joi, 10 decembrie 2015

Statistici, trimestrul 3 2015


Deși printscreenurile cu statisticile lunilor iulie-august-septembrie erau de mult făcute, abia acum am reușit să pun articolul pe blog. După cum se poate vedea, ca în fiecare an cele două luni de vacanță, iulie și august înseamnă o scădere importantă a traficului.

De altfel, s-a remarcat în toată lumea o scădere drastică a traficului începând cu sfârșitul lunii aprilie, și implicit a veniturilor AdSense, tot din acea perioadă. Cunosc persoane care au scăzut dramatic la venituri, de la o medie de 15 euro pe zi, la 1-2 euro sau chiar la câteva zeci de cenți. Nu am aflat cărui fapt se datorează aceste modificări, dar știu că ele au avut loc în toată lumea, conform discuțiilor de pe forumurile SEO străine. Am bănuit o reactivare a algoritmilor google, dar adevărul este că deocamdată facem doar presupuneri. Google nu a anunțat nimic nici după acea dată și nici acum. Unii aud că vorbesc despre o reactualizare a rankingului în 2016. Ei, vom trăi și vom vedea dacă gigantul Google dorește să readucă la viață celebrul cândva, PageRank.


Statistici, trimestrul 3 2015


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și utilizarea datelor dvs. de catre acest site web. Personal, nu am acces la alte date decât cele care apar în comentariul dv. (username +link de blogger/google sau site) și pe care nu le stochez si nu le folosesc la nimic.

Copyright © Pulbere de stele. All Rights Reserved.
Blogger Template by The October Studio