duminică, 4 octombrie 2015

Un destin la rascruce - episodul 39 rezumat





Un destin la rascruce - episodul 39 rezumat
Neriman crede că Macit a mințit-o, se supără și pleacă de la masă urmată de Fahriye, apoi nu mai vrea să-i mai răspundă la telefon. Duygu o ceartă pe soră-sa și apoi pleacă și ea. Macit vine și-i spune răspicat lui Pelin că n-a dorit-o niciodată ca femeie, nici când era beat, că n-o vrea în viața lui și că s-a săturat de prezența ei. Inci îl roagă pe fiul său să își ajute iarăși tatăl să poată recupera cele 10 milioane de dolari. La început, Macit fiind nervos pentru că Neriman nu a avut încredere în el și l-a lăsat baltă, o repede pe Inci și îi închide telefonul.

Gulter o ceartă pe Șaika pentru că a văzut-o ieșind din mașina lui Selim. Ea vrea să-și apere fata de gura lumii și de suferință, dar nu știe că Șaika nu se implică sentimental în relația cu bătrânul, ci face totul ca să aibă acces la o lume a bogăției. Chiar după ce Gulter iese din dormitorul fetelor, Selim o sună să o invite la cină a doua zi. Acasă la Demirhani, Faizal se ceartă cu fetele, iar lui Pelin îi spune că trebuie să înceteze cu obsesia pentru Macit care o vede ca pe un gunoi și că atâta vreme cât va trăi Neriman, Macit nu va vedea pe alta. Din păcate, Faizal nu intenționează să-i sugereze fiicei sale soluții extreme, dar Pelin exact asta înțelege, că trebuie s-o elimine pe Neriman, fizic vorbind, ca să ajungă la inima lui Macit. În aceeași zi Faizal are o discuție cu Selim în care acesta încearcă s-o facă să înțeleagă că așa e iubirea, că și ea s-a măritat din dragoste. Atunci Faizal se uită cu superioritate la soțul ei și recunoaște că nu, nu a fost niciodată îndrăgostită de el.


Un destin la rascruce - episodul 39 rezumat
Ruya îi face rost lui Șinasi de un contract în care el să cânte la un restaurant de hotel, în locul celui refuzat anterior, apoi i-l dă și îi spune că nu are decât să facă ce vrea cu banii câștigați. Cihan comentează că prietenul lui strânge bani pentru Neriman, iar Șinasi confirmă că Neriman este singurul lui scop în viață. Nezahat se întâlnește din nou cu Asîm care îi propune să meargă la casa de căsătorii și să depună actele pentru a se cununa în cea mai apropiată zi posibilă. Nezahat acceptă deși nu-l iubește pe Asîm iar gândul îi este tot la Cihan. Emre o întâlnește pe Aslî pe stradă exact în ziua în care ea, amintindu-și de toate umilințele și bătăile îndurate în casa soacrei, se hotărâse să meargă la avocat ca să depună actele de divorț. Emre promite că se vor muta separat, că va fi alt om și că totul va fi așa cum va dori ea. Dar Aslî nu-l mai crede și îi spune că totul s-a terminat. Emre este foarte derutat și supărat, dar Aslî nu se clintește din hotărârea luată.

Seara, Faiz și Gulter pleacă împreună cu Cemal într-o vizită iar fetele rămân acasă singure. Macit, căruia bătrânul Salih de la fermă îi adusese un șal alb uitat de Neriman, o sună pe Șaika și îi cere ori s-o scoată pe Neriman afară, ori să-l bage pe el în casă. Șaika preferă a doua variantă și se duce s-o convingă pe verișoara ei să se îmbrace cu ceva mai potrivit, deși nu-i spune de ce. Neriman se trezește cu Macit în cameră și se împacă, îmbrățișându-se. Șinasi vine de la noul său job și vede mașina lui Macit parcată în apropiere apoi vede la geamul dormitorului lui Neriman umbrele celor doi îmbrățișați. De gelozie, se duce la ușa lor și bate cu disperare, iar Șaika îl determină să plece, apoi îl grăbește pe Macit să iasă din casă pentru că Gulter tocmai sunase că se întorc în scurt timp.

Un destin la rascruce - episodul 39 rezumat
A doua zi la firmă Faizal o roagă pe Burcu să facă o rezervare la prânz la restaurant pentru 10 persoane - doamne dintr-o fundație din care face ea parte. Apoi o vede pe Șaika și o jignește spunându-i că o s-o dea afară pentru că nu vrea să vadă pe nimeni pe acolo din familia lui Faiz. Șaika îi explică faptul că ea doar își vede de munca ei dar Faizal continuă cu jignirile după care pleacă. Șaika, pentru că auzise despre rezervarea lui Faizal, se uită peste cartea de vizită de pe biroul lui Burcu și face și ea o rezervare de 2 persoane apoi se duce la Selim și îi spune că nu poate să vină la cină, că nu și-a cerut voie de la Faiz, dar că a făcut rezervare pentru masa de prânz. Selim nu se împotrivește și consideră că cina se va amâna pe o altă seară.

Odată ajunși la restaurant, cei doi merg la masă, bineînțeles sub privirile prietenelor lui Faizal care erau deja acolo. Selim îi dă drept cadou Șaikăi o brățară, iar în acel moment Faizal vine la masa lor să o umilească pe Șaika pe care o numește târfă, dar la masa prietenelor ei minte că este o persoană oficială din firma lor. Prietenele ei bârfesc că Selim o înșală și că nu se așteptau la așa ceva din partea lui. Pelin, care anterior stabilise o întâlnire cu Erdinc, se duce în aceeași pădure să discute cu el. Erdinc la început îi face complimente și, aluziv, îi spune că ei doi se aseamănă, apoi trece la subiect și o întreabă ce vrea de la el. Pelin, neclintită, îi cere s-o omoare pe Neriman, lucru care până și pe mafiot îl uimește....

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.