sâmbătă, 25 aprilie 2015

Tradarea episodul 117 rezumat





Tradarea episodul 117 rezumat
Mete îl umilește pe Tugrul așa cum făcuse el odinioară cu ostatecii, și îl pune să meargă pe burtă pe culoarul plin de mizerie, apoi, odată ajuns în biroul său, îl leagă de lanțurile din perete, răstignit. După aceea Mete se așează să mănânce porția de mâncare aflată pe birou, după care se pregătește să se bărbierească, dându-și cu spumă pe față. Când termină de bărbierit, îl spumează pe Tugrul apoi începe tortura, jucându-se cu briciul pe hainele și corpul lui.

Tradarea episodul 117 rezumat

Mete vrea să-l facă să-i spună unde i-a dus pe ostatici, ca să știe unde se află Arif, dar Tugrul rezistă torturilor lui Mete. După câteva zile Mete îi sună pe oamenii lui Tugrul ca să facă un schimb între Arif și torționar. Trei gardieni apar la casa de tortură, după ce l-au localizat pe Mete, dar el stă ascuns în mașină, cu Tugrul lângă el, legat. Cei trei, negăsind nimic, pleacă și pun la cale un plan. O vor răpi pe Ayca și îl vor obliga pe Mete să îl dea la schimb pe Tugrul contra lui Ayca, deși chiar și așa, vor încerca să-l păcălească, aducându-i o altă fată, cu un sac pe cap, pregătită să-l împuște (ține mânile la spate ca și cum ar fi legată, dar de fapt, are un pistol).

Tradarea episodul 117 rezumat

Bahar duce cu greu sarcina, având mereu grețuri și stări de indispoziție. Soner face tot posibilul s-o sprijine și să-i fie alături, ca să-i ușureze neplăcerile atât cât poate el, pentru că Bahar nu vrea să apeleze la medic. Hasefe are o criză de inimă și cade jos în timp ce împingea leagănul în care se afla Zehra. Toată lumea este alertată și îngrijorată de starea bătrânei, chiar și bunicul lui Arif îi aduce un leac de acasă de la el. Osman începe să bată la mașină primul său articol de ziar. Din când în când, în ultimele episoade, apare un bărbat cu părul alb, matur, imagini cu clădirea televiziunii Kanal D iar pe coloana sonoră se aud discuții despre scenariul serialului care urmează să fie făcut după cartea lui Osman.

Tradarea episodul 117 rezumat

Hakan visează să lucreze ca avocat în [afara] Istanbulului și pentru aceasta va obține sprijinul lui Cemile pentru călătorie la un seminar de avocatură. Berrin, Hakan și Ruya pleacă împreună cu el în Istanbul, dar intră cu forța la cel care a organizat seminarul, trecând peste militarii de la ușă. Avocatul de la birou îl ascultă pe Hakan dar nu este de acord cu spusele sale și când acesta protestează vehement, cheamă militarii, care folosesc forța împotriva lui. Berrin sare să-l apere pentru că îl vede bătut cu paturile puștilor, și este și ea lovită, după care cade inconștientă. Hakan este dus în arest, iar ele două vor fi duse la un hotel. Până la urmă, Ruya este aceea care va rezolva situația lui Hakan, el fiind eliberat la intervenția ei.

Tradarea episodul 117 rezumat

Carolin lucrează împreună cu Ibo la bancă. Mesude și Neriman depun o plângere împotriva acestui fapt, care nu va fi soluționată favorabil, deoarece ele nu știau despre Carolin că lucrase la o bancă în Olanda și că are, deci, calificarea și experiența necesară pentru postul respectiv. Neriman și Mesude, mai ales, se enervează și încep să facă gălăgie, aruncând cu poșetele înspre Carolin, care pleacă triumfătoare alături de Ibo.

sursă foto: capturi video de pe netd.com

 episodul următor: Trădarea ep.118 turcesc

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.




