joi, 27 august 2015

Prizoniera dragostei, episodul 9 rezumat





Prizoniera dragostei, episodul 9 rezumat
Selim se uită la cei doi care se sărută și apoi aude pașii lui Iclal. După câteva replici ea vrea să se uite în direcția în care se află Nur cu Yigit dar Selim reușește s-o convingă să meargă împreună în casă. Între timp, în dependințe, Elmas își negociază statutul la fermă cu Aytul și îi cere acesteia dreptul de a locui în casa mare, nu în anexe. Aytul acceptă, pentru că este șantajată, iar Elmas în curând se mută în vilă. Pentru că ea vrea să devină o persoană care să tragă niște sfori, Aytul va avea o discuție cu ea și îi va spune condițiile în care este ea acceptată să locuiască alături de ei.

Selim găsește un moment să discute cu Nazar despre cele văzute seara trecută și apoi și refac planurile punând la cale ceva odios. Nur este fericită din nou după multă vreme și scrie în jurnal despre asta. Într-una din zile, Selim pune în aplicare planul stabilit cu Nazan și merge împreună cu Nur și Iclal la mall la cumpărături, iar acolo o obligă pe Nur să probeze un sarafan verde, deși ea nu vrea să-l cumpere. Iclal insistă și ea, așa că Nur n-are încotro și merge la cabina de probă, iar după câteva minute iese, dar spune că nu-l cumpără. După ce se mai învârt pe acolo, hotărăsc să plece, dar la ușa de ieșire sună alarma.

Prizoniera dragostei, episodul 9 rezumat
Gardianul le cere să desfacă gențile și găsește la Nur sarafanul verde înghesuit în geantă. Ea este uimită, pentru că nici nu-i plăcea și n-a furat nimic. Până la urmă situația se rezolvă, Selim plătește sarafanul, dar incidentul rămâne și odată ajunși acasă, Selim îi va povesti totul lui Yigit și îi va demonstra adevărul spuselor lui cu o poză pe telefon în care Nur venise cu sarafanul pe ea la oglinda din magazin. Seara, adunați la un grătar, Iclal vrea s-o umilească pe Nur și îi dă niște bani, pe care ea se vede nevoită să-i accepte. Nur îi dă sarafanul lui Elmas pe care o crede prietenă, însă în ziua aceea Elmas știind că Nur e plecată cu Selim și Iclal, merge în camera ei și găsește jurnalul din care citește ultimele pagini.

Prizoniera dragostei, episodul 9 rezumat
După ce se termină masa și cu toții intră în casă, Nur mai rămâne să ia aer, iar Selim se duce și vrea s-o sărute, pe motiv că dacă se sărută cu Yigit, de ce n-ar face-o și cu el? Yigit vede pe geam ce se petrece și aleargă afară din casă apoi îl ia la bătaie pe Selim. Apare acolo și Aytul care n-are încotro și îi spune lui Sinan că Nur este soția lui Yigit. În casă, Nur îi dă lui Aytul banii pe care îi dăduse Iclal.

Prizoniera dragostei, episodul 9 rezumat
A doua seară, Iclal stă în baia lui Mert și îl tot sună pe Yigit care are telefonul închis. Dincolo de ușa, Mert și Aytul încearcă s-o convingă să iasă. Afară plouă torențial. Yigit vine și o ia la o plimbare cu mașina pe Nur apoi vorbesc despre situația jenantă cu Selim. Apoi ajung la un hotel și iau o cameră, dar și multe lumânări pentru că din cauza ploii s-a întrerupt curentul. Cei doi încep să se bată cu perne și să uite de probleme. Acasă, Mert doarme cu Aytul iar Iclal iese încet din baie și găsește un bilet de la Sinan ...



sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv.







5 comentarii:

  1. Buna Oana! Felicitari pentru blog. In fiecare zi intru sa vad daca ai postat episodul 44 la Yaman. Ai putea sa-mi spui cand il postezi? Daca il mai postezi?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna Andreea, multumesc mult si ma bucur ca-ti place si ca pot sa fiu de ajutor. O sa-l postez in weekend, sper sa-mi amintesc. Da, pot sa-l postez pana la capat, cum sa nu?

      Ștergere
    2. Multumesc! Faci o treaba minunata!

      Ștergere
  2. yaman nu va mai fi difuzat,nu?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sigur, nu cunosc ce hotarare au luat cei de la kanal d, dar cred ca da. Asa zic eu... sper sa am dreptate...

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.