miercuri, 19 august 2015

Yaman episodul 42 rezumat





Yaman episodul 42 rezumat
Episodul începe cu reluarea vizitei lui Selim la Sinan. Acum ni se arată că Giray îl urmărise și aștepta, iar Cenghiz vine să-l schimbe pe Giray. După ce Selim pleacă, Cenghiz urcă sus, dar așteaptă până Sinan vorbește la telefon cu Sude care îl anunță că vine la el împreună cu Asîm. Sinan refuză categoric vizita celor doi. Cenghiz îl amenință pe Sinan cu pistolul apoi apare Nadir Portocală-amară, care-i spune că și-au făcut un plan să-l înfunde pe Selim drept criminal, ca răzbunare, dar că din întâmplare vor prinde un pește și mai mare în planul lor (pe Asîm). Sinan se roagă de ei să nu-l omoare, dar Nadir, văzând pe geam jeepul bătrânului, îl lovește pe ziarist în cap de mai multe ori cu un obiect dur până-i sparge capul. Când Sude și Asîm intră în apartament și îl găsesc pe Sinan mort, Cenghiz încă se află acolo, ascuns după ușa din bucătărie.

Yaman episodul 42 rezumat
A doua zi Selim este eliberat dar intră la arest Asîm și Sude. Orkun îl informează pe Nadir despre fiecare servitor din casă, sau șofer, ce a declarat la poliție. Nadir se gândește să-l omoare pe Giray pentru că nu prezintă încredere, dar acesta jură că nu va vorbi niciodată nimic nimănui și-și primește banii pentru treaba făcută, dar Nadir îi face semn lui Cenghiz să-l aibă în vizor. La tv se anunță că Sude ar putea fi eliberată pentru o cauțiune de 3 milioane de dolari.

urmează: Yaman episodul 43

Yaman vrea să fie lângă Mira, s-o susțină moral și se urcă pe iederă, ca altă dată, ca să ajungă în camera ei, dar Beren intră la ea și Yaman se ascunde în zona întunecată a holului, ascultând fără să vrea conversația dintre ele două, în care Mira îi spune lui Beren (care credea că maică-sa se întâlnea cu Sinan) că Ender avea o relație cu ziaristul și că de aceea Asîm se ducea la el, să stea de vorbă despre acest lucru. Yaman se răzgândește și pleacă tiptil, la fel cum a venit.

Selim o cheamă pe Deniz să stea de vorbă cu ea, să vadă ce știe și cum a nceput totul. După ce discută despre întâmplările recente, avocatul o întreabă despre cutia cu scrisori, dar Deniz nu știe nimic despre ele. Selim și dă seama că aceia care l-au omorât pe Sinan au luat și scrisorile, pentru că nici Asîm și nici poliția nu a găsit nimic de acest gen în casă. Între timp, îl vedem pe Turunc Nadir citind câte o scrisoare apoi aruncând-o în foc.

Yaman episodul 42 rezumat
Sude are probleme cu acomodarea în arest, într-o celulă comună. Când tocmai se enervase pentru că celelalte femei își băteau joc de ea și făceau bășcălie, intră o gardiană și o anunță că este eliberată. Selim o cheamă la el în birou să-i spună tot ce știe în legătură cu cazul. Yaman se mută de la familia Serez cu Kenan și Nevin în ceea ce a mai rămas din Tozludere. La un moment dat se întâlnește cu Hasan și vede că de la brelocul lui lipsește o piesă metalică - aceea pierdută pe scările vilei Serez când a furat documentele din calculatorul lui Ender. Yaman îl întreabă de acel dreptunghi metalic, Hasan recunoaște că l-a pierdut, apoi Yaman își aduce aminte de cele spuse de Faruk în noaptea de după spargere și își dă seama că Hasan a fost unul dintre hoți, împreună cu Giray, cel de-al doilea.