39 de comentarii:

  1. Interesant, din nou..violenta (116 a fost macar de actiune!). Cum eu nu am urmarit de la bun inceput, nu am stiut ca actiunea serialului NU se petrece in ISTANBUL lBanuiam ca intr-o periferie a acestui oras, ca toate erau aproape: scoala, centrul, magazine, etc. Da, am recitit acum prezentarea, se specifica ca "in unul din ele mai vechi cartiere ale Istanbulului"...Atunci unde pleaca HAKAN? Poate la Ankara, ca e capitala! In fine, nu conteaza. Citind in wikipedia, am dat de site-ul oficial al serialului, http://www.oylebirgecerzamanki.com/, insa nu se poate accesa! SI o trimitere la Kanal D - turcesc (Kanal D series page). https://us-mg4.mail.yahoo.com/neo/launch?.rand=8hbtp3aovu13r#2011495852, acolo sunt ultimele 5-6episoade de la 106-120, DAR NU...SE DESCHID!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumesc, Dana, am raspuns ceva mai jos.

      site-ul kanal d turcesc se deschide - depinde ce antivirus ai, dar mie imi zice ca este suspendat nush ce, n-am inteles si nici nu-mi bat capul, ceva cu protocoalele de internet - o sa-si rezolve ei problema.

      Ștergere
    2. KANAL D se deschide, cel al SERIALULUI nu se deschide (cred ca nu e ...actualizat sau...nici ...dezvoltat!) A RAMAS...intentia doar....

      Ștergere
  2. Scuzati: corectez la kanal D: https://www.kanald.com.tr/oylebirgecerzamanki/120-bolum-izle/19248
    Si am mai gasit despre acest serial pe un portal (pt. cinema international), pentru cinefili (un fel de enciclopedie, fiecare poate adauga),uitasem de el, l-am folosit in anii trecuti pt. diverse: http://www.imdb.com/title/tt1784141/

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna Oana, am si eu o intrebare. Unde as putea gasi serialul legea pamantului in turca, in afara de showtv.com.tr, pt ca acolo am vazut tot ce era postat. Crezi ca cei de la showtv.com.tr mai posteaza ep 17, 18, 19 si celelalte?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna! Nu exista "celelalte" :) serialul are doar 16 episoade de cate 2 ore fiecare. Este si ceva din episodul 17, dar nu e un episod intreg. Euforia TV a dimensionat episoadele la 40 de minute, de aceea apar cam de 3 ori mai multe.

      Ștergere
  4. Eu cred că este o eroare a scenariștilor.. Acțiunea serialului se petrece în Istanbul..

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu, cum o sa fie o greseala de-a scenaristilor? : ) este o greseala de-a mea si va multumesc ca mi-o semnalati, si va rog sa-mi semnalati orice alte greseli mai observati. Si eu sunt om, uneori nu-mi observ toate erorile de rationament sau de alt fel, dar cu ajutorul vostru ma pot corecta si va multumesc tare mult pentru asta! :-f

    Rezumatul in turceste este asa

    Yer mekan aynıdır ancak, bu kez tutsak olan Tuğrul, ona işkenceye yapan da Mete’dir. Ancak Tuğrul, Arif’in yerini söylemekte direnmektedir. Zehra ile parka giden Hasefe Hanım fenalaşarak herkesi korkutur. Haberi alan Cemile hemen annesinin yanına koşar fakat, yalnız değildir. Yanında Hasefe için endişelenen başka biri daha vardır. Hakan ve Rüya’nın iş için İstanbul dışına çıkmaları gerekmektedir. Annesinin konuşması ve destek vermesi üzerine Berrin de ikilinin seyahatine katılır. Baba olacağını öğrenen Soner, çok gergindir. Her şeyin yolunda olduğunu öğrenene kadar hem Bahar’a hem de kontrol için gittikleri doktora kök söktürür. Osman ise daktilosu ile ilk yazılarını yazmaya başlar. Onları okumaya da ilk Ayça talip olur. Carolin ve İbo ofiste birlikte çalışmaya başlarlar. Fakat her ikisini de polis haklarında şikayet olduğu gerekçesi ile apar topar karakola götürür. Berrin, Hakan ve Rüya’nın görüşmeleri bekledikleri gibi gitmez. Tansiyon bir anda yükselir ve işler kontrolden çıkar. Arif’i kurtarmak isteyen Mete ise Tuğrul ile onu takas etmeye mecbur kalır. Takas yerine gittiğinde ise onu büyük bir sürpriz beklemektedir.

