sâmbătă, 3 octombrie 2015

Yaman episodul 49 rezumat





Yaman episodul 49 rezumat
Yaman își dă seama că fratele său a furat ceasul, după zgomotul motorului de avion pe care-l auzise când a vorbit cu el la telefon cu câteva zile în urmă. Cei trei aleargă iarăși din calea hoților, apoi vine poliția. Yaman se duce la Kenan pe șantier și îi dă câțiva pumni, apoi fratele lui e nevoit să-i spună că era amenințată Nevin și n-a avut încotro, a trebuit să plătească o datorie și de aceea a furat ceasul. La vila Serez, Sedef și Nevin discută despre acest caz. Yaman o vede pe Mira și se duce să vorbească cu ea despre ceea ce pare să-i despartă, pentru că Yaman este din nou pus în situația de a se simți inferior. Mira readuce în discuție motivul pentru care s-au despărțit ultima dată și crede că Yaman a început să creadă în propria minciună.

urmează: Yaman episodul 50

După această discuție ca de la suflet la suflet, el merge în camera lui din vila Serez și plânge, sătul că trebuie să plătească greșelile altora, fiind auzit de Mert și apoi de Sedef, care se duce la el să-l îmbărbăteze. Yaman înțelege că nu trebuie să renunțe la visul său, că trebuie să continue să meargă pe drumul pe care l-a pornit și la sfârșitul lui va scăpa de etichetele trecutului și va găsi modalitatea prin care să o facă pe Mira să revină din nou la el. Selim ajunge acasă din mini-vacanță și îi trimite un buchet de flori lui Deniz, care îl sună să-i mulțumească apoi o invită la cină. Kenan este chemat la Nadir pentru cele întâmplate cu Yaman, iar el crede că va fi concediat. Nadir, în schimb, îi spune că dacă voia să-l concedieze nu l-ar fi chemat în fața lui, apoi îl întreabă despre cei pentru care Kenan a furat ceasul lui Orkun. Kenan nu vrea să dea amănunte, dar Nadir insistă, pentru că, motivează el, trebuie să știe tot ce mișcă în firma lui și asta înseamnă inclusiv problemele angajaților.

Yaman episodul 49 rezumat
Sude merge să discute cu Asîm la spital, afară, pe o bancă. Asîm o amenință foarte dur că știe totul, nu doar despre legătura cu Nadir ci și despre ceea ce a făcut Faruk pentru ea. După aceea îi pune în vedere că dacă mai face o singură greșeală, cât de mică, va fi doar fosta lui soție, fără nici o lețcaie, și îi amintește că în contractul nupțial este stipulat acest lucru, că dacă el divorțează mai devreme de un an de la cununie, ea nu are dreptul la nimic din averea lui. Sude își cere scuze, dar Asîm i-o retează și îi spune doar să nu mai facă nici un fel de greșeală. După ce Sude ajunge la birou, secretara o informează că Nadir a căutat-o și îi cere o întâlnire, iar când acesta a insistat, i-a transmis să stea departe de companie, cel puțin până la următoarea întrunire a consiliului de administrație. Sude consideră că e foarte bine cum a procedat secretara ei și o roagă să nu-i facă legătura cu Nadir chiar dacă ea se află în birou. Sude merge în biroul ei unde o așteaptă Beren să-i spună despre Kenan și furtul ceasului lui Orkun.

Mert este entuziasmat pentru că la licitație a primit o cină cu o fată pe care n-o cunoaște și pe măsură ce se apropie seara cinei, este și mai emoționat. Emoția i se termină când Tugce îi spune că ea era necunoscuta, și că a făcut asta pentru că pierduse proba de dans în fața lui Uzay și ea a vrut ca să câștige acel obiect care era atât de important pentru el. Mert o sună pe Eylul să-i dea vestea deși Tugce se împotrivește, pe bună dreptate, pentru că Eylul devine geloasă, fiind convinsă că Tugce și-a dorit doar o cină cu iubitul ei.

Yaman episodul 49 rezumat
Yaman o întâlnește pe Leyla într-un supermarket și are ocazia să vorbească cu ea câteva momente, certând-o pentru că s-a măritat cu Nadir. Cenghiz, care se dusese să plătească produsele cumpărate, vede că cei doi discută aprins și se apropie tocmai când Yaman îi amintea Leylei că-i dăduse niște documente Mirei. Leyla se preface că nu știe nimic, că-l iubește pe Nadir și îi strecoară lui Yaman avertismentul de a sta departe de ea. Apoi în mașină, ea își amintește cum Nadir a forțat-o să facă ce zice el arătându-i pe telefonul mobil o înregistrare cu felul în care își omoară el dușmanii, și o amenința pe Leyla că dacă nu vrea ca maică-sa să moară în aceleași chinuri, va fi nevoită să facă exact ce zice el. Yaman îi spune Mirei despre întâlnirea ciudată cu Leyla, apoi cu toții, Sedef, Mert, Yaman, Mira și Nevin, încearcă să-și dea seama de ce a mințit Leyla și ce-i cu căsătoria asta subită cu Nadir.

Selim nu mai poate ajunge la cină din cauza traficului foarte aglomerat, dar Deniz îl invită la ea dacă se află în apropiere. Selim acceptă această schimbare de program. Deniz a pregătit o cină despre care inițial spune că este făcută de ea, apoi recunoaște că totul este comandat de la restaurant și se roagă ca drumul până la inima lui Selim să nu treacă prin stomac. El o ține de mână și Deniz îi spune că asta înseamnă că tot mai există o șansă. Selim o sărută pe noua sa iubită, lăsând în urmă rănile trecutului.

Daca ți-a plăcut, dă și la alții:



sursă foto: capturi video de pe trailere youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv








4 comentarii:

  1. Multumim mult Oana!!! Astept cu nerabdare urmatorul episod mai ales pentru ca stiu ca Mira si Yaman se vor impaca. Iti urez o duminica la fel de minunata ca tine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O sa vina si acela, il gasesc eu pe undeva prin hatisurile facebook-ului :)

      Ștergere
    2. duminica placuta, Andreea! :-f

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.