vineri, 1 mai 2015

Tradarea episodul 118 rezumat





Dimensionarea episodului este aceea originală, a televiziunii turce. La Kanal D România acest episod se vizionează în episoadele 118 și 119 românești.

Tradarea episodul 118 rezumat
După ce o aude pe Ayca, Mete o și vede, și își dă seama că i s-a întins o capcană. Are loc un schimb de focuri, dar până la urmă atât Ayca cât și Betul, care o salvase, vor supraviețui datorită lui Mete. Tugrul este foarte supărat că nu i-a reușit planul și îl condamnă la moarte pe Arif. Mete, fără să știe acest lucru, va mai face o înțelegere de schimb cu el pentru ultima oară. Atunci Arif și Tugrul se vor afla pe un câmp, fără să se vadă unul cu celălalt și vor fi puși să sape câte o groapă adâncă și să intre în ea. Arif reușește să iasă afară și încearcă să fugă, dar este împușcat, iar Mete o sună pe Cemile să verifice dacă Arif s-a dus acasă, dar Cemile îi spune că nu.

Bahar nu o duce bine cu sarcina și într-o zi, din cauza micuței Deniz care o face să urce și să coboare într-un copac după ea, Bahar leșină în curte. Soner o duce la spital și acolo se constată că are nevoie de o transfuzie, din cauză că efortul făcut i-a provocat lui Bahar o hemoragie, însă în spital nu au grupa ei de sânge. Suleyman îl convinge pe Soner să-l caute pe Ziya pentru ajutor. Astfel, Deniz va afla de la Ziya că Bahar este însărcinată și va avea un frățior.

Tradarea episodul 118 rezumat

Berrin, Hakan și Ruya se întorc la Istanbul, și, cu toate că Ruya l-ar place pe Hakan, el și Berrin încep să se apropie din ce în ce mai mult, recunoscându-și sentimentele unul față de celălalt prin gesturi și prin a avea grijă de partener. Zehra privește mulțumită la această apropiere fără să grăbească lucrurile în nici un fel.

Mete și Ayca încep să reînnoade relația. Într-o seară cei doi dorm împreună, își pun din nou verighetele pe degete - spre întristarea lui Osman - dar noaptea Mete se ridică din pat și cotrobăie febril prin sertare după un carnet cu diverse însemnări din care rupe o foaie pe care o ia cu el și i-o citește lui Tugrul.

Tradarea episodul 118 rezumat
Ibo și Carolin au probleme la bancă pentru că lumea își retrage masiv banii și ei sunt pe marginea falimentului. Primii care se bucură de știrea dată la televizor, sunt Kemal, Mesude și Neriman. Berrin și Hasefe privesc amuzate imaginile.



sursă foto: capturi video de pe netd.com

 episodul următor: Trădarea ep.119 turcesc

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.





34 de comentarii:

  1. AZI am realizat de ce imi place TRADAREA asa de mult (si il consider superior celor citeva seriale vizionate de mine). Mi.am amintit scena - vizita lui CEMILE in casa traditionala a bunicului ARIF (din ep. 117). Si am revazut in minte casa unde FERIHA s-a casatorit in secret cu EMIR. Am facut o paralela/comparatie. Adica: in FERIHA si, poate in alte seriale, au fost scene bune, INSA in TRADAREA majoritatea acestora au fost scene autentice, bune. SI apropo de casa din FERIHA si acolo aparea - ca martori, uun cuplu reusit, ajuns la batrinete. Si mi.am dat seama ca in aceste seriale turcesti apar citeva/aceleasi teme: cuplu /mariaj reusit, razbunare, ura dintre familii, dragoste. Pe cind la TRADAREA au mai intervenit si alte aspecte (desigur, fiinca au fost "extrase din realitatea" acelor ani! Poate dau dovada de simplism in observare si exprimare, dar asa simt!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu cred ca dai dovada tu de simplism, ci ei, cei care respecta o anumita reteta a succesului telenovelistic si nu fac efortul de a modifica niste elemente - sau poate ca tocmai acelea sunt elementele care atrag, in Turcia... zic si eu. Am mai spus si la alte seriale ca turcii astia folosesc niste clisee: fata bogata/baiatul sarac sau invers, fata de la oras/baiatul de la tara (LP, Sila, Dila), faza cu spitalul, cu inchisoarea, episodul cu sechestrarea, cel cu nunta (zau, n-am vazut serial turcesc fara cel putin o nunta a unora din personajele principale!), apoi gustul lor pentru morbid, avand in vedere ca multe personaje ies din serial ucise, sinucise (=)) ), sau murind din diverse cauze.

