miercuri, 15 iunie 2016

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 60







acest episod va fi difuzat marți 21 iunie la Kanal D


Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 60
Dilara recunoaşte la telefon că băieţelul ei este copilul care plânge. Maide rămâne perplex auzind aşa ceva, la fel cu toate doamnele de la fundaţie care nu bănuiau de ce s-a retras din activitate şefa lor. Harun, resemnat, vrea să plece înapoi la Londra şi se urcă în avionul lui personal, când îl sună Maide să-i spună veştile despre copilul Dilarei. Harun îşi dă seama că nu poate fi decât copilul lui şi opreşte avionul încă pe pistă, ieşind şi ducându-se acasă să dezbată subiectul şi să pună la cale noi planuri. Însă discuţia de la telefon o aude şi Candan, care interceptează telefonul lui Maide.

La petrecere se lasă cu mare scandal. Deniz începe să rememoreze nişte scene din trecut, mai ales îşi aminteşte de Rahmi când a vorbit la telefon, acasă la el, adresându-se unei oarecare Trandafirul alb. Acum înţelege că despre maică-să era vorba. Deniz pleacă din club şi ia un taxi spre casă, fără să ia seama la Cansu care aleargă după el să-l oprească. După ce taxiul demarează, Cansu reintră în sală şi începe cearta şi bătaia cu Hazal. Mai întâi curg jigniri reciproce, minciuni de-ale lui Hazal, apoi încep să se bată, după ce Cansu sparge ţăndări tabloul. Hazal cade la o smucitură şi se taie la palmă, apoi vin de afară Azmi şi Bahtyiar care le despart pe cele două surori. Ţipetele şi acuzele încă nu încetează, până când Cansu nu iese afară. După toate cele petrecute, invitaţii încep să plece, mai întâi prietenii lui Hazal. Ea se enervează şi mai rău, crezând că ei o să-i ţină partea, apoi îi dă pe toţi afară, după ce inclusiv Seyda o părăseşte. Singura care rămâne alături de ea este Merve, pacienta bolnavă psihic a lui Ayse.

Deniz ajunge acasă unde o ambulanţă tocmai pleca dintre vecinii adunaţi la poartă. Află că Nergis a fost găsită inconştienţă şi el este convins că Rahmi e autorul. Cansu şi Hazal ajung acasă pe rând, şi cearta continuă în faţa Dilarei care-i ia apărarea lui Cansu. Hazal se enervează foarte rău şi pleacă în camera ei jurând răzbunare. Sevinc, bona lui Demir, o aude şi vine după ea. Aici ni se arată că Sevinc a surprins-o pe Hazal în camera lui Cansu când a luat plicul de pe biroul ei şi l-a desfăcut, găsind posterul cu Nergis. Dar Sevinc se preface că n-o poate suporta pe Cansu şi astfel devine complice cu Hazal. Dilara îl sună pe Cihan să vină acasă şi are loc o confruntare între toţi ai casei. Hazal susţine minciunile ei că n-a ştiut că face un rău şi că a vrut doar să-i facă o surpriză lui Cansu, şi ţipă şi la Cihan şi la Dilara, iar Cihan se enervează şi o pedepseşte prin a sta în cameră, strict fără să iasă nicăieri în afară de şcoală şi fără să aibă acces la telefon. Hazal ţipă din nou că ea nu este iubită, iar Cihan peste măsură de înfuriat o dă afară din casă şi insistă ca ea să plece în acel moment dacă nu respectă regulile impuse de el. Hazal nu are încotro şi pleacă în dormitor.

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 60
Harun o porneşte înspre vilă sperând să-şi vadă fiul, dar la poartă nu vine nimeni să-i dea drumul şi, înciudat, pleacă, apoi în zilele următoare o urmăreşte pe Dilara cu binoclul de pe iaht. Deniz se duce la spital dar deja este prea târziu, Nergis este moartă. A doua zi dimineaţă, se duce val-vârtej la vila de pe Bosfor să se răfuiască cu Rahmi dar Azmi îl opreşte să fie violent. Acum toată familia află că Nergis e moartă, Hazal, face un pas înapoi, Cansu este răvăşită, iar Cihan nu prea înţelege de ce crede Deniz că Rahmi ar fi vinovatul pentru moartea mamei sale. Ozkan află şi el despre tragedie de la Keriman, care acum este bucătăreasă în locul lui Emine. Burhan, tatăl lui Deniz, stă de vorbă cu Inci la bar. Inci e plină de vânătăi pe faţă, ca şi cum ar fi fost bine bătută. Cineva o sună şi află despre moartea prietenei sale, fiind zguduită de această veste. Burhan se preface afectat şi o îmbrăţişează, chipurile cu tristeţe, dar zâmbeşte subtil - probabil el este autorul moral al morţii lui Nergis ca şi al bătăii încasate de Inci.

