joi, 20 august 2015

Prizoniera dragostei, episodul 8 rezumat





Prizoniera dragostei, episodul 8 rezumat
Iclal o vede pe Nur la ușă și se repede după ea certând-o și umilind-o. Yigit iese și el din baie și încearcă s-o facă pe fosta sa soție să tacă. Între timp Elmas face poze pe telefonul mobil la fotografiile de la nunta dintre Nur și Yigit apoi de nervi, dă jos toate cele de pe măsuța ei de toaletă, vorbind de una singură prin cameră. Nur începe să plângă și își strânge lucrurile pentru că a îndurat destul, dar Yigit reușește s-o determine să nu plece. Iclal decide s-o alunge pe Nur de la vilă și face toate demersurile posibile pentru a-și împlini scopul.

Prizoniera dragostei, episodul 8 rezumat
Din acest moment echilibrul și așa fragil de la vilă se strică. Apar certuri și tensiuni între toți protagoniștii. Elmas este hotărâtă să acționeze și să facă ceva pentru mai binele ei personal. Merge la birou la fratele ei și pune pe claculator pozele cu Nur și Ygit apoi tipărește câteva dintre ele și le ia cu sine într-o mapă. Yigit, plin de remușcări pentru suferințele pe care i le-a produs lui Nur, se întâlnește cu ea pe malul mării, undeva lângă o baracă din lemn părăsită, stau de vorbă, se plimbă și fac tot ce le trece prin cap - adică el sparge cu un topor ceea ce a mai rămas din baracă. Acasă, Nazan și iclal își unesc forțele și intrigile pentru a o vedea afară din vilă pe Nur. Iclal, profitând de absența lui Nur, răscolește toată camera căutându-i jurnalul.

Prizoniera dragostei, episodul 8 rezumat
Dar Nur vine deja către casă și o găsește pe Iclal cotrobăind prin sertare, restul camerei fiind întors pe dos. Acum, tot Iclal este aceea cu gură mare, și o ceartă pe Nur pentru faptele sale din trecut. Imediat vine și Yigit să vadă despre ce-i vorba, și când întreabă ce s-a petrecut în camera aceea, Nur minte și o scoate basma curată pe Iclal. După aceea, cei doi foști soți ies în curte iar Iclal insistă la Yigit că Nur trebuie să plece de la ei.

Prizoniera dragostei, episodul 8 rezumat
Aytul și Iclal stau pe pat și verifică toată corespondența din ultima vreme. Printre plicurile obișnuite cu facturi este un plic mare, bej, fără nici o adresă pe el (pus de Elmas). Când să-l deschidă, toată casa e în alertă din cauza unui telefon de la poliție care le spune despre un incident petrecut pe terenurile lor. Iclal și Aytul ies repede din casă, la fel cu toată lumea, Nur îl duce la culcare pe Mert iar Yigit și soțul lui Nazan pleacă la locul faptei. Aytul merge înapoi în dormitor căutând telefonul și vede pozele listate de Elmas în plicul bej și un bilețel. Aytul ascunde pozele de ochii fiicei sale apoi iese val-vârtej din casă mergând în dependințe, fiind convinsă că Nur a pus plicul cu pozele acolo. Dar în loc de Nur o găsește pe Elmas care-i spune că ea a trimis fotografiile. Aytul rămâne fără grai.

Prizoniera dragostei, episodul 8 rezumat
Nur se află în curte așteptându-l pe Yigit. Când acesta apare, singur, cu mașina, ea se duce și stau de vorbă preț de câteva minute. Sinan  este în camera lui Iclal și vede mașina parcată chiar sub geam, apoi iese și el afară și îi privește pe cei doi îndrăgostiți, care se credeau singuri, sărutându-se...





sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv.







5 comentarii:

  1. Va multumesc mult
    pentru rezumat:

    RăspundețiȘtergere
  2. Esti o minunr a zilelor noastre , Oana!!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Scuze ,"minune "trebuia sa fie.
      Mii de scuze!!

      Ștergere
    2. Of :) da...! Scuzati-mi superficialitatea dar uneori postez 2-3 rezumate pe seara, nu am puterea de a ma mai concentra sa simt replicile, sa le intuiesc aproape perfect, asa cum reuseam mai pe la inceputuri!

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.