica si se uita insistent la ea cum danseaza cu un baietel :)) A fost scumpa scene asta. Daca acum ca e micuta reactioneaza asa, apai mai incolo. Odata cu scena asta, mi-am amintit de Osmanel al meu cand ii placea Gulden. Asa imi era de drag copilul acela.

    Tugrul e un personaj respingator. Cred ca are multe relatii si Arif spunea ceva de o noua functie. Cred ca e prin politie/armata ceva de ii manipuleaza pe toti. Din ce am vazut din promo Cemile vrea sa se duca la intalnirea cu el, desi ce bine ca nu isi duce la capat planul frogy face. Oricum si daca se culca cu el tot nu cred ca il elibera pe Mete. Cred ca o cauta in continuare si o teroriza psihic. Oricum e atat de respingator incat sigur stie ca nici una nu s-ar uita la el. Dar tot nu pricep ce e cu obsesia asta pentru Cemile, in afara de faptul ca e nevasta lui Arif. Oricum, are probleme mentale mari si tortureaza sarmanii oameni. Oricum ar fi, frogy face strica serialul. E un personaj odios si nici nu joaca cine stie ce nea Caisa asta :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Saptamana asta am cam vazut episoadele, de la jumatate incolo. Ca de la 8.00 la 9.00 vad Legea Pamantului. Trebuie sa-l vad ca sa inteleg ce se intampla, pt rezumate. Si acum imi dau seama de unde credinta de la tara in farmece si vraji - fix la fel este si in Turcia :D una dintre personaje vrea sa-i dea cumnatului ceva vrajit ca sa nu se insoare cu o anumita fata sa la strice lor socotelile.

      Ma gandesc serios ca din ei ne tragem, ce daci, ce traci, ce romani !!! aia au fost de multa si s-au dus...

      Broscoiul o pune pe Cemile sa semneze divortul de Arif, si ea accepta - oricum, semneaza niste acte de la el. Macar asa, Mete trece din nou la inchisoare, nu mai e schingiuit...

      Ștergere
  11. DA,ai drpetate ALE! Si mie mi-au placut unele scene (ceele cu copiii si altele) din ep.107: Nu am inteles insa discutia cind ARIF e ranit si ii spune de Seher si fetele mele si e intrerupt...IN FINE
    Da, ai dreptate si tu Oana cu costumele traditionale si cu ..turcizarea noastra (nu mi-as fi inchipuit cit de mult au lasat turcii in urma lor , acum dupa vizionarea citorva seriale, realizez...)!
    Citesc ultimele rezumate si ma apuc de vopsit...OUA! In Moldova se vopsesc, parca, joi, la noi, in Vinerea neagra!
    Spor la treburi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intr-adevar, sunt niste traditii, de oua nu sunt sigura, dar traditionalistii coc joia. Eu prefer sa mananc oua proaspete si cozonac si pasca tot proaspete. Asa ca vopsesc ouale maine si coc tot maine. Si drobul o sa-l fac tot maine. Oricum altceva nu mai pregatesc, ca nu ma viziteaza nimeni - si bine face, ma obosesc politeturile astea - si nici nu am de dus la nimeni. Pur si simplu o sa stau in pat sa motai sau mai uit la seriale. :P

      Ștergere
  12. Si eu voi prepara maine drobul si ciorba de miel. Si duminica friptura. In fine..trebaluind, mi-am dat seama DE CE mi-a PLACUT mult TRADAREA (poate si altora) si de ce acum numai (pe linga argumentele mentionate mai sus de altii, sau chiar de mine). Dar...le public la rezumat 109...suspans....

    RăspundețiȘtergere
  13. Eu nu mananc carne de miel, deci nu am motive sa mai bucataresc in plus. Drobul va fi din carne de porc +pasare, clasic. Din punctul asta de vedere, bine ca s-a dus taica-meu anu' trecut (D-zeu sa-l ierte pe batran, altfel ma doare si-mi lipseste, dar de anumite metehne ale lui nu mi-e dor), ca el era foarte dictatorial si atat de Craciun cat si de Paste trebuia sa gateasca pana la refuz (si eu sa-l ajut, bineinteles), chit ca nu se manca si ramanea mancare de dat la gunoi sau femeii de serviciu sau mai stiu eu cui. Pentru prima oara in viata asta sunt relaxata de Paste, si nu ma streseaza nimeni cu nimic, nici eu nici maica-mea nu mancam carne de oaie si nu simtim nevoia de nici o mancare speciala in afara de ceva pur si simplu simbolic.

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.