În ziua înmormântării, Ozkan şi Cansu se află la cimitir, dar Deniz o alungă pe Cansu de acolo, deşi ea îi spune printre lacrimi că-l iubeşte foarte mult. Rănită, Cansu pleacă, iar Ozkan se duce după ea s-o susţină. Burhan priveşte înmormântarea de la distanţă, apoi rămâne acolo să vadă ce face Deniz, pe care va începe să-l urmărească.
A doua zi Deniz se duce la Ozkan să încerce să afle ceva de la el legat de moartea mamei lui şi de toate evenimentele recente, dar Ozkan nu ştie prea multe. Cihan îl cheamă apoi pe Deniz şi îi spune ce ştia de la Rahmi, apoi îi returnează suta de mii de lire. Deniz se duce acasă, aruncă banii pe jos şi plânge neputincios.

Maide vine în vizită la Dilara cu încă 3 doamne de la fundaţie. Keriman le aduce cafea apoi Sevinc îl aduce pe micul Demir să fie văzut de musafire. Maide deja ochise o suzetă pe jos şi când toţi ochii sunt îndreptaţi către copil, ea subtilizează suzeta luând-o cu un şerveţel şi punând-o în geantă. După câteva momente, Maide se duce la vestiar şi o surprinde pe Sevinc controlând toate hainele musafirelor la buzunare, ocazie pe care Maide o foloseşte ca s-o şantajeze pe fată să-i devină loială şi s-o informeze despre tot ce face Dilara. Când ajunge acasă, îi arată lui Harun o poză făcută cu telefonul a fiului său. Burhan îl urmăreşte acum pe Deniz peste tot. Un individ înarmat (un pacient de-al ei, în sevraj?) o atacă pe Ayse dar din fericire Cihan tocmai venea pe la ea şi îl imobilizează.

Dilara merge cu Demir la doctor la un control de rutină iar Sevinc o informează imediat pe Maide că Dilara a ieşit şi că merge la cabinetul medical. Din nefericire, apelul este interceptat de Candan. Harun se duce s-o vadă pe Dilara şi să-i vorbească după ce ea iese de la medic. Dilara îl respinge pe Harun şi se îndreaptă către maşină, dar Candan, aflată şi ea acolo, accelerează brusc îndreptându-se direct către Dilara, ca s-o omoare. Harun vede maşina şi se repede s-o salveze pe femeia iubită ...



sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv







6 comentarii:

  1. Imi place ca postezi rezumatele inainte... doar ca m-a mancat undeva si am vazut episodul 70 si ceva din 71 unde Rahmi ala vrea sa se inpuste si in loc sa faca filmului binele asta impusca pe ayşe sti cumva daca ayşe apare si in sezonul nou ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu, Ayșe moare. Actrita a avut discutii cu Erkan (la fel ca si Nurgul, doar ca subiectul era ca el intarzia la filmari facand toata echipa sa-l astepte) si ea n-a mai vrut sa continue simtindu-se batjocorita de atitudinea lui Petekkaya. Asa ca producatorii au decis s-o elimine din serial la fel ca pe Gulseren, si apoi au declarat ca cor face contracte doar pe 13 episoade pt actorii nou intrati si daca serialul va mai avea audienta, vor continua, iar daca nu, nu... Totusi am impresia ca se va termina sezonul, pe site-ul izleyici platformu episodul 71 apare cu numele "sezon finali".

      Ștergere
    2. Eu citi azi ceva si vazui ca producatorul dezminte certurile si ca se continua cu sezon nou ... oricum te asteptam pe time sa pui rezumatele

      Ștergere
    3. Da, ei intotdeauna dezmint cand e ceva ce nu da bine la public. Si da, se va continua in toamna cu un nou sezon, dar tot ei au zis ca vor face contractele cu actorii din 13 in 13 episoade, nu ca acum, pe 50 sau mai mult de episoade odata. Si ca daca audienta va scadea (parerea mea ca nu, pt ca lumea se uita la serial mai mult pt Erkan, nu pentru actrite) atunci le va fi mai usor sa incheie decent, cu un final oarecare in cateva episoade si gata.

      Ștergere
  2. Nici nu stiu ce sa mai cred am citit ieri ca se inteleg bine cei doi ca ar merge lucrurile spre o releatie cel putin asta zic aia de la canal d ,in alta parte am citit si eu ca s-ar fi certat .. nu sti pe cine saa mai crezi .... om vedea ce se intampla mai departe :)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Relatie? :))) Erkan e insurat si are un baiat. Sotia lui este aceea care i-a cerut sa includa in contracte paragraful in care stipuleaza clar ca nu saruta partenerele de serial.

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.