luni, 16 noiembrie 2015

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 14





acest episod va fi difuzat pe 17 noiembrie la Kanal D


Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 14 pulbere de stele
Cansu își îmbrățișează tatăl apoi pleacă cu el în mașină. Pe drum discută despre ce știe Cansu în legătură cu el, iar ea spune că nu știe prea multe pentru că mama Gulseren n-a vorbit despre el, în schimb ea îl întreabă de ce n-a luat legătura cu Hazal și dacă nu îi este dor de ea. După aceea ajung la o terasă și iau masa împreună, iar pentru că Cansu pune întrebări delicate, Ozkan încearcă să schimbe subiectul, ca să nu fie nevoit să vorbească despre viața lui, apoi merg la o ceainărie. Cihan o sună și află că este cu tatăl ei adevărat, ea spunându-i că totul este în regulă, moment în care se îngrijorează brusc și după ce închide telefonul, pleacă imediat către ei doi. Cihan o ia pe Cansu, doar face cunoștință cu Ozkan și pleacă de la ceainărie. O sună din nou pe Gulseren, care de mai devreme nu voia să răspundă, și el crede că ea este jenantă de faptul că nu a reușit să-i spună despre sosirea soțului ei.

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 14 pulbere de stele
Pe drum o dojenește pe Cansu că a acceptat să meargă la un local cu un necunoscut, dar ea i-a spus că este Ozkan și că l-a recunoscut pentru că văzuse o poză de-a lui în casă la Keriman. Gulseren se află la Derya și discută amândouă despre faptul că Cihan i-a spus ultima oară când s-au văzut că el n-o poate forța să se întâlnească cu el, iar Derya crede că el pare să renunțe prea ușor. În continuare Gulseren îi povestește prietenei ei că Cihan nu știe despre revenirea lui Ozkan pentru că ea tot nu i-a spus. După ce o duce pe Cansu acasă, Cihan merge la Ozkan și îi oferă bani ca să stea departe de fata lui. Ozkan nu-i acceptă și atunci Cihan îl ia la bătaie, dar e nevoit să-l lase în pace și să plece, pentru că apare Keriman, care se și enervează când aude că fratele ei a refuzat banii oferiți. Cihan ajunge la mașină dar își verifică pansamentul și vede că sângerează, așadar se duce la spital să-și îngrijească rana încă nevindecată.

Dilara se vede cu Candan și îi spune că Alper este fratele ei vitreg și că el l-a împușcat pe Cihan. Atunci, avocata îi propune să meargă împreună la un unchi de-al ei, cu mai multă experiență în finanțe, și acesta o sfătuiește pe Dilara să se gândească bine ce face, pentru că dacă divorțează, acțiunile se vor împărți dar vor scădea la bursă și vor avea de concurat cu alți investitori mult mai puternici. Candan se interesează și dacă Dilara poate să conducă toată compania, în situația în care Cihan ar renunța la partea lui de acțiuni ca să obțină divorțul. Dilara recunoaște că Cihan este mai bun manager, dar crede că n-o să renunțe la companie ca să obțină libertatea. Unchiul lui Candan o sfătuiește pe Dilara să nu divorțeze pentru că Cihan este un foarte bun om de afaceri. Ulterior avocata îi spune Dilarei că scoaterea lui Ozkan din închisoare este o greșeală pentru că Gulseren are ocazia să dea divorț și propune să se intereseze cine este avocatul acesteia ca să poată încerca zădărnicirea divorțului lui Gulseren.

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 14 pulbere de stele
Cihan merge acasă și o așteaptă pe Dilara ca să-i povestească despre întâlnirea lui Ozkan cu Cansu și să decidă ce este de făcut, având în vedere că nu-i corect ca ei să le aibă pe amândouă fetele și el să nu poată să-și vadă nici una dintre fiice. Dilara, fără să clipească, spune că o dă pe Hazal înapoi cu condiția să stea departe de Cansu. Din nefericire, Hazal îi auzise discutând și ascultă la ușă toată conversația, fiind uimită s-o audă pe propria mamă vorbind așa despre ea. Cihan îi răspunde că nici așa nu se poate, că deși ea a adus-o pe Hazal la vilă doar ca s-o enerveze pe Gulseren, acum fata s-a obișnuit cu noua sa viață și n-o să mai vrea să plece înapoi la sărăcie. Hazal se duce supărată în camera ei, vorbind singură și dând vina pe Cansu pentru toate câte le pățește ea. După aceea Cihan o avertizează pe Cansu că nu este în regulă să-l vadă pe Ozkan, un tată care nu și-a sunat fiica, pe Hazal, timp de zece ani, apoi se hârjonește cu fata lui dragă, fără să știe că Dilara îl pândește din hol. După ce ea pleacă, apare Hazal, care devine foarte invidioasă văzând cum o mângâie Cihan pe Cansu, și se repede la bucătărie, ia niste gheață, apoi merge în dormitor și deschide larg geamul, udându-se cu apa foarte rece ca să răcească și să vadă ce reacție vor avea ai ei în acest caz.

