joi, 11 iunie 2015

Dila episodul 31 - rezumat





Dila episodul 31 - rezumat
Dila, îngrozită de consecințe, îl îmbrățișează pe Rîza. Fatma este în stare de șoc, iar Haydar se străduiește degeaba să-l convingă pe stăpânul său să-i dea lui pistolul. În timp ce el o ia pe Fatma de acolo și pleacă, Azer se trezește din leșinul durerii și Dila se află alături de el, apoi îl ia pe bancheta din spate și îl duce la spital. Când ajunge acasă, Rîza, enervat și agitat pentru că îl credea mort pe Azer, îl alungă fără motiv pe Serdar din curtea conacului, apoi țipă la Melike. Fatma, sătulă să tot audă gălăgie și ceartă în jurul său, le spune celor de față că Azer a violat-o data trecută. Rîza rămâne perplex, la fel și Haydar. De pe hol, Arzu aude discuția și iese din casă după ce crede că s-a încheiat.

Dila episodul 31 - rezumatAzer este imediat operat în spital. Rîza pleacă să se predea la jandarmerie cu toate insistențele înlăcrimate ale lui Melike, care totuși îl trimite pe Haydar după el, și bine face pentru că lui Rîza i se face rău pe drum din cauza rănii la braț și leșină, având timp să oprească mașina. Haydar îl aduce acasă și cheamă medicul de familie care-i dă îngrijirile necesare.

Dila episodul 31 - rezumat
Rașit discută cu Sultan despre faptul că Azer a fost împușcat de Rîza și acum Sultan trebuie să-și regândească planurile. Rașit nu știe ce să facă și este îngrijorat de buclucul în care s-a băgat fără voie. Dila, care a fost anchetată de Canan toată ziua în legătură cu răpirea Fatmei, nu știe nimic despre Rîza și seara merge să vadă ce-i cu el, dar paznicii nu-i dau drumul în casă. Când aceștia vorbesc cu Haydar, ea le ia telefonul dîn mână și o aude pe Melike, apoi aude vocea lui Rîza și profitând de neatenția paznicilor, intră în curte prin porțile întredeschise.

Rîza acceptă până la urmă sfatul lui Haydar și noaptea iese din casă plecând la o casă de vânătoare din munți, dar nu spune la nimeni unde se află și nu se vede nici măcar cu Dila. Melike începe să bănuiască faptul că Azer trebuie să fi fost ajutat de cineva să o răpească pe Fatma și îi suspectează pe Canip și Hayriye. Cei doi, când văd că Melike și-a dat seama de ceva, o sună pe Dila.

Dila episodul 31 - rezumat
Arzu se duce la Selciuc și de față cu Serdar îi povestește ultimele lucruri aflate despre familia Selamoglu, dar felul în care pune ea problema și faptul că anumite amănunte pe cei doi nu-i interesează, îl deranjează pe Selciuk care până la urmă o dă afară din casă iar Aezu pleacă, nutrind gânduri de răzbunare pentru "răsplata" primită în schimbul informațiilor date. Fatma iese pe geam din camera ei și merge la spital să-l vadă pe Azer, iar când se întoarce este cât pe ce să fie văzută de Melike intrând tot pe geam, la fel cum a plecat. Haydar se duce să-i aducă provizii stăpânului său. Canan insistă la Dila să îi spună unde se află Rîza fiind convinsă că ea știe, dar Dila nu are ce să-i spună. După aceea ea se duce la casa Selamoglu să o caute pe Fatma, însă Melike o sfidează și e aproape să o și bruscheze, dar Fatma aude gălăgia din curte, și, cu toate că Melike strigă la ea să nu coboare, Fatma vine jos și merge cu Dila la o terasă să stea de vorbă. Între timp, Melike se răzbună pe Hayriye pe care o ia la bătaie.

