duminică, 10 mai 2015

Dila episodul 9





Dila episodul 9
Dila îi promite lui Rîza, pentru că a speriat-o așezându-se pe șine, că o să-i întoarcă gestul și îl va face să simtă același lucru.
Eren o sfătuiește pe fiica sa să revină la Istanbul că Yavuz nu este pentru ea, dar Dila n-o ascultă și continuă să se întâlnească cu Rîza, a cărui grijă este ca nu cumva ea să afle întâmplător cine este el cu adevărat. Eren vine din nou la fata ei ca să aibă o discuție cu Rîza, dar acesta îi spune că nu va renunța la Dila. Eren insistă să le spună celor doi consecințele relației lor, mai ales că ea este pe deplin conștientă de ce s-ar putea întâmpla dacă familia Barazoglu ar afla despre ei, apoi încearcă să-i determine să înțeleagă că o avocată și un tâmplar nu pot rămâne mult timp împreună. Dar atenționările ei nu au mare efect asupra celor doi îndrăgostiți pentru că și Dila vrea să-l cunoască mai bine pe iubitul ei.

Dila episodul 9
Rîza va fi supus unui adevărat interogatoriu de către Dila, la sugestia lui Eren, care vrea și ea să știe amănunte despre viața lui, iar el e nevoit să mintă. La un moment dat uită ce i-a spus Dilei cu ceva timp în urmă despre familia lui și Dila devine bănuitoare și neîncrezătoare. Riza se enervează și dă vina pe Eren pentru neînțelegerea survenită. Însă acest moment o determină pe Dila să facă singură investigații, așa că întreabă în sat despre Yavuz și află că nu există nici un bărbat cu acest nume pe acolo. Între timp, Rîza merge la bancă să scoată o sumă importantă de bani și Dila îl zărește după ce iese de la bancă și urcă într-o mașină luxoasă, la volan. Ea tocmește un taximetrist să-l urmărească dar nu apucă să vadă unde oprește Rîza pentru că îi taie calea un tractor care staționează suficient cât ea să-i piardă urma. Când amândoi revin la cabana de vânătoare, Dila găsește banii despre care el susține că reprezintă o moștenire. Nemaiavând încredere totală în el, îi spune că s-a interesat în sat despre Yavuz și a aflat că nu este nimeni cu acest nume și îl întreabă dacă e căsătorit, ea bănuind că în oraș era îmbrăcat îngrijit pentru că ar fi însurat. Rîza se enervează și o alungă de lângă el fără să-i răspundă. Dila pleacă la hotelul unde este cazată Eren.

Dila episodul 9
Acolo, din întâmplare, este văzută de Azer care nu știa că Dila revenise la Sarîghiol. Azer o urmărește și aude o conversație dintre ea și mama ei, întrebându-se cine o fi Yavuz. Ajuns acasă îi spune totul lui Canîp și a doua zi se duc amândoi în apropiere de locul unde auzise de la Dila că se va întâlni cu acest Yavuz, pe malul mării. Surprinși, văd că Yavuz este Rîza, care acum îi spune Dilei adevărul despre cine este el, dându-i pistolul să-l împuște. Dila trage în dreptul inimii lui Rîza, acesta cade, iar ea leșină.

Dila episodul 9
După ce Seyit este adus acasă, are o conversație cu Azer ca de la bărbat la bărbat întrebându-l dacă femeia pe care o iubește este Fatma și când acesta îi spune că nu este fericit în căsnicia cu Sultan, Seyit adaugă că nu va fi de acord cu un eventual divorț. Azer merge la aceeași sală de fitness ca și Fatma, numai ca să-o vadă și să stea de vorbă cu ea, iar aceasta îi vorbește despre întâlnirea cu Sultan. Seara, Azer o ia pe soția lui cu mașina în pădure și o amenință cu moartea dacă se mai bagă în viața lui și dacă nu dispare fără să-i facă probleme. Cum Sultan încearcă să riposteze, Azer o pălmuiește îndeajuns de tare încât ea cade jos, speriată. De acum încolo, ori de câte ori are ocazia, Azer o tot amenință pe Sultan, poate-poate o va determina să plece din casa și din viața lui.

