luni, 14 septembrie 2015

Yaman episodul 47 rezumat





Yaman episodul 47 rezumat
Mira este la spital cu Orkun, dar Yaman ascultă conversația lor de după un perete. Orkun îi vorbește despre tratament, iar Mira nu se gândește decât la Yaman și la cearta pe care au avut-o de curând. Apoi spune că dacă el ar ști despre rezultatul de la analize, ar fi cu ea de milă, din cauza stării ei de sănătate și nu pentru că ar mai avea sentimente, așa că nu vrea ca el să știe că a fost la spital, și nu vrea că nimeni să mai știe despre acest nou consult. Pe drum, Orkun își recunoaște o parte din vină, îi spune Mirei că atunci când Yaman era online și l-a întrebat ce caută în camera ei, el a râs ca să-l enerveze, dar omite să-i spună că s-a dezbrăcat rapid după care a pornit camera video, îmbrăcându-se la loc în fața lui Yaman, ca să creadă că între el (Orkun) și Mira s-au petrecut intimități. Mira, pe de altă parte, nu este de acord cu varianta lui Orkun și crede că Yaman s-a supărat pe ea că n-a venit la cununia lui Mert și Eylul.

Yaman episodul 47 rezumat
Yaman este sunat de Sedef să aducă laptopul cu fișierele copiate din casa lui Nadir, însă când ajunge la birou, Sude îl ia la rost pentru că s-a certat cu Mira și-i spune să stea departe de fiica ei. Seara, la un spectacol de balet la care a venit cu Elif, Yaman se gândește numai la cearta cu Mira. La vila Serez, Mert este bulversat din cauza noului job al lui Eylul. Uzay și joacă la perfecție cartea și reușește, pentru o vreme, s-o țină pe fosta lui iubită departe de Mert. Acum se află la birou și într-o pauză îi spune despre un alt eveniment, care va avea loc la Berlin și la care ea ar trebui să meargă. Sigur dacă nu vrea, va găsi pe altcineva.. însă Eylul este mai mult decât încântată de ofertă.

urmează: Yaman episodul 48

Seara, Sude și Kenan, care au început să se vadă regulat din nou, discută despre Asîm, iar ea este îngrijorată de faptul că el va schimba testamentul, dar nu-i spune asta lui Kenan, ci spune că l-a văzut pentru prima oară pe marele Asîm învins de destin. Totuși Kenan înțelege că este mai înțelept să se dea la o parte din viața lui Sude, fără zgomot, ca data trecută. Relațiile lui Mert și Yaman au iarăși de suferit. La Mert, din cauza distanței, la Yaman din cauza fostului iubit al lui Elif care le iese în cale într-o seară și cei doi se bat. Mert nu mai suportă să fie singur - Eylul nu-l sunase - și se duce acasă la Tugce unde Hale, Uzay și alți amici își petrec seara jucând cărți. El fierbe tot de nerăbdare, Eylul nu este acolo, vești despre ea nu i se dau, doar Uzay spune că are multă treabă la serviciu și că de aceea nu l-o fi sunat. Mert pleacă la fel cum a venit.

Yaman episodul 47 rezumat
Yaman și Mert se consolează unul pe celălalt și fac niște planuri, în timp ce Elif se sfătuiește cu colega ei de cameră asupra fostului iubit, să-l lase de tot, pentru că îi trimite prea multe mesaje și este prea posesiv. Mert merge cu Yaman la un telefon public, și cu vocea schimbată îl sună pe Faruk dându-se drept unul din medicii care au consultat-o pe Mira și se interesează de felul în care răspunde la tratament. Faruk, care bineînțeles că nu știe nimic, este pus în încurcătură, iar Mert închide. După aceea Faruk o sună pe Mira care nu recunoaște că a fost la spital. La rândul ei, îl sună pe Orkun întrebându-l dacă i-a spus ceva tatălui ei, răspunsul fiind negativ. Mira are de gând să vândă niște obiecte la o licitație de antichități și Mert află, apoi, pentru că evenimentul este găzduit de universitate și fondurile sunt în beneficiul ei, organizează lucrurile în așa fel încât și el cu Yaman să fie prezenți la licitație, ba chiar să și lucreze pentru sortarea obiectelor.