    Traducerea in romana cu google este asa

    În spațiu este același, dar de data aceasta a prizonierilor de Tuğrul care este ceea ce-l face Mete tortură. Cu toate acestea Tugrul este rezistat spune locația Arif. Mergând în parc cu doamna Zehra hașefe sperie pe nimeni senzație de rău. Noutăți în domeniul Cemil imediat primeste peste mama lui, dar el nu e singur. Mai departe unul de altul sunt mai îngrijorată pentru hașefe. Necesitatea de a ieși din Istanbul pentru Hakan și muncă de vis. Berri pe conversația și da mama ta a participat la sprijinul bilateral al călătoriei. A învăța să fie un tată Soner este foarte tensionată. Totul doctor rădăcini până când ieși în acest fel atât de primăvară și de control este eliminat. Osman va începe scris primul articol al mașinii de scris. Ayça ar aspira la ele în prima lectură. Carol și să înceapă să lucreze împreună în birou Igbo. Dar ambele lua o talmeș-balmeș, pe motiv că plângerea la drepturile secția de poliție. Berrin, nu merg așa cum se așteptau discuțiile Hakan și vise. Tensiunea crește la un moment dat și lucrări de sub control. Met care vrea să salveze Arif a fost nevoit să-l schimb cu Tugrul. Când este de gând să aștepte în loc de compensare o mare surpriză.

    rezumatul pe scurt, tradus in romana, dar si mai simplificat l-am luat de aici: tradarea-ep-117.html

    Greseala este a mea - mi-am imaginat ca un om ar vrea sa munceasca intr-un oras mai mare ca sa aiba un salariu mai bun. De aceea am ignorat traducerea google la propozitia "Necesitatea de a ieși din Istanbul pentru Hakan și muncă de vis.". Adica acolo zice ca Hakan viseaza sa lucreze in afara Istanbulului.

    Corectez imediat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La Bursa s-au dus. Oana ai dreptate in legatura cu rezumatele in turceste. Am observat si eu ca dupa traducerea unui rezumat din turca in romana este greu de inteles actiunea episodului respectiv.

      Ștergere
    2. Eu as zice ca m-am mai obisnuit si cam nimeresc sensul propozitiilor, dar sunt si unele pe care nu le inteleg si daca nici traduse in engleza nu-mi iese, nu mai scriu deloc ideea respectiva. Combinatia dintre rezumat si vizionarea episodului este foarte benefica, dar uneori nici asa nu inteleg anumite lucruri. Asta este, o iau ca atare si merg mai departe.

      Ștergere
    3. Nu-i nicio problemă :) Cu toții mai greșim.

      Ștergere
    4. Asa este, a gresi este omenesc. Insa am observat ca sunt oameni carora nu le place sa le arati ce au gresit, ca sa se corecteze. Ei vor sa persiste in greseala. Vezi un comentariu in care am remarcat o greseala de tastare a cuiva (amuzandu-ma de ceea ce iesise, involuntar), care s-a simtit extrem de atins la o coarda dureros de sensibila si m-a intrebat daca eu nu gresec? Ba da, gresesc, recunosc ca gresesc si caut sa ma corectez. Nu asta e ordinea fireasca a lucrurilor?

