duminică, 4 octombrie 2015

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 3





Ca o consecință a acestei întâlniri prelungite, care are loc în timpul serviciului ei, Gulseren va fi iar concediată pentru că i-au trebuit 12 ore ca să livreze tortul la client.

Seara, Cihan o sună pe Gulseren și îi mai cere o întâlnire, rugând-o să-i aducă poze cu Hazal, pe care le va copia pe telefonul mobil. După aceea, Cihan discută cu Dilara și îi spune că Cansu și-a găsit mama, dar și ei fiica lor adevărată. Dilara este iritată iarăși, pentru că nu ar fi dispusă s-o dea pe Cansu. După ce se potolește, Cihan îi spune că a invitat-o pe femeie împreună cu Hazal pe la ei. Dilara spune că n-o interesează chelnerița, ci doar fata. Gulseren vine acasă după întâlnirea cu Cihan, în care amândoi au aflat mai multe unul despre celălalt. Se bagă la duș, apoi o sună Cihan și răspunde Hazal, care tocmai își verificase istoricul accesărilor de pe laptop și observase că mama ei căuta date despre Cihan Gurpînar. Pentru că vorbește cam înțepat, Cihan nu-i lasă nici un mesaj, ci spune că o va suna mai târziu pe Gulseren. Când iese din baie, Hazal sare cu gura pe maică-sa și o întreabă cine este cel care a sunat-o, iar ea îi răspunde că e tatăl ei adevărat. Hazal rămâne uimită, iar Keriman se enervează crezând că Gulseren și-a înșelat soțul, dar ea îi explică faptul că nu ea a născut-o pe Hazal și le spune despre greșeala asistentelor la maternitate. Hazal, bulversată de veste, pleacă de acasă ...

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 3
Auzind adevărul din gura mamei ei, Hazal se supără și pleacă de acasă cu intenția de a merge să-l caute pe Cihan, dar fără să rostească vreun cuvânt către Gulseren sau Keriman. Gulseren își ia haina și pleacă și ea să discute cu prietena ei, Daria, iar Keriman, bucuroasă că a rămas câteva momente singură, sună în Germania la fratele ei care de la o vreme are telefonul mereu închis. Hazal merge direct la firmă la Cihan, bucuroasă că poate scăpa de sărăcie. El nu este foarte încântat de vizita aceasta inopinată, pentru că nu e locul potrivit pentru așa ceva, deși nu se arată față de fiica lui. Alper, care aude ce vorbesc cei doi, dar nu are toate datele problemei, își închipuie că Hazal este fata lui Cihan dintr-o relație extraconjugală mai veche și crede că Dilara nu știe despre existența acestui copil. Alper o sună pe nevastă-sa, pe Solmaz, și îi prezintă versiunea imaginată de el drept adevăr. Solmaz va lua de bună bârfa și cu prima ocazie o va răspândi în cercul lor de prietene, compătimind-o pe Dilara, apoi va încerca, alături de soțul ei, un șantaj asupra lui Cihan privind profitul firmei.

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 3
După câteva momente, Cihan și Hazal pleacă la unul din restaurantele lui ca să ia masa și să mai stea de vorbă. Astfel, el observă asemănarea lui Hazal cu Dilara, atât fizic cât și moral, pentru că Hazal abia așteaptă să scape de Gulseren, pe care deja nici n-o mai consideră mama ei. În urma lor, la firmă apare Gulseren, pe care o vede Alper și astfel se bucură că mai are o piesă de puzzle la îndemână, fiind convins că ea este amanta lui Cihan. Gulseren află că Hazal este cu tatăl ei, la masă, și îl sună pe Cihan să-i spună că trebuia s-o anunțe că a luat fata în oraș (ea temându-se să nu-i fie luat copilul pe care l-a crescut timp de 15 ani). Când Hazal se duce la toaletă, Cihan îi pune în ghiozdan 7-8 sute de lire turcești, ca bani de buzunar, iar mai târziu, după ce ajunge acasă și găsește banii, va fi nemulțumită și va considera că sunt prea puțini bani din partea unui tată pentru fiica lui.

Pe acest fond general, relația dintre Cihan și Dilara continuă să se deterioreze. El îi vorbește soției lui despre divorț, dar ea spune că au prea multe legături împreună (copii, acțiunile din firmă, etc) și că subiectul ăsta nu poate fi de actualitate. Cihan, însă, o anunță că de acum încolo el nu va mai dormi împreună cu ea și se mută în altă cameră din casă. Dimineață, discuția se reia și Cihan află că Dilara o vrea pe Hazal, apoi totul degenerează el acuzând-o că s-a obișnuit prea mult să-i cumpere pe oameni.


sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv







3 comentarii:

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.