vineri, 9 octombrie 2015

Un destin la rascruce - episodul 42 rezumat





Un destin la rascruce - episodul 42 rezumat
Neriman se trezește și vede că Macit este lângă ea acoperindu-i gura ca să nu se sperie și să țipe. Ea îl întreabă cum a intrat și el răspunde că Fahriye, care se află pe hol, l-a ajutat, apoi Macit îi cere să vină cu el, să fugă în acel moment împreună. Neriman ezită și el vede niște acte, iar ea despre faptul că vrea să meargă la facultate la Eskisehir să studieze pictura. Faiz se trezește și iese din dormitorul lui și se miră că Fahriye este la ușa dormitorului. Ea găsește pe loc o scuză apoi spune că îi este puțin rău și scapă de Faiz care nu pare să bănuiască nimic.

Un destin la rascruce - episodul 42 rezumat
Șaika este surprinsă de Pelin pe când Selim o mângâia pe obraz și Pelin, enervată de faptul că maică-sa are dreptate, vrea s-o concedieze. Atunci Șaika o informează pe blondă că Macit a venit s-o pețească pe Neriman. Pelin este uluită și tremură de nervi, după care îi spune Șaikăi că poate să rămână în firmă. Dar ea, precaută și știind că este urmărită de omul lui Faizal, îi cere lui Cihan, care oricum nu-i poate refuza nimic, să vină s-o aștepte când iese de la birou. Cihan vine fără să pună întrebări iar Șaika se poartă cu el ca și când ar fi iubiți. Omul lui Faizal face poze, Selim devine gelos, dar Șaika este mulțumită că-l poate apăra pe șeful ei și pe ea însăși. Mai târziu, când pozele sunt puse sub ochii lui Faizal, ea nu este mulțumită de rezultat, dar îi cere detectivului să continue urmărirea.


Neriman îi cere voie lui Faiz să meargă la facultatea din Eskisehir, menționând că Șinasi i-a facilitat înscrierea. Faiz, când aude numele lui Șinasi, se înduplecă s-o lase la facultate, dar fără să-i spună fiicei lui, îi cere acestuia s-o însoțească în autobuz până acolo. Macit, și el se duce dinainte la Eskisehir ca să pregătească totul pentru venirea lui Neriman, la hotelul unde are rezervare, fără să știe că ea vine cu Șinasi.

Un destin la rascruce - episodul 42 rezumat
Pelin îl cheamă pe Macit la firmă să-l întrebe dacă este adevărat că a cerut-o pe Neriman de nevastă, iar el confirmă. Pelin amenință cu retragerea forțată a lui și a părinților lui din firmă, iar el spune că nu-i pasă, că pe el nu-l interesează neapărat averea, apoi lasă pe biroul ei toate cardurile, cheile și tot ceea ce aparține firmei și o anunță sec că legăturile lui cu Arcaoglu Tekstil se încheie în acel moment. Pelin rămâne fără cuvinte, iar după ce pleacă Macit, intră Duygu și o acuză de tentativă de crimă, arătându-i înregistrarea cu telefonul mobil când s-a întâlnit cu Erdinc. Pelin nu se arată îngrijorată, pentru că, crede ea, Duygu nu poate dovedi nimic cu acea înregistrare.

Emre o așteaptă pe Aslî să iasă de la cursuri, arătându-i că a cumpărat botoșei pentru fiul lor, dar ea îl respinge dur și îl lasă în drum nedumerit. Acasă, Zehra n-ar fi de acord cu divorțul, dar Șinasi este de partea lui Aslî. Nezahat, asupra căreia fac presiuni atât Zehra cât și Asîm să se căsătorească mai repede, după o întrevedere cu Asîm îi spune că-i dă răspunsul în cel mai scurt timp. După aceea se duce la Cihan și își face curaj să-i spună că ea îl iubește de când se știe și să-l întrebe dacă poate spera la ceva vreodată, din partea lui. Cihan îi repetă răspicat că ea este (ca și) sora lui și că va uita că i-a spus ceea ce i-a spus ca și cum nici n-ar fi auzit. Nezahat, tristă, se duce imediat la Asîm și îl anunță că acceptă să facă cununia.

Un destin la rascruce - episodul 42 rezumat
Fahriye merge pe la câteva case de închiriat ca să-l ajute pe Aras, apoi îi sugerează că ultima dintre cele căutate de ea este cea mai bună pentru că e aproape de casa ei. Aras, care și el o place pe Fahriye, se duce și închiriază acea casă de la proprietarul ei. Nadir îi hărțuiește oarecum pe Inci și pe Kerim, cu pozele și cu telefoane la care nu vorbește. Cei doi soți sunt foarte bulversați pentru că ei îl cred pe Nadir mort de mult. Până la urmă el vorbește cu Inci și se întâlnește cu ea într-o seară pe malul Bosforului.

Fahriye se întâlnește pe drum cu Șaika și Cihan și îi întreabă de Șinasi. Atunci, aflând că el s-a dus în Eskisehir cu Neriman, încearcă să-l anunțe pe Macit, care se află deja în restaurant așteptând-o pe iubita lui. Dar Macit nu răspunde. Șinasi rămâne să plătească taxiul și să ia bagajele iar Neriman se duce în hotel, preocupată să-l găsească pe Macit. Dincolo, Cihan îl sună pe Șinasi în speranța că-l poate ține pe loc, dar acesta răspunde la telefon intrând în același timp în hotel, și îi vede pe cei doi care se aflau în hol ...

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.