Dila episodul 9
Hulya este bine primită în casa Selamoglu de către Metin, dar mama lui și cu Melike n-o văd cu ochi buni. Metin se afișează din nou cu ea, dar fericirea Hulyei este de scurtă durată, pentru că într-o zi apare Tolga, partenerul ei de escrocherii, care o șantajează că dacă nu-i oferă bani, va spune totul lui Metin.



episodul precedent: Dila ep. 8                                         urmează: Dila episodul 10

Notă: stop cadrele sunt preluate de pe youtube.

Pentru rezumatele episoadelor din acest serial vă rog accesați pagina Stele tv




8 comentarii:

  1. Am mai comentat parca, peisajele sunt deosebite. La fel, acum imaginile din sat si tirg, unde Dila il cauta pe Riza! Au alta infatisare, diferite de satele din alte seriale...Sunt mai "balcanice", nu asa orientale, ca in Puterea destinului, de pilda (acolo in Mardin, o regiune mai traditionala, aproape de Iran). Aici, nu stiu (sau am pierdut), unde se petrece actiunea (o sa reiau prezentarea serialului!). Da , se petrece in Adana, am cautat pe net, unde se afla:"Adana este un oraș, in regiunea cu aceeasi nume, în partea central - sudică a Turciei,...., la 30 km distanță de coasta Mării Mediterane" ...Asadar, mai aproape de noi.... O zi buna tuturor

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie peisajele astea semidesertice nu prea imi plac, aceeasi culoare galbuie peste tot, fara vegetatie, numai argila, nisip si pietre. Ori cel putin mie peisajele astea imi raman pe retina :) cele frumoase nu le-am retinut, inca. Dar imi place povestea celor doi. Adica felul in care se joaca de-a soarecele si pisica - si uite ca neah! pisica asta si-a infipt un colt in bietul soarece, noroc ca scapa nevatamat pana la urma :D

      Chiar daca Hatice nu-l face pe Erkan sa dea tot ce-i mai bun din el, felul cum Riza o invaluie cu iubirea lui pe Dila mi se pare partea cea mai frumoasa a serialului. E ca si cum as citi o carte in care nu ma intereseaza decat povestea de dragoste a protagonistilor, si cand sunt scene cu alte personaje dau filele mai departe pana se revine cu actiunea la cei doi.

      Si chiar asa fac si la serial, scenele celorlalte personaje ma intereseaza prea putin, pe Riza il urmaresc cu drag!

      Ștergere
    2. Si eu m-am mai uitat inainte si exact la fel fac sar peste restul actiunii :)))

      Ștergere
  2. Exact! Parasesc ecranul/ TV, fara parere de rau, la alte scene/personaje, revin rapid cind aud...vocea lui ERKAN! Buna comparatia cu lectura! SI da, Erkan parca "e mai bun" , ca actor, in relatie cu altii sau cind singur se framinta...Asta chiar la ep. 10 am constatat, parca e mai stinjenit cind e cu Dila/Hatie. In fine, iarasi DA, ai dreptate, Oana, pentru scenele de dragoste (mai ales din partea lui Riza), sunt mai deosebite! Desi pare...cam agasant, el este insa de inteles!!!!! Inima nu cunoaste ratiune, asa se spune....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dand la o parte o anume agresivitate din episodul in care o tine la casa de vanatoare, mie jocul lor imi place. Dar si atunci cand sunt impreuna si el o pune sa-i spele podeaua pt ca a murdarit-o, sau sa-i spele camasa, nu-mi displace felul in care o pune la punct, doar ca mi s-a parut de neinteles de ce o aduce acolo, insa felul in care a decurs actiunea mi-a placut.

      Ștergere
  3. Iar intervin, am uitat sa mentionez un actor, desi poate e mai bine sa-l tratez separat! Cel care interpreteaza pe Azer! Mi se pare f. autentic: ca figura, interpretare, eu una nu sesizez acente false, etc. Mai am o idee in legatura cu Canip, dar...altadata! O ZI BUNA TUTUROR!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu l-am remarcat pe Azer, cu toate ca la inceput mi s-a parut ca are o figura de fraier in serial, incet-incet/iavaș-iavaș :D mi-am schimbat parerea despre personaj. Daca stau sa ma gandesc, Azer iubeste pasional, deci nu putea si Riza sa manifeste acelasi tip de iubire, el e retinut, are rabdare, asteapta, sufera in tacere... Din cate am vazut, serialuyl se termina cu o dubla nunta: Riza si Dila pe de o parte, si Azer cu Fatma, pe de cealalta parte.

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.