luni, 14 decembrie 2015

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 23





Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 23
Episodul 23 din serialul Furtună pe Bosfor este ocupat în mare parte cu furtul comis de Muge. Ea mai zăbovește în vilă cotrobăind și prin alte camere, și mai fură printre altele laptopul lui Hazal. Într-un sfârșit pleacă având gențile pline de "amintiri". Ozan doarme profund până dimineața, când deja Rahmi a chemat poliția și acum îl trezește pe nepotul său, arătându-i biletul lăsat de Muge și spunând că fata e o profesionistă. Polițiștii notează conștiincios tot ceea ce lipsește, iar lui Ozan aproape că nu-i vine să creadă ce se întâmplă, apoi își dă seama că Muge a știut tot timpul cine este el cu adevărat. Când află și Cihan, acesta îi spune fiului său să nu-și piardă încrederea în oameni dar să țină cont de lecția de viață prin care a trecut.

Ozkan îi trimite doi indivizi pe capul lui Gulseren la patiserie care îi cer taxă de protecție, dar ea se înfurie și îi dă afară țipând că altfel cheamă poliția. Cei doi pleacă, nu înainte de a sparge niște veselă, de ciudă că n-au avut succes. Cihan și Gulseren discută despre încrederea pe care o au, sau ar trebui s-o aibă, unul în celălalt. Gulseren șovăie și recunoaște că nu mai știe ce sau pe cine să creadă, pentru că a fost la Dilara și aceasta i-a confirmat că el are o relație de 5 ani cu Alev. Mai apoi Cihan află direct de la Dilara că ea a fost în spatele minciunilor spuse în direct de Alev la televizor, dar că a făcut asta din iubire și pentru că îl vrea înapoi acasă. Cihan repetă pentru a mia oară că între ei doi nu mai poate fi nimic. Muge, care nu mai răspunde la telefon acum, urcă pe internet filmulețul cu Alev și Cihan găsit în laptopul lui Hazal, astfel că Gulseren are ocazia să vadă că Cihan n-a mințit-o cu nimic.

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 23
Candan îl anunță pe Ozkan că vor câștiga procesul împotriva spitalului care a făcut schimbul de bebeluși, dar nu știe cum va fi cu custodia lui Cansu. El afirmă că se mulțumește doar să poarte numele lui de familie, așa, ca să-l enerveze pe Cihan. Când încearcă s-o sărute pe Candan, ea se ferește și îi spune că între ei nu este o relație, e doar o distracție din când în când. Ozkan se supără și observă că și ea, și Dilara doar își bat joc de el. După câteva zile, ca să-i arate fără echivoc diferența dintre ei, Candan îl invită pe Ozkan la un restaurant de lux unde el se simte foarte prost doar văzând meniul și prețurile practicate. Când Cihan și Gulseren se revăd, după ce filmul cu Alev a fost distribuit pe internet, ea se interesează dacă Dilara a fost în spatele intrigii, iar Cihan îi răspunde că nu, că s-a jurat pe copiii ei că nu ea a pus-o pe Alev să mintă și că nu știe cine a tocmit persoana care a filmat scena.

Rahmi primește un nou telefon de la afaceriștii ruși cărora le datorează bani și pentru că nu are de unde să facă rost de o sumă mare, se roagă de Dilara să-i împrumute, pentru că Cihan (minte el) n-a vrut să-l ajute deloc. Ea îi semnează un cec iar el se arată foarte mișcat într-o scenă lacrimogenă menită să o facă pe Dilara să-l înțeleagă cât de nedreptățit este el și cum fiul lui este atât de insensibil. La școala de echitație, Cansu exersează deja pe un alt cal, dar Cihan o aduce acum cu mâinile la ochi pentru că îi dăruiește un cal frumos, asemănător cu Ambră. Cansu se bucură foarte tare și începe să exerseze. Ozkan apare și el acolo și strigă încurajări către Cansu. Cihan se enervează și vrea să-l dea afară pe Ozkan însă acesta scoate un plic și îi arată că va obține hotărâre judecătorească pentru ca Cansu să poarte numele lui. Cihan se inflamează și mai tare dar nu poate reacționa agresiv. După ce ajunge acasă se ceartă cu Dilara pe tema asta, iar Dilara îi spune că Ozkan este susținut de Candan, care acum este iubita lui.

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 23
Cei doi tipi trimiși de Ozkan la Gulseren, revin într-o zi când acolo se află Derya și o altă angajată. Ele îi amenință cu un cuțit pe cei doi astfel că ei pleacă, apoi se duc la Ozkan să-și încaseze banii pentru treaba dusă la bun sfârșit. Dar în scurt timp Gulseren vine turbată de furie la atelierul mecanic și se ceartă cu Ozkan în legătură cu numele de familie a lui Cansu. Când tensiunea ajunge la cote maxime, Gulseren ia o rangă și dă spre Ozkan. El se ferește și Gulseren distruge prin lovituri repetate o mașină aflată pe rampă. După ce ea pleacă, prietenul lui, mecanicul, evaluează paguba și oalele tot în capul lui Ozkan se sparg. A doua zi Gulseren se duce la școală la Hazal, care este prinsă copiind la o lucrare de control și e trimisă la directoare - cu care vorbește impertinent - apoi iese să plece acasă. Gulseren o ia cu ea într-un taxi, dar taximetristul se ceartă la telefon cu cineva și nu mai este atent la ce face cu volanul, rulând cu mare viteză și foarte neregulat. Gulseren strigă la el să fie atent, dar omul nu a terminat de vorbit la telefon. La un moment dat mașina derapează din cauza unei movile de pietriș de pe marginea drumului și "zboară" într-o groapă săpată pentru fundația unei clădiri ...



sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv








6 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Nu stiu Livia, poate luni, sau poate in februarie, cand se reia serialul. Sezonul 1 turcesc se incheie la episodul 28 (29 la noi), dar fiecare televiziune isi face grila asa cum considera ca e bine.

      Ștergere
  2. Macar a iesit ceva bun din jaful aleia :))
    Multumesc ptr. rezumat. Am vazut episodul in turca pe youtube, dar nu il intelesesem prea bine :* :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu placere :) eu n-am inteles gestul tipei, dar asa este, macar a urcat pe net dovada ca Cihan nu era vinovat.

      Ștergere
  3. Episodul 24 caand o sa-l postezi?
    vei posta si din serialul BAHAR?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu, daca nu se mai da, nu mai am vizite multe la acest serial. La Bahar nu, nu am materiale pt el.

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.