sâmbătă, 12 noiembrie 2016

Dragoste cu imprumut - prezentare si distributie



Dragoste cu imprumut - prezentare si distributie
Titlu original: Ask yeniden
Traducere: Să iubeşti încă o dată
Gen: comedie romantică
Episoade: 59 a cate 110 minute, 2 sezoane
Producător: Surec Film, Turcia
Deţinătorul drepturilor de autor şi distribuitor internaţional - Fox TV
Regia: Ersoy Guler
Scenariul: Ersoy Guler, Ramazam Demirli, Gulbike Sonay, Ute Ayik, Eda Tezcan.

Serialul va fi difuzat pe Acasă TV sub titlul Dragoste cu împrumut din 17 noiembrie, ora 20.00, de luni până vineri.

Tânăra Zeynep locuieşte cu tatăl său şi cu o mătuşă ducând cu toţii o viaţă fericită. Când se îndrăgosteşte, decide să-şi urmeze iubirea cu orice preţ şi îşi părăseşte atât familia cât şi ţara plecând în Statele Unite cu prietenul ei fără să spună nimic nimănui. Lucrurile continuă frumos, însă viaţa lui Zeynep e dată peste cap când află că este însărcinată, pentru că prietenul ei, care nu este pregătit pentru o viaţă de familie, o părăseşte. Zeynep crede că va putea să treacă peste toate problemele şi se hotărăşte să păstreze copilul. Dar după ce naşte, îşi dă seama cât de greu este să fii o mamă singură, care creşte un copil şi are şi serviciu. Disperată, se vede nevoită să se întoarcă acasă.

Fatih este un tânăr care provine dintr-o familie cunoscută şi bogată. Nu se simte liber şi este logodit cu o fată, Irem, pe care n-o iubeşte dar pe care familia lui o vrea de noră. Ca să evite situaţia, pleacă în Statele Unite sub pretextul continuării studiilor. Acolo gustă din plin libertatea de a face ceea ce doreşte cu viaţa lui, departe de logodnică şi de familie. Acolo întâlneşte prima lui dragoste, o tânără americană, dar păţeşte aşa ca Zeynep - adică o cere de soţie, dar fata nu e pregătită pentru o viaţă de familie şi îl părăseşte. Deprimat, el se reîntoarce în Turcia cu acelaşi avion cu care Zeynep vine acasă. Acela este momentul în care cei doi se cunosc, se plac, şi, mai în glumă, mai în serios, plănuiesc un joc al căsătoriei. Fatih nu vrea să-şi reia viaţa alături de logodnica sa şi îi cere lui Zeynep să joace rolul soţiei lui pe lângă familie. Zeynep acceptă jocul, mai ales că aşa, poate da o explicaţie plauzibilă tatălui ei pentru faptul că are un copil.

Dacă cei doi vor sfârşi prin a se îndrăgosti unul de celălalt şi dacă această căsătorie trucată va deveni una reală, vom vedea seară de seară pe Acasă TV.

Distribuția

Özge Özpirinçci în rolul Zeynep Taşkın
Buğra Gülsoy în rolul Fatih Şekercizade
Tamer Levent în rolul Şevket Taşkın, tatăl lui Zeynep, căpitanul zis Submarinul, un tată foarte iubitor dar cam zăpăcit și autoritar.
Tülin Oral în rolul Gülsüm Şekercizade, bunica lui Fatih, care n-o suportă pe Irem și îi ține partea, plăcând-o pe Zeynep.
Lale Başar în rolul Mukaddes Şekercizade, mama lui Fatih, care o vrea de noră pe Irem; o femeie sclifosită și plină de ifose, pe care uneori nici bărbatul ei n-o suportă.
Nilay Deniz în rolul Selin Şekercizade, sora mai mică a lui Fatih, care se va îndrăgosti de Orhan, verișorul lui Zeynep.
Can Sipahi în rolul Orhan Günay
Yiğit-Yağız Sayın în rolul Selim Şekercizade, băiatul lui Zeynep

Nazlı Tosunoğlu în rolul Yadigar Günay, mătușa lui Zeynep
Orhan Alkaya în rolul Fehmi Şekercizade, tatăl lui Fatih.
Fatma Karanfil în rolul Hacer, bona lui Selim in casa Sekercizade.
Tevfik İnceoğlu în rolul Kamil, echipajul lui Șevket

Mert Öner în rolul Cevat, echipajul lui Șevket
Yakup Yavru în rolul Ethem, prietenul lui Sevket
Didem Soydan în rolul İrem Şencan, logodnica promisă de familie a lui Fatih.
Emre Erkan în rolul Fiber Mete, prietenul cel mai bun al lui Fatih.
İlkem Ulugün în rolul Fadik Servermez, prietena cea mai bună a lui Zeynep.
Sema Keçik în rolul Meryem Özer, mama ultra-bogată a lui Zeynep, pe care ea o credea moartă.

Lista rezumatelor episoadelor turcesti: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.