Dila episodul 31 - rezumat
În acest timp Selciuc trage sforile ca să preia conducerea cazului Rîza de la Canan trecând peste capul ei, în speranța că procurorul Ahmet, omul său, îl poate găsi și aresta pe Rîza, iar fratele său, Serdar, caută să se pregătească de nuntă deși Rîza i-a spus că e gata cu logodna, s-a sfârșit. Fatma vine la spital la Azer care și-a revenit aproape de tot, adusă de Dila, și cei doi stau de vorbă despre cele întâmplate între ei, iar înainte de a pleca Fatma îl sărută pe Azer pe obraz. Serdar o vizitează și îi declară din nou iubire văzând că toate planurile fratelui său se năruie. Dar când înțelege că nu mai poate spera la nimic, îi lasă pe masă verigheta de la logodnă.

Dila episodul 31 - rezumat
Dila, disperată că nu poate da de Rîza, merge la Haydar și plânge că acum, când mama ei a plecat pe drumul fără întoarcere, nici pe iubitul ei nu-l mai poate vedea. Atunci Haydar se înduplecă și îi spune unde se află Rîza. Dila pornește către casa din munți dar nu știe că pe urmele sale se află un om de-al lui Selciuc. Rîza o primește în casă, precaut, apoi, după ce stau puțin de vorbă, Canan o sună pe Dila și îi spune că i s-a luat cazul și acum Azer este arestat. După ce închide telefonul, la ușa casei unde credeau că nimeni nu-i știe, bat jandarmii...

episodul precedent: Dila ep. 30                                         urmează: Dila episodul 32

Notă: stop cadrele sunt preluate din episodul 31 al serialului, postat pe startv.com.tr

Pentru rezumatele episoadelor din acest serial vă rog accesați pagina Stele tv






17 comentarii:

  1. Draga Oana D. iti multumesc foarte mult pentru ceea ce faci si te urmaresc cu drag de aproape 3 ani ... stiu ca iesti presata in legatura cu timpul dar poate ai putea sa te uiti la un serial care m-a emotionat profund , in care joaca Aylin din tradarea ( Farah Zeynep Abdullah ) si Kivanc Tatiltug . Se numeste Kurt Seyit ve Sura , iar dupa ce am vazut trailerul nu m-am mai putut dezlipi de acest serial . Am incercat sa il gasesc subtitrat dar este nou si filmarile s-au terminat in noiembrie anul trecut . Eu m-am uitat in turca si nu am inteles prea mult . Cred ca acest serial poate concura cu tradarea , are doar 21 de episoade . Sper sa iti placa trailerul .. cu respect Teodora

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna seara, Teodora, iti multumesc foarte mult pentru fidelitate, ma bucur sa stiu ca sunt cititori care revin pe blog in mod constant. Am retinut titlul si incepand cu luna iulie cred ca voi putea sa rezum si acel serial. Cred ca o sa-mi placa, pentru ca si Aylin mi-a placut Ș) multumesc tare mult pentru sugestie.

      O seara placuta, te pup!

      Ștergere
  2. Multumim! O sa caut si eu trailerul acum!

    RăspundețiȘtergere
  3. AM vazut un episod, mi s-a parut interesant, banuiam ca se petrece in Rusia (aducea a .."Turgheniev, Tolstoi). SI am gasit acest trailer cu subtitrare in engleza: da: in Petersburg, dar si pe front, undeva la inceput de secol XX. Apar si alti actori (tatal lui Hakkan-Tradarea, de pilda si la un moment dat, poate si "Emir"- nu sunt sigura, poate revad si altele.
    https://www.youtube.com/watch?v=mWnTmKbUfjo

    RăspundețiȘtergere
  4. Scuze ca "m-am "bagat", dar am vrut sa o ajut pe Oana, stiu ca este f. ocupata. Si imi place actrita Farah Zeynep Abdullah . pe actorul principal nu l-am mai vazut, dar este f. bine machiat, aduce chiar a erou slav (dupa nume e turc). Si chiar comportamentul e tipic eroilor rusi. BRAVO realizatorilor! TRebuie sa vad daca este dramatizare a unei carti. Pe youtube vad ca sunt 2 sezoane, doar 22 episoade? Poate mai bine,decit sa lungeasca artificial. Serialul e si pe Facebook: https://www.facebook.com/KSeyitveSura?fref=ts.Iar regizorul mai are o pagina: https://www.facebook.com/KurtSeyitvesura1fans?fref=ts Multumim, Teodora ca ne-ai semnalat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Dana pt ajutor si pt linkuri, chiar daca sunt in turceste :( gasesc eu ceva si intr-o limba inteligibila :P