      Ștergere
  2. Mi-au ramas in minte citeva scene cu Cemile alergind pe strazi sau aparind din diverse colturi ale mereu aceleiasi strazi ( cu pardesiul, basmaluta , poseta ) sau in atelierul de tricotaje cu Ali civilizat care incerca sa se impace cu ea.... cu scenariu si dialoguri firesti , fara cusur . acele scene parca era dintr- un film italian cu sofia loren iar marcello mastroiani... era kaptan ali. ..un serial constant bun , actori buni citeva episoade chiar de exceptie...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am impresia ca studiourile unde au exterioarele sunt aceleasi la fiecare serial, doar ca le mai schimba culoarea peretilor casleor, etc.

      Ștergere
    2. Posibil, ca sa faca economie. Oricum acel conac din LP, cel cu scarile multe apare si in Sila.

      @Anonim, ce observatie placuta! Nu mi-a trecut prin minte. Si mie imi plac filmele italienesti. Imbratisari tuturor

      Ștergere
    3. M-am referit la strada din Tradarea unde locuisera Cemile si Ali si unde sta Arif. Eu am senzatia ca sunt aceleasi case ca in Iffet doar filmate din alt unghi. :) si de ce n-ar fi un acelasi studio cinematografic care sa-si inchirieze recuzita la mai multe case de filme?

      Ștergere
  3. Oh, da, asa este! Buna apreciere! Nu m-am gindit la filmul italian, dle/dna ANONIM/A, aici devin sensibila, fiindca una din "iubirile mele" e cinmatograful italian, am regizori preferati, etc.. ! Multumesc!
    Si apropo de prezenta cuplului reusit/in virsta, care se iubesc...ma gindeam, asa usor amuzata, o nostalgie...monogama, deoarece turcii au avut.... harem (chiar si cei saraci) pina la Ataturk/Republica, parca in 1918.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din cate observ, au voie si acum cu harem - in Legea Pamantului la un moment dat cineva intreaba daca Dicle va fi a doua sotie a lui Kadir.

      Eu scenele de galagie pe strada le asemuiesc cu filmul italian :)

      Ștergere
    2. S-ar putea, in tinurturi mai conservatoare. Dar, din cite imi amintesc, 2 din masurile lui ATATUR- desfiintarea haremului si alfabetul european...Da, ai dreptate si cu galagia italiana.mamma---miaaaaaaaaaaa!

      Ștergere
  4. NU DORESC sa...monopolizez discutiile, mereu uit insa...As vrea sa stiu mai multe despre REGIZOR, SCENARIST, voi cauta si citi despre ei, Slava Domnului, se gasesc destule pe net...asa imi voi astimpara si dorul, dupa ce se va termina difuzarea acestuia!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu daca ar avea rating pe blog, ma gandesc. Este interesant de vazut la ce alte seriale a mai fost acelasi scenarist sau acelasi regizor.

      Nu monopolizezi nimic, dimpotriva, comenteaza cand ai timp si placere, si chiar nu neaparat pentru mine, mi se pare ca eu monopolizez conversatiile. Ar trebui sa fie discutii intre voi, nu sa raspund eu mereu, mereu :) Nu-i asa?

      Ștergere
    2. Doamna Balanescu, cum am mai spus pe site, regizoarea este o femeie si se numeste Zeynep Günay Tan. E tanara, are vreo 40 ani. A mai regizat un serial in care a aparut Ayca Bingol si cel care il interpreteaza pe Soner (Mete H). Care se desfasura in anul 1981. Acesta a fost difuzat in toamna anului trecut insa din pacate a fost cancelat, nu cunosc motivele. S-au filmat doar 8 episoade...

      Se observa la scena cand Ali o forteaza (sau whatever) pe Cemile ca regizoarea e femeie, pentru ca scena aceea pune accentul pe ce se intampla dupa, nu arata toata scena particica cu particica, e mai de finete. La fel a facut in in serialul cancelat. Personajul Aycai e batut crunt de un nene care e ceva cu sotul ei si care a aflat ca se vede cu un alt barbat, sotul ei era inchis si practic nenea face ce ar face acela. Dar daca era el cred o omora in bataie. Nici acolo nu arata scena cand o loveste propriu zis, o arata pe ea batuta rau dupa. Deja m-am obisnuit cu stilul ei. :)
      Aici aveti un link: http://www.sinematurk.com/kisi/9958-zeynep-gunay-tan/

      Scenaristul serialului este un barbat, Coşkun Irmak. Daca au fost mai multi nu ii cunosc, doar el apare trecut pentru ca practic e povestea lui si despre familia lui vorbeste.... Nu stiu unde am citit ca ca ar fi facut si Iffet si Fatmagul, nu stiu exact asta.
      http://www.turkishculture.org/whoiswho/theater/coskun-irmak-1094.htm

      Sper ca am fost de ajutor... O duminica placuta!