La vilă, Mert pregătește o mică surpriză pentru Selim, pentru că este aniversarea căsătoriei lui cu Ender, dar Selim nu se gândește la asta, ci stă într-un bar și bea, în timp ce Deniz ar fi vrut să stea de vorbă cu el, dar nu prea are cu cine. Acasă Mert, Yaman, Sedef îl așteaptă pe Selim care întârzie și are mobilul închis. Yaman o întreabă de Sedef dacă s-a mai descoperit ceva nou legat de spargerea de ziele trecute, dar Sedef zice că nu, doar că de atunci încolo Asîm pierde încontinuu bani, de parcă cineva foarte apropiat, care știe niște secrete, ar lucra împotriva lui.

Yaman și amintește de faptul că Selim începuse să bănuiască implicarea lui Turunc Nadir apoi constatase că el este unul și același cu omul de afaceri Nadir care s-a instalat de curând în vecinătatea lor. Yaman pune mâna pe telefon și o sună pe Leyla, care o înlocuiește pe Ayșe pe durata pregătirilor ei de nuntă cu Giray. Leyla, fără să bănuiască ce informații importante îi dă lui Yaman, îi spune că Nadir a plecat și vine târziu, și că ea și-a luat liber. Yaman o întreabă dacă a pus alarma casei, dar Leyla nu știe de așa ceva. El o liniștește că nu se poate întâmpla nimic în Altinkoy unde totul este supravegheat și securizat.

Yaman episodul 42 rezumat
Yaman se duce acasă la Nadir și după ce sună, de control, caută o modalitate de a intra înăuntru. Din nefericire, casa are un sistem de supraveghere video cu afișare pe telefonul lui Turunc Nadir, care vede ce face Yaman și imediat se întoarce înapoi. În casă, Yaman dă nas în nas cu Mira care-l întreabă ce caută acolo iar el îi spune că Nadir a ordonat spargerea din vila Serez și cotrobăie printre dosarele din birou apoi deschide un laptop.

Selim vine într-un sfârșit acasă împreună cu Deniz și toată lumea îi vede (Mert chemase toți prietenii să ia parte la aniversarea căsătoriei părinților lui) împreună. În acest timp Mira și Yaman încearcă să copieze niște date de pe laptopul deschis mai înainte, dar Nadir se apropie de casă. Mira aude mașina parcând și amândoi caută să se ascundă, apoi ajung la o fereastră și sar jos. Nadir însă venea pe alee și Yaman îl vede. Ca să iasă basma curată, o ia pe Mira și o sărută, ca și cum ei doi doar căutau un loc unde să fie singuri....

sursă foto: capturi video de pe canalul youtube al Medcezir

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.







6 comentarii:

  1. Vad ca iar s-a oprit difuzarea serialului Yaman. Turcii sunt efectiv credtini. Nu am vrut sa cred asta, dar vazand ce fac, alta concluzie nu pot sa trag. Au reluat serialul cu surle si trambite, ca dupa putina vreme sa ne bage pe gat alta " manea ", incepand cu 24.08.2015. Imi vine sa vars.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai dreptate.Sper ca cineva sa incerce sa traduca in continuare serialul

      Ștergere
    2. Eu nu as da vina pe turci, cred ca tot niste romani (cretini si ei de altfel) iau aceste decizii in privinta grilei de programe. Cum a zis si Oana D, era ceva de asteptat..

      Ștergere
  2. Eu ca sa fiu sincera, ma asteptam la asta. Daca l-au oprit pe la ep. 22-23 chipurile acela fiind sezonul 1, ma gandeam ca poate il vor opri si pe la 40 si ceva. Nu mi-as fi dorit sa am dreptate, dar... asta e!

    RăspundețiȘtergere
  3. Pot vedea undeva episodul acesta subtitrat ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu. Sau, nu intr-o limba inteligibila. Poate in bulgara, greaca sau araba, ceva de genul. In engleza nu mai sunt de mult, iar in romana nu cred sa fie deocamdata. Eu am avut salvate in pc niste episoade, o sa vad mai incolo ce fac cu rezumatele, dar zic eu ca in mare parte o sa ma descurc.

      Exista pagini de facebook unde sunt traduse scenele importante, dar sunt traduse - in engl. - doar scenele dintre Mira si Yaman sau in care apar si ei. Ceea ce pt mine nu e interesant, actiunile lui Turunc Nadir le-as vrea. Sau dialogurile Sude-Asim.

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.