      Ștergere
  6. Bună, ma cheamă Dana! Oana D. daca poți îmi povestesti in 10-15 propozitii ultimul episod, te rog?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Scuze ca intervin: CARE ultim episod (cel difuzat pe TV-KANAL D) sau cel rezumat de OANA? Ep. 116 este aici, ORICUM,in REZUMAT!

      Ștergere
    2. Buna, Dana Anonim! N-am vazut episodul 120 turcesc, dar daca-l vad si-ti scriu fix 12,5 propozitii depsre el, ce-mi dai? :P

      Ștergere
    3. Acum, inteleg: ultimul episod al serialului, nu cel difuzat sau rezumat, scuze, eu am "boala "detaliilor, altfel nu inteleg! In site-ul KANAL D (cel turcesc, nu de la noi, am dar adresa mai sus) este si episodul 120. Si eu am fost curioasa la FERIHA (stiam ca plec in vacanta si, culmea, nu am avut net, in Grecia, pt. prima oara, au fost mari turbulente). Am citit inainte de a pleca, m-a nemultumit....finalul, DAR, AM DESCOPERIT acest SITE si pe OANA D, o adevarata binefacere!!!!! Si din iarna am reusit sa ma logez si....sa dialoghez! ORICUM, Dana Anonim, fii linistita, (s-a mai comentat aici, la diverse rezumate), in cazul TRADAREA 120 - FINALUL ESTE HAPPY!!!!!!!!

      Ștergere
    4. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
    5. Nu te supara, cititor anonim, publicitate gratuita nu fac. Asa cum eu nu-mi las linkul in comentarii pe nicaieri, asa mi se pare normal sa nu apeleze nimeni la aceasta forma paguboasa de link-building pe blogul meu.

      Ștergere
  7. GOOGLE traduce tare rau din turca, mai rau decit din greaca, pe care o folosesc eu, dar cu prudenta. ORICUM, felicitari, draga OANA, ca rezumi asa de bine, este o munca anevoioasa! Si sa urmaresti episoadele si rezumatele in turca, sa le combini! MULTUMIM mult! Dumnezeu sa-ti dea mereu putere si numai bine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Dana! M-am obisnuit, de la Iffet incoace asa fac rezumatele, acum merge mai repede. Ma ajuta mult cand gasesc traduse acele rezumate scurte in turceste. Oricum ma uit si la episod, nu pot sa inventez o actiune doar pe baza acelor cateva randuri, dar imi sunt de mare folos sa inteleg ce se intampla.

      Ștergere
  8. Eu sunt Dana Anonim ! Multumesc ca imi vei scrie cand afli ce se intampla in ultimul episod !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iar eu te-am intrebat ce-mi dai :) o sa postez cand ii va veni randul.

      Ștergere
  9. Buna eu sunt Sara ! As vrea daca poti Oana D. sa postezi celelalte episoade ! Stiu ca si tu ai servici si treburi multe dar nu ai postat de mult !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Sara! Asa ti se pare? Chiar nu se vede ca am zile in care postez cate 3-4 articole? :)
      Postez cand pot, Sara, nu am timp liber decat dupa ora 18.00, pana la 20.00 cand ma uit la Legea Pamantului si la Jouzour.

      Ștergere
  10. Cand o sa pui celelalte episoade? pizzzzzzzzzzz

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Credeam ca pana acum v-ati obisnuit cu stilul meu de a posta: un episod nou apare cel mai probabil in seara/serile in care serialul se difuzeaza la TV.

      Ștergere
  11. ADica, JOI, ca ABIA JOI se va difuza TRADAREA ep. 117 (deci, NU MIERCURi cum au anuntat initial). SI VINERI. SI apoi iar, probabil sa fie 2 episoade per saptamina, asa, raminea ultimul episod...singurel!!!!!!! Saptamina viitoare!
    Va doresc tuturor o mini-vacanta RELAXANTA si INSORITA!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da?!?!? :D si eu care azi stateam linistita ca ziceam ca rezumatul urmator la Tradarea il fac maine, dar cand colo, am de facut la Dila. Insa ma tem ca nu am timp, m-am apucat de gatit 2 feluri de mancare si nu termin decat intr-o ora, minim. Asta este, se mai intampla... !