      Ștergere
    3. MULTUMESC MULT, draga ALE! De mare-mare ajutor ai fost, m-ai scutit sa caut si, nu prea ma pricep, in acest domeniul -filmu turc -adica mi-ar lua mai mult timp, ca de obicei. COPIEZ si SALVEZ imediat in arhiva mea. O sa ma mai uit in enciclopedia acea imdb (baza de date) sa vad, eventual daca Coskun a facut si Iffet si Fatmagul, tot ce se poate, ca ambele au parca ceva mai aparte (partea sociala). Da, ai dreptate cu regizoarea, ai un spirit de observatie fin si analitic, idem, ALE! O seara frumoasa!

      Ștergere
    4. Cu mare drag! Ma bucur ca am putut fi de ajutor. Acele site-uri sunt foarte utile. Eu le-am puricat pentru ca imi trebuie informatie pentru blog, mai am cate ceva de scris si va trimit pe mail. :) Acum cu interviul am stat cu asta, ma reapuc de el dupa ce ma eliberez. O saptamana cat mai buna dragelor!

      Ștergere
    5. AM OBSERVAT ca sunt site-uri serioase, de cultura, nu le stiam, acum le-am salvat, MULTUMESC MULT ! SUCCES maine, dar si pentru blog!

      Ștergere
    6. Da, sunt site-uri serioase. De obicei imi place sa iau informatii de pe site-uri pe domeniu sau cat de cat sigure. Ma bucur daca v-au ajutat ;)

      Ștergere
  5. Pana la urma Bahar isi va reveni ?

    RăspundețiȘtergere
  6. Cum reactioneaza Deniz cand afla de la Ziya ca ea v-a avea un fratior ?

    RăspundețiȘtergere
  7. O sa vedem la TV, dragilor Anonimi impatimiti de detalii (pe care eu le consider nesemnificative in actiunea serialului si enervante la lectura). Bahar sigur ca-si revine din moment ce serialul se termina cu nunta ei :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Cercetind , dupa indrumarile drei ALE despre scenaristul- Coşkun Irmak (un dramaturg bun contemporan) am gasit o fotografie, mai putin cunoscuta (am postat pe Facebook la PULERE de STELE. Sigur arata familia Akarsu din primul sezon, chiar primele episoade.In interviul, reunoaste ca el este personajul OSMAN, insa subliniza nu toate actiunile din serial au fost si in viata lui.Citeva idei interesante despre viata, despre traume, despre crearea unui personaje. Dar, da, realmente, tatal lui a fost marinar.: http://www.gazeteciler.com/roportaj/senarist-itiraf-etti-osman-benim-40208h.html

    RăspundețiȘtergere
  9. Tu Oana, spune- mi odată cum va reactiona Deniz când afla de la Ziya va avea un fraților?! (Răspunde măcar la asta daca nu poatezi )

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Băi, anonimule, eu scriu rezumate, adica povestesc ceea ce este mai important in episod. Amanunte de genul unei reactii la o replica nu intra in sfera mea de interes, nu le tin minte si nu au ce cauta intr-un rezumat (daca nu-ti este foarte clar ce inseamna un rezumat, te rog, foloseste un dictionar explicativ).

      iti place cum m-am adresat la inceputul mesajului, da? la fel ca tine, mie.....

      Ștergere
    2. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
    3. Who the hack cares cum reactioneaza copila? :)) Normal ca avea sa fie geloasa si ca apoi se va calma. Oricum si ea e de umplutura acum. La fel ca tot taraboiul Bahar-Soner dar si altele din acest sezon. Si alte Ma plictisesc si pe toate paginile numai despre asta aud. Daca nu aud de Aylin... So boring, lumea doar atat a inteles din serial.

