miercuri, 21 decembrie 2016

Dragoste cu imprumut, ep. 21 turcesc, rezumat




Dragoste cu imprumut, ep. 21 turcesc, rezumat
Fehmi pleacă singur şi acasă Mukaddes îl ceartă pentru că nu a venit împreună cu Fatih. După care ea se enervează şi se duce în mahala, crezând că ştie cum să-l convingă pe fiul ei s-o urmeze. Ajunge în curte şi începe să-i jignească pe toţi cei de faţă, apoi Meryem o pune la punct şi îi atrage atenţia că oricum, ea îi poate cumpăra şi numele şi afacerea de zece ori, pentru că e cu mult mai bogată decât ea, dar ştie că e vorba de orgolii nu de bani. Mukaddes, când vede că Fatih nu se răzgândeşte, îl ameninţă că-l renegă şi-l dezmoşteneşte definitiv şi pleacă. (aici se termină episodul 50 de pe Acasă TV)

Situaţia este destul de critică. Fatih se duce să discute cu bunica Gulsum, care este disperată, iar Zeynep rămâne să se sfătuiască cu părinţii ei despre ce ar fi de făcut. Gulsum se arată înţelegătoare, deşi nu este de acord cu ceea ce s-a întâmplat, dar apare Mukaddes şi spiritele se inflamează iar. Fatih pleacă supărat, acasă la Şevket.

Dragoste cu imprumut, ep. 21 turcesc, rezumat
Orhan, care nu mai poate de dorul lui Selin, se duce pe la vilă unde este iarăşi ascuns în camera de la etaj de către Mustafa. Selin ajunge şi ea acolo şi rămân să stea de vorbă, cu grijă să nu fie depistaţi de cei din casă. A doua zi Ayfer este sunată de rudele ei din localitatea Sivas că mama ei se simte rău şi începe să plângă şi să facă mătănii, crezând că maică-sa a murit. După ce se lămurește că a înțeles greșit, stau cu toții la masă și se pregătesc de călătorie, iar Fatih, cu Zeynep şi copilul, împreună cu Orhan, urmează să meargă şi ei în vizită la rudele lui Ayfer. La un moment dat, pe drum, ei sunt ajunşi de Mustafa care o aduce pe Selin şi se alătură şi ei grupului. Pentru asta, Mustafa va fi dat afară de la vilă şi-şi va căuta de lucru.

Dragoste cu imprumut, ep. 21 turcesc, rezumat
Seara, Meryem şi Şevket iau cină împreună într-un decor romantic şi el spune că este hotărât să afle cine-i tatăl lui Selim, dar Meryem îl potoleşte; cu toate acestea căpitanul va trimite oamenii lui să-l găsească pe Ertan. La rudele lui Ayfer grupul este bine primit şi găzduit, (aici se termină episodul 52 de pe Acasă TV) cu toţii încercând să uite pe moment de probleme, vizitând obiectivele turistice ale zonei şi distrându-se, profitând de vacanţă. Totuși aventurile se țin de ei, și Fatih cu Zeynep se vor întoarce mai devreme acasă, din cauza lui Ayfer.

Când se întorc, Meryem o informează pe Zeynep că Şevket nu se va opri şi că-l va căuta pe tatăl lui Selim.


Acest rezumat acoperă episoadele 51, 52 de la Acasă TV

a fost Dragoste cu imprumut, ep. 20 turcesc                            urmează: Dragoste cu imprumut, ep. 22 turcesc, rezumat


sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.




Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!









3 comentarii:

  1. Bună!Puteți să-mi spuneți când postați un nou rezumat de la Furtună pe Bosfor? Mulțumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna seara! Cel mai probabil saptamana viitoare, zilele astea, pana de Revelion, nu stiu ... nu promit...

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.