luni, 19 decembrie 2016

Dragoste cu imprumut, ep. 20 turcesc, rezumat




Dragoste cu imprumut, ep. 20 turcesc, rezumat
Fatih reuşeşte să redreseze avionul şi ajung cu toţii cu bine la sol. Seara, Zeynep şi Fatih stau de vorbă în pat bucurându-se de faptul că sunt împreună, cu micul Selim adormit între ei. A doua zi Fehmi se duce la pescuit cu Şevket iar Mukaddes face yoga pe marginea piscinei. Liniştea îi este tulburată de apariţia lui Zeynep. În mahala Fehmi, Şevket, Ayfer, Yadigar, Elif-su, Cevat şi Fadik se pun la masă iar Meryem aduce nişte aperitive, pe care mai întâi le gustă Şevket, ca şi cum ar vrea să fie sigur că nu-s rele, apoi cu toţii mănâncă din ele.

Dragoste cu imprumut, ep. 20 turcesc, rezumat
Câteva zile liniştite trec apoi hotărăsc toți șase prietenii să facă demersurile pentru căsătoria lui Fatih cu Zeynep, atâta vreme cât Fehmi și Mukaddes sunt in weekend. Selin şi Fatih o duc pe Zeynep să facă o analiză de sânge (necesară pentru căsătorie). Problemele apar când ea vede seringa foarte mare cu care urmează să i se recolteze proba, dar Fatih nu se lasă şi o readuce pe Zeynep în cabinet, aproape forţând-o să stea pe scaun. Împreună cu Mete merg să aleagă modelul unui tort de nuntă, iar acasă Zeynep are surpriza să găsească pe pat rochia de mireasă, voalul cu coroniţă şi costumul de mire. Însă această căsătorie ridică unele probleme, pentru că familia Sekercizade ştie că ei doi sunt deja căsătoriţi şi vrând nevrând, adevărul jocului lor convenit în aeroport va trebui spus, pentru că Zeynep simte că nu este corect ca această minciună să continue la nesfârșit. (aici se termină episodul 48 de pe Acasă TV)

Dragoste cu imprumut, ep. 20 turcesc, rezumat
Acum amândoi soţii îşi imaginează diverse scenarii despre cum vor fi ei torturaţi când se va afla adevărul de către toată lumea. După ce epuizează tot ceea ce mintea lor a putut imagina, îi spun că ei nu sunt, de fapt, căsătoriţi, dar au decis acum să facă acest pas bunicii Gulsum care leşină când află şi este dusă la spital. Acolo Fehmi şi Mukaddes îi întreabă ce s-a întâmplat şi Zeynep le spune. Fehmi leşină primul, după el şi Mukaddes, care însă râde inclusiv când este pusă, fără cunoştinţă, pe pat. Urmează cei din mahala, iar primul care află, şi este dus la spital pentru că leşină, este Sevket. După el urmează Yadigar, apoi află Ayfer care se duce să dezbată subiectul cu Fadik, dar ea începe să trăncănească atât de repede încât Ayfer adoarme pe scaun.

Acum toată lumea e supărată pe cei doi, pentru că au fost păcăliţi în aşa un hal. Sevket aproape că nici nu vrea să mai vorbească cu fata lui, când Meryem vine pe acolo, exact în timp ce Zeynep îi povestea totul, de la început, tatălui ei. Sevket o iartă şi se îmbrăţişează, iar Meryem şi Yadigar îi privesc cu ochii înlăcrimaţi de emoţie. Acasă la Fatih este ceva mai complicat. Fehmi e încă nervos, Mukaddes crede că a prins momentul să-l facă pe fiul ei să renunţe la sărăntoacă pentru a se întoarce la Irem, iar Gulsum are nevoie de linişte ca să-şi revină din consternare. Cu toate acestea se face un fel de consiliu de familie, şi în timp ce Fatih încearcă să-şi convingă părinţii că o iubeşte pe Zeynep, ea îşi face valiza strângându-şi lucrurile din dormitor.

Dragoste cu imprumut, ep. 20 turcesc, rezumat
Sevket, Meryem şi Yadigar se amuză pe seama farsei când sună soneria şi Zeynep, cu Fatih după ea şi cu Selim sunt la uşă, veniţi să se mute la ei. Lucrurile se vor complica, însă, pentru că din nou va apare în scenă Ertan. Într-o dimineaţă când în mahala sunt la masă cu toţii, vine Fehmi, îl ia în maşină pe Fatih şi vorbeşte ceva cu el. Fehmi îl pune pe Fatih să aleagă între ei şi Zeynep, spunându-i că ei nu vor fi niciodată de acord să se căsătorească cu ea, pentru că nu este educată şi de familie bună, şi pentru că are deja un copil cu alt bărbat. Fatih îi explică tatălui său că pentru el nu contează că nu e tatăl biologic al lui Selim, că-l iubeşte, dar Fehmi nu se înduplecă.

Fatih vine la masă și le spune tuturor că-și alege familia, adică pe Zeynep și Selim.



Acest rezumat acoperă episoadele 48, 49, 50 de la Acasă TV

a fost Dragoste cu imprumut, ep. 19 turcesc                            urmează: Dragoste cu imprumut, ep. 21 turcesc, rezumat

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.




Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!









2 comentarii:

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.