      Ștergere
    2. SPORRRR, OANA! Stai linistita, mai sunt 5 apisoade, asa anunta ei la KANAL! Am comentat la rezumat 116, parca...

      Ștergere
  12. Da, am recitit rezumatul tau, cred ca au impartit alfel episoadde, finalul din 117 este in 118-asa au aratat (adica azi!)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai din moment ce acum se termina episoadele la fix, nu la si jumatate, inseamna ca fiecare episod e mai scurt cu 20 de minute, cum era la Suleyman intr-o vreme. Abia au intrat cu actiunea in episodul 117 turcesc, in ultima parte de aseara.

      Spor si tie si o mini-vacanta placuta!

      Ștergere
  13. Buna, ma numesc Mariana! Te rog fati timp si posteaza celelalte episcoade la Trădarea! Azi e ep 118 si nu ai facut rezumatul! Bine ca la celelalte ep ai putut posta 2, 3 episoade inainte! Posteaza-le si acum!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, esti cumva sefa mea? N-am stiut ..... =)) mare-i gradina Domnului!
      Este 118 dar romanesc, adica jumatate si mai bine de episod va fi din ep. 117 turcesc. Kanal D dimensioneaza altfel episoadele acum. 90-100 de minute de serial (fara reclame), fata de 120 inainte.

      Ai rabdare, nu blogul este prioritatea nr. 1 in viata mea.

      Ștergere
  14. DOAMNE, off..nu se poate! De mult ma iritau, sa nu zic, revoltau aceste cerinte! OANA nu este obligata sa posteze PE BLOGUL EI, la comanda altora!!! Insa si eu..am o rugaminte: am vazut episodul la KANAL D, in reluare-noaptea, si am pierdut momentul rapirii Aycai. Am vazut doar ca o chemau telefonic parintii ei. Era o capcana, cumva?, sau plecind spre ei, a cazut in mainile oamenilor lui TUGRUL (pazind probabil casa lui Mete). Si ce rol are BETUL, ca la un moment dat, afla si ea.... Nu e important, dar..in fine..Sa-mi raspunda CINE A VAZUt, nu neaparat OANA, ca ea are destul de rezolvat!!!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  15. Deci sa inteleg ca azi nu este publicitate la serial ? Sper ca asa e !!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. UNEORI, noaptea, la reluare, NU DAU PAUZE PUBLICITATE! Azi noapte au avut exact 4 si, mereu, pierd secvente, la revenire, reluare, comutind, intre timp la...alte canale!

      Ștergere
    2. Uite, Dana, ca n-a mai raspuns nimeni, zilele astea lumea e plecata, nu se uita la TV, nu mai intra pe net... :) si din cei care citesc blogul meu extrem de putini citesc comentariile (procentul celor care stau pe blog mai mult de 2 minute - ca sa citesti si articolul si comentariile, zic eu ca-ti ia peste 2 minute - este foarte mic, 2 sau 3 %). Asa ca, dupa statisticile Google Analytics rezulta ca lumea citeste mai mult articolele decat comentariile, si dupa cum se poate si vedea, foarte putini scriu pe aici. In sfarsit ma aflu si eu intr-o majoritate, ca eu pe alte bloguri nici nu comentez, si nici nu ma uit la ce zic altii :))))) :D

      Eu nu mai tin minte la ce scena te referi, dar pot sa-ti spun ca Betul o ajuta pe Ayca sa scape. De data asta Betul face fapte bune.

      Ștergere
    3. Da, asta am retinut din rezumatul tau! MERSI !

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.