Yildîrîm află despre implicarea unchiului lui Candan în chestiunea divorțului lui Cihan și îl informează pe prietenul său. Cihan răspunde că dacă va fi nevoit, renunță la avere ca să obțină divorțul, dar știe că Dilara nu va conduce bine compania, dar el va putea să ia totul de la zero. Mai apoi reușește să vorbească cu Gulseren și discuția lor ia o turnură nedorită din cauza lui Ozkan. La un moment dat Gulseren spune că el nu le-ar face nici un rău fetelor, iar Cihan interpretează altfel această replică, și o întreabă dacă nu cumva îl apără și dacă nu cumva vrea să rămână cu el, cu soțul ei? Gulseren insistă că nu, dar îl cunoaște pe Ozkan, e mincinos și profitor, dar nu este un criminal. Până la urmă fiecare rămâne cu părerea lui, adică Cihan are impresia că Gulseren ar vrea să-i mai dea o șansă soțului ei, și că de aceea nu i-a spus despre el și i-a propus să nu se mai întâlnească.

Dilara și Rahmi se gândesc la o soluție pentru problemele pe care le face Ozkan. Rahmi o sună pe Keriman și stabilesc că va trece pe la ea. Când ajunge acolo, bătrânul îi propune femeii să-i dea bani lui Ozkan ca să plece din țară, și s-o lase în pace pe Cansu. Încep să se țigănească asupra sumei dar Ozkan vine acasă (de la amicul său, mecanicul, care-l sfătuiește să se adreseze poliției în legătură cu fiica lui) și cei doi nu mai pot discuta. Hazal nu vrea să mai meargă la școală pentru că a răcit, dar stă pe chat cu Șeyda. Dilara mai trece să vadă cum îi este, însă nimic mai mult. Cihan, în schimb, se poartă tandru și apropiat cu ea, la fel ca și cu Cansu. Derya îi face o surpriză de ziua lui Gulseren cu un tort. După câteva minute un curier sună la ușă și aduce un buchet de flori și un CD, iar ele cred că este din partea lui Cihan, însă după ce pun CD-ul în laptop, văd că este din partea lui Ozkan. Rahmi seară de seară se duce la cazino, dar de data asta pierde și trebuie să semneze un cec. Ajuns acasă stă de vorbă cu Cihan, ca de la tată la fiu.

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 14 pulbere de stele
Derya îl sună pe Cihan și îi spune că Gulseren a fost dată afară de la job și acum se gândește să se ducă să stea din nou cu Keriman și Ozkan. Cihan este sigur că Dilara a făcut asta și o întreabă, iar ea bineînțeles că nu recunoaște, mințind că nici nu știe unde lucra Gulseren. Mai târziu Gulseren se întâlnește cu Cihan ca să discute despre transferul lui Hazal la școala unde învață Cansu. Alper află de la un apropiat de-al lui care-l informa despre mișcările lui Cihan, că a fost dat afară din companie de către acesta și se enervează începând să spargă tot ce-i pică în mână. Când se liniștește, Solmaz sugerează să-l dea în judecată, soluție care este extrem de riscantă, dat fiind că Alper l-a împușcat pe Cihan.

Cansu vrea să mai rămână cu colegii după ore dar șoferul are ordin de la Cihan s-o aducă acasă imediat acasă. Atunci, se conformează, dar este supărată și când trece către camera ei, aproape că nici nu stă de vorbă cu Dilara și Rahmi. Cei doi aveau mai multe de discutat și Dilara îi spune socrului ei că l-a dat afară pe Alper din firmă pentru că el l-a împușcat pe Cihan. Rahmi nu mai stă pe gânduri, ci ia o rangă din garaj, se duce la Alper și îl lovește de câteva ori în cap. Alper cade, sângerând, în zăpadă.

Keriman pleacă de acasă iar Gulseren rămâne cu Ozkan. Îi pune de mâncare, apoi pleacă în dormitor și se încuie pentru că el din nou vrea să se apropie de ea și se preface că e soțul iubitor. Ozkan se înfurie când vede asta și sparge sticla de la ușă, o descuie și merge către Gulseren care îl așteaptă înfruntându-l cu o privire plină de ură...


sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.