miercuri, 14 octombrie 2015

Prizoniera dragostei, sezonul doi, episodul 20 rezumat





Prizoniera dragostei, sezonul doi, episodul 20 rezumat pulbere-de-stele
Yigit și Nur sunt pe chei și tușesc din cauza fumului produs de explozia iahtului. Imediat apare poliția și salvarea, din fericire nu sunt nici un fel de victime și cei doi soți sunt în afara oricărui pericol. La spital, Iclal este leșinată, după ce se agitase că ar putea muri Yigit împreună cu Nur și din cauza stării foarte tensionate îi spune mamei ei că ea este în spatele atentatului. Cahit intră în salon și o anunță Aytul de explozie, apoi, după ce el pleacă, bătrâna spune că acest secret nu trebuie sub nici o formă scos vreodată la iveală. Nur este trimisă acasă cu o mașină a poliției, iar Yigit și Cahit merg la spital. Iclal se trezește și foarte speriată îl îmbrățișează pe Yigit ușurată că n-a pățit nimic, iar el este derutat pentru că nu înțelege cum de a aflat, iar Aytul îl lămurește că Cahit a fost și le-a spus.

A doua zi, Elmas încearcă să le bage în cap lui Nur și părinților ei diverse motive pentru care cineva ar vrea ca Nur să fie omorâtă. Când apare Fîrat, fiind de față și Iclal, telefonul lui Nur cade din buzunarul lui Fîrat când acesta se apleacă să-i ridice lui Iclal geanta scăpată jos. Nur întreabă de ce telefonul ei este la el și Fîrat găsește o scuză plauzibilă, dar Nur începe să nu mai fie atât de încrezătoare în el. Yigit, aflat la poliție, urmărește împreună cu doi polițiști imaginile filmate pe camerele de supraveghere de la debarcader și îl vede pe cel angajat de Iclal să arunce în aer iahtul, dar neștiind cine este, nu știe pe moment cum să procedeze.

Aytul și Iclal vorbesc la telefon cu individul care a pus explozibilul pe iaht, iar acesta îi recunoaște vocea lui Aytul, îi spune pe nume apoi râde în hohote de amândouă stabilind o întâlnire cu ele, în care Aytul îi cere să păstreze tăcerea asupra celor petrecute. Individul își joacă bine atu-ul pe care îl are și negociază propria tăcere pe un milion de dolari. Fîrat o aduce pe Nur în fața lui Kerem, proprietarul companiei Sancaktar Cosmetics, care este uluit de cât de bine seamănă Nur cu singura sa mare iubire, care a murit demult, într-un tragic accident.

Prizoniera dragostei, sezonul doi, episodul 20 rezumat pulbere-de-stele
Iclal vorbește la telefon și este auzită de pe hol de Nur, care se dă de gol pentru că scapă din mână o mașinuță de-a lui Mert și face zgomot. Dar atât cât a auzit îi este de ajuns să-i lase un mesaj lui Yigit și să-l avertizeze că trebuie să stea de vorbă cu el. Acesta se afla la poliție și obținuse date despre atentator apoi merge în cartier direct în birtul pe care-l deținea. Cineva, însă, îl atenționează și omul dispare rapid, nu înainte de a-și lua cu el pistolul, așa că Yigit nu-l mai găsește în birou.

Când ajunge înapoi la firmă, o primește pe Nur în birou și spune secretarei să nu fie deranjat. Nur, care bănuiește acum că Iclal este autoarea exploziei, îi împărtășește lui Yigit aceste bănuieli dar el nu poate să creadă așa ceva și o apără pe fosta lui soție, mai ales că-și amintește de vorbele lui Aytul care mai demult i-a spus că Nur caută să-l îndepărteze pe el de Iclal. Astfel, Nur va rămâne singură la cheremul jocurilor lui Iclal și Aytul, pentru că o vreme, pierde susținerea soțului ei. Cele două, mamă și fiică, trebuie să născocească o mare păcăleală, pentru ca să poată să plătească suma cerută de atentator sau să rezolve situația într-un mod favorabil lor.

Prizoniera dragostei, sezonul doi, episodul 20 rezumat pulbere-de-stele
Astfel, Iclal îl ia pe Fîrat cu ea la o întâlnire pe stradă în apropierea vilei, noaptea, cerută de individ (Bilal?) care vine înarmat. Fîrat reușește să-l dezarmeze și se bat amândoi. Între timp, Nur se află la un restaurant cu Kerem, și nu-i răspunde apelurilor lui Yigit. Niște paparazzi fac poze celor doi printre lamelele storurilor restaurantului. Dincolo, Fîrat este lovit la tâmplă și e gata să fie doborât, dar cu un curaj dat de disperarea situației, Iclal ia pistolul de jos și îl împușcă pe individul care cade secerat. Din casă Yigit aude împușcătura și este atent să vadă dacă se mai aude vreun alt zgomot ...



sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv.





11 comentarii:

  1. Îți mulțumesc mult oana , pentru ca iti faci timp sa te ocupi și de acest serial . Faci o treaba minunata . Tine-o tot așa . Te pup

    RăspundețiȘtergere
  2. Răspunsuri
    1. La turci se difuzeaza miercurea sau joia, si in weekend sau pana luni este si incarcat pe youtube. Cam la doua-trei zile, maxim o saptamana dupa ce este difuzat la turci, il pot rezuma si eu. Important este sa apara si un anumit rezumat foarte scurt in engleza, pe un site turcesc despre seriale si actori, ca sa inteleg cat de cat ce se petrece.

      Ștergere
  3. vreau si eu filmul in continuare

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Va inteleg si doresc si eu sa pricep mai multe decat ceea ce vad in episod. Caut materiale intr-o limba accesibila, si am speranta ca voi gasi, ca sa pot sa continui ce am inceput.

      Ștergere
    2. cand apare sezonu 2 cand oare in ce an sau nu mai apare ca sa stim mai cautam sau nu

      Ștergere
  4. Apare la noi la tv acum in martie?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa am citit pe net. O sa ma uit si in programul Happy Channel sa vad ce scrie.

      Ștergere
    2. Da, revine de luni, 7 mnartie la ora 20.00

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.