sâmbătă, 17 septembrie 2016

Furtuna pe Bosfor mini-rezumat ep. 72 (turcesc)







Furtuna pe Bosfor mini-rezumat ep. 72
Cihan nu mai poate suporta durerea pierderii lui Ayse, pe care o consideră iubirea vieţii lui, chiar în braţele sale. Pentru că şi aşa familia lui se destramă, hotărăşte să lase afacerile copiilor, iar el se mută într-un sătuc pe malul marii. Aici se confruntă atât cu trecutul său cât şi cu propriul fel de a fi, fără să fie conştient că este într-un pericol mare.

Maide a pierdut cele două fete pe care le-ai iubit ca şi cum ar fi fost ale sale şi îl face pe Cihan responsabil pentru aceasta, astfel încât dorinţa ei de răzbunare creşte pe zi ce trece.

Furtuna pe Bosfor mini-rezumat ep. 72
Hazal trece peste incidentul înjunghierii lui Ozgur, dar acum are un duşman pe vecie în el. Harun şi Dilara organizează petrecerea căsătoriei lor la somptuoasa vilă de pe Bosfor care a fost rebotezată "Erguvan". Sosirea neaşteptată din America, fără a fi invitată, a surorii mai mari a Dilarei, Asuman, tulbură apele, pentru că Asuman a venit să se răzbune şi se aliază cu Hazal.

Cansu rămâne însărcinată cu Deniz, Ozkan intră într-un nou bucluc din cauza firii sale năvalnice, iar Cihan este pe cale să se sacrifice din cauza nobleţii sale sufleteşti.



sursa foto: http://www.izleyiciplatformu.com

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv










4 comentarii:

  1. Ohooooo ce bine ca s-au apucat iar de filmari.
    Multumesc mult de tot Oana draga !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, incep sa-l difuzeze la turci de pe 19 septembrie. Abia astept sa-l vad si la noi, cand o fi sa-l cumpere.

      Ștergere
  2. Am vazut ca a inceput un nou sezon Bahar-viata furata.Ai putea traduci macar primul episod??M-am uitat si in turca dar nu am inteles mare lucru.
    Si Furtuna pe Bosfor este interesan.Deabia astept sa inceapa amblele serale
    P.s:iti ador rezumatele si imi palce cum le redactezi!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc foarte mult pentru cuvintele frumoase. Sa vad ce pot face si ce gasesc online, :) eu nu traduc din turceste, ci doar din engleza, daca gasesc materiale la respectivul serial. Dar sper sa gasesc niste minime informaii la Bahar sezonul nou, pentru ca a fost un serial foarte vizionat si la turci.

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.