luni, 5 octombrie 2015

Un destin la rascruce - episodul 40 rezumat





Un destin la rascruce - episodul 40 rezumat
Erdinc o refuză pe Pelin spunându-i că el este om de afaceri și prezentându-i pe scurt situația dintre el și Kerim, că totul n-a fost decât o datorie neplătită. Pelin insistă, apoi Erdinc îi dă o hârtiuță pe care a scris un număr de telefon al cuiva care poate face o crimă plătită, recomandându-i să găsească banii în alt mod decât cel abordat anterior. Acasă, Faizal face o criză de nervi din cauza Șaikăi. Servitoarea, speriată, o sună pe Pelin și o roagă să vină cât mai repede acasă. Faizal este transfigurată de durere și îi spune fetei ei că acesta este blestemul lui Nazaan, că focul ieșit din casa lui Faiz îi va arde pe toți Demirhanii, apoi vorbește despre faptul că Selim o înșală cu Șaika. Pelin rămâne perplex auzind numele secretarei ei.

La firmă, Șaika face o mutare interesantă: se duce la Selim să-și prezinte demisia iar el îi declară, voalat, iubire. Pelin intră năvalnic în birou și face gălăgie dând-o afară pe Șaika. După aceea, o cheamă la ea în birou, unde secretara o minte că era vorba despre o ședință, că n-au venit cei convocați și că brățara este a ei dar îi Pelin nu e dispusă s-o creadă, dar pentru că Șaika aduce vorba despre faptul că ea îi furnizează informații despre Neriman și Macit, Pelin stă pe gânduri dacă s-o concedieze sau nu.


Nezahat este nervoasă că Asîm vrea să facă nunta așa de repede, la sfârșitul săptămânii respective, în timp ce Aslî le ceartă pe bârfitoarele care o întreabă de ce nu se duce la soacra ei acasă? Cihan și Fahriye sunt primii care văd mașina lui Șinasi, apoi și Zehra cu Gulter se bucură de achiziția lui. Macit stabilește cu Neriman și Fahriye să meargă să probeze rochiile de mireasă la același magazin de unde luase rochia pt logodnă Pelin. Modista de acolo, neștiind că Macit se însoară cu altcineva, o sună pe Pelin și astfel ea află că Macit și Neriman se vor căsători. Deși voia să arunce hârtiuța cu numărul de telefon al criminalului, o desface și îl sună pe individ...

Un destin la rascruce - episodul 40 rezumat
Emre este disperat că Aslî vrea să divorțeze și o ceartă pe Kader regretând că s-a luat după ea și i-a făcut jocul, apoi o somează pe maică-sa să-i aducă nevasta înapoi. Nezahat merge cu Asîm să închirieze o rochie de mireasă, iar Neriman probează rochii în acel luxos magazin de modă. Selim se zbate să găsească o modalitate de a plăti ceva la bancă, și o ceartă pe Pelin că pentru iubire a făcut ca firma să se scufunde. După aceea Pelin îl sună pe Erdinc să-i ceară un împrumut rapid, dar el îi răspunde sec că nu lucrează cu răi platnici. Neriman vine acasă târziu de la probatul rochiei de mireasă și scapă verigheta în fața lui Faiz. Acesta se înfurie când aude că Macit este logodnicul fiicei sale și îi interzice să mai iasă din casă fără permisiune. Din fericire, acest lucru o protejează o vreme pe Neriman de criminalul care deja a reperat casa.

Faizal se ceartă cu Selim și se hotărăște să divorțeze, dar nu înainte de a-i lua tot ceea ce are. Selim nu știe acest amănunt, Faizal se destăinuie doar lui Pelin. Duygu se duce la firmă după ce află despre relația cu Șaika și o privește pe aceasta de sus, apoi se duce să-i ceară socoteală lui taică-său. Kader se duce la ușa Zehrăi să spună că Emre regretă foarte mult și că o cheamă pe Aslî înapoi. După câteva replici, cearta cu Zehra e gata-gata să nceapă, dar intervine Aslî care spune că-i pare rău că s-a căsătorit și că a avut încredere în Emre. Kader stă cu gura căscată de uimire. Aslî continuă să spună că ea voia să facă o școală, și mai apoi să se mărite și că oricum, își va crește copilul singură. Apoi trântește ușa în fața lui Kader care nu și-a revenit din uimire.

Kerim și Inci se ceartă din nou cu Macit care le pune în vedere să-și ia mâinile de pe viitorul lui. Inci îl avertizează că presimte că nu este în regulă cu Pelin, că e prea rece și ciudată de ceva vreme. Mai târziu, el se convinge de adevărul celor spuse de mama sa, dar nu înțelege ce-i cu Pelin care vorbește despre cât de ușor este să omori pe cineva. Macit află de la Fahriye că Faiz n-o lasă pe Neriman să iasă iar el, știind că ea va merge totuși la nuntă la Nezahat, vine s-o vadă acolo, în grădina școlii.

Asîm și Nezahat merg cu mașina lui Șinasi, dar condusă de Cihan. Nezahat și amintește toate momentele în care a vorbit sau l-a atins întreacăt pe Cihan și simte că se sufocă. Începe să plângă și spune să oprească mașina că ea nu vrwa, apoi iese si fuge. Din sens opus vine o mașină și o ia pe Nezahat în plin pe capotă. Cihan și Asîm se reped la ea, care apucă doar să spună către Cihan că nu este sora lui, apoi leșină. La școală invitații așteaptă. Neriman apare cu Macit de mână iar Gulter îl oprește pe Faiz să se repeadă la cei doi îndrăgostiți. Criminalul este acolo și scoate pistolul. Șinasi îl vede și coboară aruncându-se cu Neriman la pământ, dar nu înainte ca primul glonț să fie tras ....

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.








6 comentarii:

  1. Oana ai vazut cumva ep 44?

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu, de ce? :) l-am vazut pe 48 in schimb.

    RăspundețiȘtergere
  3. Bună,nu găsesc episodul 44 subtitrat,ştiți cumva unde pot să-l găsesc?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Erau pe o pagina de fb doar dialogurile, subtitrarea, adica. Filmul cu tot cu subs nu este.

      Ștergere
  4. Ești uimitoare!
    Aștept cu nerăbdare următoarele episoade..
    Sper să le pui mai repede!! Te pup dulce!

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.