miercuri, 7 octombrie 2015

Un destin la rascruce - episodul 41 rezumat





Al doilea glonte îl nimerește pe Șinasi. Acum, la spital sunt toți trei: Nezahat, Neriman și Șinasi. Dar cel mai grav este Neriman, care a și intrat în moarte clinică la un moment dat și s-a văzut într-o poiană unde auzea glasul mamei ei. Familia este pe hol așteptând să iasă medicii să le spună ce se petrece. Prima care este în afara pericolului e Nezahat. Zehra și Cihan se iau de Macit apoi Faiz îl roagă cu frumosul să meargă acasă. Macit pleacă extrem de nervos la firmă și o strânge de gât pe Pelin, pentru că e sigur că ea a făcut asta. Pelin mai rău îl întărâtă iar el o dă cu capul de rafturile biroului. Selim se enervează când vede - deși nu pricepe ce se întâmplă - și bineînțeles că nu-l crede pe Macit, care-i spune că Neriman se zbate între viață și moarte datorită lui Pelin.


Cu câteva minute mai devreme, Faizal discutase cu fetele ei despre faptul că a pus pe cineva pe urmele lui Selim și ale Șaikăi ca să-i surprindă împreună, astfel ea putând să ceară divorțul și averea toată. Șaika, deșteaptă, deschide telefonul și comută pe interfon, auzind astfel toată discuția din biroul lui Pelin. Macit stă în curtea spitalului pe o bancă și vorbește cu un domn mai în vârstă (este tatăl lui adevărat, dar el deocamdată nu știe că nu e copilul lui Kerim) apoi este sunat de Fahriye când se află că totul e în regulă cu Neriman. Peste câteva zile, și ea și Șinasi sunt externați. Șinasi vinde mașina ca să-și mai facă un sediu de școală. Ruya pleacă lăsând o scrisoare de adio. La firmă, Ozgur este acela care salvează firma, cu ajutorul unui prieten, Bora. Fahriye este lovită foarte ușor pe stradă de un tip pe motocicletă cu care se ceartă, și apoi, când el își scoate casca, ea îl place atât de mult încât nici nu mai știe ce să-i mai spună. Peste puțin timp, Fahriye vede că "nebunul" de motociclist este de fapt un profesor de muzică venit la ei la școală pentru un post.

Macit le spune alor lui că în seara aceea merge la Faiz să-i ceară mâna lui Neriman și le cere să-i fie alături. Nici Kerim și nici Inci nu-i dau apă la moară. După ce el pleacă dezamăgit, Kerim rămâne să discute cu Inci despre această căsătorie pe care ei nu și-o doresc. Macit merge să ealagă un cadou pentru diseară, iar în acest timp, Inci și kerim primesc fiecare câte o poză din tinerețile lor, cu ei doi și încă un personaj. Acea poză le dă peste cap totul, începând cu acel moment. La firmă Pelin i face cunoștință lui Selim cu Bora, noul partener. Apoi este sunată de Erdinc iar Duygu aude scurta conversație și se întreabă ce mai poate avea sora ei de împărțit cu acel om?

Un destin la rascruce - episodul 41 rezumat
Kerim se duce la cineva care spune că Nadir (cel din poză, tatăl adevărat al lui Macit) a murit și că acest lucru e adevărat. Kerim îl întreabă cum de se poate atunci să fie altcineva care să trimită acea poză veche? Respectivul spune că se va interesa îndeaproape cine ar fi putut trimite poza. Macit ajunge acasă la Faiz, pregătit cu flori, ciocolată și o tavă de argint. Cum era de așteptat, Faiz îi respinge cererea și el pleacă supărat, fără să observe că la câțiva metri de mașina lui o alta îl urmărea. În noapte, Pelin se întâlnește cu Erdinc și oamenii lui, și cu criminalul plătit. De după un copac Duygu filmează totul cu telefonul mobil. Erdinc îl forțează pe criminal să-și termine treaba începută deși el spusese și după ce Neriman ajun sese la spital, că deja nu se mai poate implica din cauză că e și poliția băgată în afacerea asta.

Bora merge la tatăl lui, Nadir, și îl informează că a făcut parteneriatul cu firma Arcaoglu și că în curând aceasta va fi a lor. Nadir dă din cap doar, și privește nostalgic aceeași poză trimisă lui Inci și Kerim. În noapte, cineva pătrunde în cameră la Neriman și îi pune mâna pe gură ...

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.