La Universitate, Eylul cu Mira se intersectează cu Yaman și Mert. Eylul rămâne cu Mert și pleacă. Mira stă de vorbă cu o colegă și apare Orkun, cu care pleacă. La masa unde sunt Mert și Eylul se adună toți prietenii lor, dar la un moment dat Mira se duce în sala unde sunt piesele care vor fi licitate și acolo este Yaman, care îi spune că el lucrează la acest proiect și rămân împreună să pună etichete pe toate obiectele. Elif, care tocmai se certase din nou cu fostul iubit, Murat, vine și-l întreabă pe Mert despre Yaman dar el îi spune că mai târziu sigur va veni și el. Totul se aranjează de așa manieră, încât Yaman se întâlnește cu Elif când să plece din Universitate și ies împreună apoi din cauză că Murat o aștepta, cei trei se iau la ceartă. Mira și Eylul urcă în mașină și Mira demarează apoi oprește în dreptul lor exact când Murat îl întreba pe Yaman dacă e adevărat că a cerut-o pe Elif de soție? Mira pleacă mai departe ...

Yaman episodul 47 rezumat
Seara, Mira aduce lui Selim un plic dat de Leyla care îi ieșise în drum și i l-a dat spunându-i să ajungă la Selim cât mai repede. Avocatul citește documentul și vede că este o dovadă că Nadir își creștea artificial și ilegal prețul acțiunilor deținute. Yaman o sună pe Leyla, ea îi spune că nu poate vorbi la telefon despre ceea ce este în plic și că-și va schimba numărul. După ce închide, vedem că, de fapt, Leyla este în mașină cu Nadir și Cenghiz. Ea plânge neștiind ce se va petrece mai departe, iar Nadir o felicită pentru teatrul jucat. Selim, neștiind că asta e o capcană de-a lui Turunc Nadir, sună pe cineva la birou spunându-i despre ce act important deține...

Faruk se duce la spital, la medic și cere detalii despre ultima vizită a Mirei. Vine și ziua licitației care are loc la universitate. Sude discută cu Nadir, cam cifrat, despre averea lui Asîm. Nadir bate apropouri că Sude va fi și ea pe tronul averii acestuia - adică este una dintre moștenitoare, dar ea îi vorbește în același cod că pe tronul regelui vor fi doar Sedef și Mert. Nadir îi propune să fie parteneri și va avea și ea un tron doar al ei. Sude se arată sceptică, spunând că nu știe dacă să aibă încredere în el sau nu. După ce Sude se depărtează de Nadir, la el vine Yaman căruia mafiotul îi spune că a venit acolo să ajute oamenii săraci și-l întreabă, în bătaie de joc, dacă nu are nevoie de ceva bani. Yaman îi răspunde cu tupeu și i se adresează cu Turunc Nadir... arătându-i că știe foarte bine cine este și că secretele îi sunt dezvăluite. Nadir imediat pune în aplicare un plan să-l înfunde pe Yaman, cu ajutorul lui Cenghiz. În acest timp Selim este la birou și caută ceva printre dosare. La un moment dat, într-un dulăpior mai ferit, dă peste o lădiță cu numele lui Ender și acolo găsește informația că ea era însărcinată când a murit. Selim o sună pe Sedef, care era la licitație, s-o întrebe de ce nu i-a spus amănuntul acesta până acum.

Yaman episodul 47 rezumat
Faruk îi mulțumește lui Yaman pentru că a făcut în așa fel încât el să afle că Mira fusese la spital, apoi îi spune că-i pare rău că el și Mira nu mai sunt împreună. După asta Mira îl descoase pe Faruk despre ce a discutat cu Yaman și află că înainte să plece în America el îi ceruse tânărului să se depărteze de fiica sa. Mira vrea să vorbească cu Yaman, dar în timp ce ea înaintează către el, Elif, urmărită și aici de Murat, vine și-l pupă pe Yaman pe obraz. Licitația este gata să înceapă dar din camera unde sunt antichitățile, Orkun strigă că cineva i-a furat ceasul (dăduse spre licitare un ceas vechi, deținut de tatăl său). El face gălăgie către cel care asigura paza acelor obiecte în timp ce toată lumea este consternată de neașteptata întâmplare. Cenghiz iese din sală și merge până la mașină ....


Daca ți-a plăcut, dă și la alții:



sursă foto: capturi video de pe trailere youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv







2 comentarii:

  1. Multumesc multumesc de o mie de ori!!! Astept cu nerabdarea sa treaca saptamana asta sa citesc un alt episod din Yaman, Offff, ce greu va fi :( :((

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Andreea, o sa te dezamagesc putin... saptamana asta nu sunt in tara si revin cel mai probabil sambata spre duminica noaptea sau chiar in cursul duminicii... nu ma hazardez sa promit ca-l pot pune pe 48 in cursul acestui weekend.... Nici Prizoniera dragostei nu stiu daca am timp s-o rezum, pe saptamana asta.

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.