      Ștergere
  5. Curioasa, am mai cautat despre serial, am gasit si subiectul (pe paginile consacrate: wikipedia, imdb, cinemagia). insa am descoperit un portal fain (am gasit-o si pe Oana acolo), vreau sa spun insa celorlallti: http://www.turkishdrama.com, acolo sunt serialele turcesti, distributia fiind cu poza actorilor, plus mentiuni unde au mai jucat! Pentru mine, una, un ajutor mare, sa nu mai caut singura....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acela e site-ul de pe care facem prezentarea serialelor :))) facem, si eu si altii, inclusiv cei de pe site-ul kanalD. In afara de prezentari si de articole despre actori nu au nimic altceva, iar prezentarile sunt de multe ori eronate, asa cum a fost cazul cu Dragoste la prima vedere (Umut si Ozan) in care se spun o groaza de inexactitati despre cei doi eroii ai serialului si despre actiune.

      Ștergere
  6. precizare: sa nu mai caut actorii, in care seriale au jucat, etc...exercitiul meu de memorie, cu care v-am plicitist si al alte comentarii!! Si, cum mentiona Oana, sa vedem paleta variata de roluri a a acestora...PROMit sa nu mai revin...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da' de ce sa nu mai revii? :-SS

      Ștergere
    2. eu moderasem comentariile din cauza babuinilor (:D cei care comenteaza cu insulte), nu din cauza ta.

      Ștergere
  7. Da, ai dreptate, Oana, in acest site turkishdrama (e in engleza) de pilda, o actrita care joaca in acest serial (Keyt and Sura) e mentionata ca a jucat in TRADAREA si NU Am MAI GASIT-O, am cautat 8deh, incapatinare de berbec...) . Ca le stiu pe de rost personajele din Tradarea...Cel mai bun (pt. multe filme, nu numai turcesti) mi se pare imdb

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai e vorba de Aylin, Zeynep Abdulah.

      Ștergere
    2. NU pe ea o cautam, desigur ,"Aylin" e eroina principala- SURA. Alta actrita Elcin Sangu , scrie la filmografie ca a jucat in Time flies (Tradarea) si in unele site-uri nu apare, iar in alte apare, insa fara precizarea rolului (o fi fost ...figuranta) ? Aduce cu profesoara de muzica, de care se indragosteste Mete, dar parca nu ar fi ea...Nu, nu este Inci, am verificat in distributia din prezentarea ta, Oana.

      Ștergere
  8. Ma bucur ca mi -ati scris si momentul in care am vazut cate comentarii s-au scris a fost inexplicabil de fericit , va multumesc foarte mult pentru toata implicarea dovedita . Astept cu nerabdare luna iulie :)) Nu m-am putut abtine si m-am uitat pe sarite la episoade dar am constatat ca doar primele episoade sunt fericiti impreuna ( seyit si sura ) ca in celelalte apar diferite intrigi si se vor desparti . Felicitari tuturor celor ce au participat la realizarea acestui serial . O seara placuta si tie Oana . Te pup cu drag , Teodora

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dna Balanescu este o vorbareata :D si bine face, dar as ruga-o sa nu se supere daca nu va gasi raspunsuri de la mine intotdeauna, uneori chiar nu am la dispozitie o ora-doua sa dau raspunsuri la toate mesajele care apar pe blog. Oricat de neverosimil ar parea, scrisul de raspunsuri face cat o postare de film pe care il urmaresc live. SI cu toate ca mi se pare de bun simt sa raspund la cat mai multe intrebari, nu intotdeauna am timpul necesar pentru a o face.

      Da, Teodora, in iulie voi popsta vreo doua episoade - nu promit mai mult, pt ca 2 saptamani voi fi plecata in concediu.

      Un weekend cat mai placut! :-*

      Ștergere
    2. DRAGA OANA, Nu ma supar deloc si inteleg. Oricum, raspunzi prompt! Da, sunt o...vorbareata, care...scriu, mult! Un w.end fain, va doresc tuturor!

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.