duminică, 26 iulie 2015

Dila episodul 52 - rezumat





Dila episodul 52 - rezumat
Când află că Dila a fost cu Suat o noapte la hotel, Rîza se înfurie pentru că este convins că ea l-a înșelat. După ce îi telefonează, se întâlnesc într-un loc izolat, pe un pod, și încep să se certe pe tema căsătoriei ei cu Suat. Ea susține că-l iubește și că nu s-a întâmplat nimic între ea și soțul ei, dar Rîza nu vrea s-o creadă. Relația lor intră din nou într-un con de umbră. După ce se despart, Rîza se duce la Suat în birou, intră și îl amenință cu pistolul vrând să-l omoare și îi cere să divorțeze de Dila. Însă înainte de a trage, cei doi stau de vorbă și procurorul îi spune că el nu va renunța la soția lui de bună voie, astfel că Rîza îl tot lovește, violent, cu pistolul peste față pe Suat, însângerându-l. Rîza se potolește și pune pistolul pe birou (pistol care nu era încărcat, de altfel), apoi îl bate pe Suat până îi trec nervii.

După ce iese Rîza, Canan îl vede pe Suat lovit și îl ceartă și ea pentru ceea ce a făcut. Suat, văzând că este depășit de situație, cere ajutor de la fratele lui, Fuat, care acum se află în Istanbul, exact într-un moment delicat, așa că rugămintea fratelui său de a veni în Adana este exact ceea ce avea nevoie Fuat în acel moment.

Dila episodul 52 - rezumat
Sultan, după ce vede că Azer este din ce în ce mai pornit asupra ei, se mută la un hotel. Fatma discută cu Melike despre situația lor, mai ales despre faptul că Melike, simțindu-se neîmplinită, vrea să plece de la conac și să trăiască singură, și în scurt timp boieroaica își duce planul la îndeplinire și se mută într-un apartament în Adana. Sultan mai vine cu copilul pe la Azer sperând s-o ajute, pentru că menajera hotelului îi furase banii pe care îi mai avea. Până la urmă reușește să-și ia banii înapoi de la femeia care îi furase. Dar pentru că stă la un hotel ieftin, Sultan se gândește la situația ei și a copilului și decide că este mai bine pentru amândoi să plece de acolo.

Dila episodul 52 - rezumat
Fatma și Azer se duc să divorțeze, mai ales că ea se împrietenise întâmplător cu Suzan apoi ajung toți trei să se vadă și fiecare înțelege cine este celălalt. Azer ia în considerare o nouă testare medicală să vadă dacă sterilitatea lui mai este de actualitate. Fuat este adus la conacul Barazoglu și cazat cu acceptul Dilei care nu bănuiește ce joc face soțul ei. La finalul episodului 52, Rîza îl sună pe Suat și îi face o propunere, de a-i da bani în schimbul divorțului de Dila. Suat acceptă să divorțeze de Dila dar cere în schimb - 50% din averea Dilei. El are de gând să-i cedeze fratelui său partea pe care ar câștiga-o de la Dila.


episodul precedent: Dila ep. 51                                         urmează: Dila episodul 53

Notă: stop cadrele sunt preluate din episodul 52 al serialului, postat pe youtube

Pentru rezumatele episoadelor din acest serial vă rog accesați pagina Stele tv







5 comentarii:

  1. Bine ai revenit cu forte proaspete !
    Din pacate si tu ai fost plecata Oana in concediu si eu am fost la Bran si apoi am acasa oameni drgi mie si de la episodul 53 nu am mai vazut nimic....poate azi am sa vad ceva. Sa vedem daca voi si intelege ceva....
    Dar am vazut ca ai postat ultimul episod.
    Mai ai vreunul care la mine nu e taguit si nu pot sa-l citesc ?
    Te tzuc cu mare drag...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc tare mult Sidy si iti doresc sa fii sanatoasa si venita si tu cu bateriile incarcate de la Bran :) deocamdata nu am mai postat decat pe 52 si pe 62 dar le voi posta pe toate, pe rand, zilele astea. Te pup si eu cu mare drag! :-*

      Ștergere
  2. Ok...multumesc frumos ! Dar sa nu le stergi prea curind, te rog. Daca TREBUIE, te rog sa ma anunti sa mi le copiez....
    Te tzuc cu drag !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar nu am nici un interes sa le sterg, poate ca as fi si penalizata de google pt asa ceva.. :)

      Pupici!

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.