      Anyway... Pupici, Oana. Bine ca ai pus sa aprobi comentariile ca unii o iau pe aratura :P

      Ștergere
    4. Alora care le pasa de detalii pe care mintea mea le filtreaza, pot alege sa mearga pe alte site-uri asemanatoare unde se povesteste mai tot episodul, pas cu pas si scena cu scena. Nu este nimeni obligat sa vina aici, daca nu-i place sau daca gaseste ca rezumatele asa cum le fac eu sunt incomplete din punctul lor de vedere. Le scriu in stilul meu, scriu esentialul, firele narative principale. Eu asta retin dintr-un episod, si asta scriu. Cei care simt ca mine, vin pe blogul meu. Cei care vor detalii ample, merg pe alte bloguri. Nu stiu de ce-i atat de greu de priceput.

      La urma urmei, nu e mai bine sa fie fiecare blog cu stilul lui, decat sapte bloguri care sa scrie acelasi lucru in aceeasi maniera?

      Ale, am pus comentariile pe moderat pt ca iar s-a trezit cineva, care nu m-a vazut niciodata, care nu ma cunoaste si n-a stat alaturi de mine nici doua secunde in viata asta, sa ma judece si sa ma jigneasca. De fapt, ordinea este inversa. Mai intai a trimis cateva comentarii insultandu-ma ca sunt proasta, apoi a inceput cu disecarea personalitatii mele, asa cum i se pare acelui anonim ca se vede ea in unele raspunsuri pe care le dau acelora pe care m-as bucura sa nu-i mai prind pe blogul meu.

      Daca crezi ca poti sa cunosti un om din cateva zeci de cuvinte scrise in cateva comentarii "taioase si pline de rautate" (???? as vrea sa fie asa, dar ma tem ca nu) inseamna ca ai o mare problema la "mansarda".

      Pai sa va dau un exemplu. Este prin blogosfera un domn care mi-a fost elev. Dupa blog si dupa postarile de pe facebook, zici ca in viata reala e cel mai mare hater intalnit ever si ca nu-l poate suporta nimeni, ca arunca jigniri si sarcasme in toate directiile, ori de cate ori deschide gura. Dar eu, atat cat am avut parte sa-l cunosc in cei 4 ani de liceu, il stiu ca pe un tip bland, cultivat, politicos, sociabil si amabil. Blogul lui se cheama "cel care uraste", parca. Deci chiar nu poti sa consideri ca stii totul despre cineva dupa niste postari, raspunsuri sau articole.

      De aceea revin si spun ca aceia care-mi lasa comentarii de tot rahatul - scuze, dar asta e adevarul - ma refer la cei pe care-i intereseaza de mine si ce fel de om sunt eu, ori sunt niste pustani, din aia carora nici nu li s-au uscat bine mucii de pe la nas, si au ajuns la faza aia cand au impresia ca, gata, stiu ei totul si invart lumea pe degete, ori sunt persoane adulte frustrate de neimplinirile proprii care arunca injurii si porceli pe oriunde trec. De aceea, pentru cei din categoriile mai sus mentionate, n-am motive sa le raspund frumos, si ar fi excelent daca as scapa de murdaria pe care o lasa ei in urma lor. Dar pentru ca banuiesc ca asemenea specimene mai sunt si masochiste, si revin aici, sa-si mai ia o portie de "sarcasm, rautate si vorbe taioase" de la mine, am pus pe moderat comentariile, pentru ca alti cititori nu au nici o vina ca printre ei traiesc si cativa alienati mintal, si nu cred ca merita ca altii, de buna credinta, sa le citeasca ineptiile.

      P.S. Ale, cred ca se subintelege ca partea de raspuns adresata tie este paragaraful care incepe cu numele tau.

      Ștergere
    5. Oana, da am inteles care e partea pentru mine. :) Nu are rost sa iti strici nervii cu oameni de genul asta. Oricum se insulta pe sine. Iar cine doreste amanunte din serial sa puna mana sa se uite daca il intereseaza. Intr-adevar nu iti poti da seama de cum e o persoana doar citind niste randuri. Noi oamenii suntem fiinte complexe si putem descoperi la noi multe fatete. Dar in cazul acestei persoane felul cum ti s-a adresat si cuvintele pe care le-a folosit spun ceva despre caracterul de doi bani. Pe net dai si de oameni ok si de oameni needucati si frustrati. Dar si in realitate e asa. Cred ca ar trebui sa ramanem cu oamenii de calitate desi tot ce fac si zic ceilalti ne afecteaza.


      Te pup si o zi frumoasa si senina! Tastatura mea ma lasa. :(( Am stat o gramada sa scriu acest reply.

      Ștergere
    6. De multe ori ma amuza comentariile de acest gen, dar unele ma enerveaza si ma uluieste ca sunt unii care nu se gandesc ca si ei pot fi in aceeasi situatie: sa-i judece cineva fara sa-i cunoasca deloc. Sau ma uluieste ca-mi pun etichete fara sa incerce sa inteleaga ca poate mesajul acela care lor li se pare critic sau sarcastic mie mi se pare normal, firesc, fara vreun repros in el.

      Sau altfel: daca asa sunt eu, rea, critica si mai stiu eu cum, daca asta e natura mea si e inscrisa in genele mele, ce vreti acuma, sa ma mai nasc odata? Asa sunt eu facuta de Ăl de sus. Nu va place, ok, nu va obliga nimeni sa comunicati cu mine.

      Da, Ale, sunt si in realitate oameni ca astia insa pe mine nu m-a jignit nimeni, niciodata, in nici un fel in realitate. In toata viata mea m-am certat de 2/doua! ori la serviciu (am 26 de ani vechime in munca), deci cred ca asta spune mult mai multe despre firea mea decat comentariile mele de pe net. E drept ca sunt o persoana dificila, dar asta este altceva. Deci..... ceva e putred in Danemarca, nu?

      Ștergere
    7. Oana..desi ai sters comemtariul meu..am inteles ca ai facut referire la ce ti'am scris! In nici un caz nu am fost eu persoana care te'a jignit inainte de acel comentariu! Eu am scris o singura chestie din care tu ai dedus ca te judec! Nu mi s'a parut ca ceea ce ti'am scris e o forma de a judeca..ci mai degraba o concluzie pe care o poate trage oricine in urma comentariilor pe care le lasi anumitor persoane! Si inca o chestie...ceea ce ai scris tu mai sus este ceea ce numesc eu 'a judeca' nu ce ti'am scris eu! Se pare ca si tu ai pus o eticheta pe o persoana pe care nu o cunosti..si asta din cateva cuvinte scrise fara intentia de a jigni

      Ștergere
    8. E normal sa ripostez daca sunt provocata. dar n-am jignit pe nimeni fara motiv si mai ales nu fac eu asta prima. O fac, doar ca raspuns.

      De unde stii ca era un comentariu inainte de comentariul care zici ca era al tau? Ca anonim, pot fi o gramada de useri care sa scrie ce vor.

      Tie nu ti s-a parut ca era o forma de judecata, dar mie, da, ca nu simtim si nu gandim toti la fel, slava Domnului. Cand spui ca un om este asa si asa, aia e o forma de judecata. Bagi tu mana in foc ca negativitatea pe care o vezi e indreptata catre user? Ca nu exista in mine din cu totul alte motive? Sau ca nu e innascuta?

      Si cui foloseste acea concluzie, ma rog? Te-a rugat cineva sa postezi concluzii insultatoare pe blogul meu? despre persoana mea? Vii aici ca sa ma judeci pe mine sau ca sa citesti blogul? Cum poti sa afirmi ca tragi o concluzie despre felul de a fi al unui om din cateva randuri ?????????? Incap acolo peste 50 de ani de viata?????

      Doamne, ca maaaaare Ti-e gradina!

      Nu ma intereseaza cine ce intentie are atata vreme cat mesajul care rezulta este unul insultator la adresa mea sau a oricarui alt user care comenteaza pe blog.

      SI NU MA INTERESEAZA PAREREA TA NEGATIVA, SAU POZITIVA DESPRE MINE, ORICINE AI FI TU !! STERG ATAT RAUTATILE CAT SI COMENTARIILE CU MULTUMIRI..... dar asta n-ai mai observat-o, nu-i asa?

      Ce vad ca nu pricepi si pace, e ca blogul asta este despre seriale si filme, nu despre persoana mea. Si n-am nimic impotriva comentariilor off-topic de bun-simt, dar comentariile rau-intentionate nu apar.

      Ștergere
  10. Upc Romania Cluj (78.96.86.xxx) 21 returning visits
    Romania FlagCluj-napoca, Cluj, Romania
    www.google.ro/#1 (Keywords Unavailable)
    7 May 19:42:03
    www.pulbere-de-stele.com/2015/05/tradarea-episodul-118-rezumat.html

    (No referring link)
    7 May 19:43:42
    www.pulbere-de-stele.com/2015/05/tradarea-episodul-118-rezumat.html?showComment=1431017017897#c7178202366044632608

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Browser: Firefox 37.0
      Operating System: WinXP
      Resolution: 1280x960
      Javascript: Enabled
      Visit Length: 1 min 39 secs

      Ștergere
    2. De fapt, n-am nici un motiv sa te menajez. IP-ul tau este 78.96.86.245

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.