joi, 23 februarie 2017

Kosem episodul 22 rezumat




Kosem episodul 22 rezumat Kosem şi Ahmet pozează pentru Yasemin care le face un desen împreună. La un moment dat Ahmet are o criză de stomac şi întrerupe şedinţa, ducându-se în camera lui să mai ia două linguriţe de medicament amestecat cu otravă. Kosem admiră lucrările lui Yasemin apoi se interesează de desenul acela cu morile de vânt, dar tânăra spune că aşa i-a venit să deseneze, nu este făcut după natură.

Kosem episodul 22 rezumat La vechiul serai Safiye unelteşte împreună cu garda de corp a lui Osman, dar Mehmet, care este destul de mare, o avertizează pe mama lui că a auzit de la nişte iscoade că Ahmet va fi îndepărtat de pe tron şi va fi pus unul dintre prinţi. Osman se plimbă prin piaţa de sclave şi vede un neguţător care se poartă foarte rău cu una dintre fetele pe care vrea să le vândă. Osman ia fata şi o aduce în harem. Medicul lui Ahmet se miră că acesta are crize deşi îşi administrează medicamentul, pentru că e un remediu puternic şi de lungă durată, care nu ar trebui să permită manifestarea unor noi crize atât de repede.

Kosem episodul 22 rezumat Dilruba se întâlneşte cu Halil paşa, marele vizir, pentru că aşa vrea maică-sa, Halime. Cei doi vorbesc despre căsătoria lor, dar Dilruba menţionează, ca un fel de reproş, că Halil ar fi loial sultanei Kosem, însă el răspunde că dacă se vor căsători îi va fi loial doar ei. Apoi apare paşa Davut şi Halil pleacă pentru că Davut îl anunţă că e chemat la sultan. De fapt, Davut şi Dilruba au o idilă şi l-au îndepărtat pe Halil ca să rămână singuri. Halime îi dă medicamente lui Mustafa, iar Pinhan comentează pentru prinţ că nu trebuie să bea lichidul pentru că doctorii vor să-l despartă de el, dar Mustafa îşi ascultă mama. Kosem îşi face griji pentru Ahmet care se trezeşte cu crize dureroase de stomac şi în toiul nopţii.

Humașah bănuieşte ceva şi îl întreabă pe Bulbul dacă Yasemin îi face vreun rău sultanului dar el nu recunoaşte nimic. Mehmet o vede pe Angela, cadîna adusă de Osman la palat şi se îndrăgosteşte de ea, ceea ce adaugă rivalitate între cei doi fraţi vitregi, care începuseră să se certe de la un desen caligarfic a lui Osman, pătat de cerneală de Mehmet. Zulfikar îl vede pe Iskender ieşind din palatul vechi, într-una din vizitele sale la sultana Safiye, şi îl avertizează să nu se mai ducă pe acolo, dacă este cu adevărat loial padişahului, pentru că Safiye e o trădătoare. Mai târziu Zulfikar va merge la Safiye să o certe că din nou unelteşte şi să-i demonstreze că ştie despre Iskender că-i fiul ei. Safiye decide să-l elimine pe Zulfikar.

Kosem episodul 22 rezumat Kosem o cere pe Yasemin în camera ei apoi îi dă o otravă spunându-i că dacă vorbeşte, i se va administra antidotul, iar dacă nu, va muri. Yasemin spune că a fost adusă de Humașah. Cennet ţipă la ea că vrea să-l omoare pe Ahmet, dar cadîna nu recunoaşte că-l otrăveşte pe padişah. Kosem vrea s-o lase să moară dar intră Bulbul, care o caută pe Yasemin de ceva vreme, şi îi da pe gât antidotul. În cameră la sultan, el îl învaţă pe Mustafa să cioplească o corabie, aşa cum i-a promis când era copil. Dar Pinhan îl face pe prinţ să ia o daltă şi îl îndeamnă să i-o înfigă sultanului în ceafă. Înainte de a-şi duce gestul până la capăt, intră în cameră băieţii lui Ahmet şi Mustafa face cunoştinţă cu ei.

Seara, Kosem se duce la Ahmet şi acesta o ceartă că era s-o omoare pe Yasemin care este o favorită. Kosem îi spune că e un şarpe trimis de Safiye, dar Ahmet se supără şi o trimite pe Kosem în camera ei. A doua zi are loc inaugurarea moscheei albastre iar Mustafa e pregătit şi el să participe la eveniment. Totuşi Dilruba sugerează că poate este mai bine ca el să rămână la palat, dar Halime nu este de acord. Kosem are o întrevedere cu Safiye în legătură cu Yasemin şi o informează triumfătoare că Yasemin nu mai face parte din harem. Atunci Safiye îşi dă seama că Kosem a omorât-o pe favorită, şi îi dezvăluie că Yasemin era sora ei....


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!





a fost: Kosem ep. 21                                     urmează: Kosem ep. 23

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.







8 comentarii:

  1. Kosem a omorâto pe Yasemin

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Inca n-a omorat-o, dar pusese sa-i fie largita șaua cand pleca cu calul nu stiu unde. Kosem se grabeste sa-l anunte pe Haci ca Yasemin e sora ei, ca sa impiedice "accidentul" dar este prea tarziu, Yasemin e adusa moarta. Asta urmeaza in episodul 23.

      Ștergere
  2. Pe alt blog Yesemin nu moare in ep 23.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Atunci uitati-va la primele 12 minute din episodul 23 pe youtube. Si veti sti daca eu m-am inselat sau celalalt blog.

      Ștergere
  3. Ma oftic ca nu relatezi si alte episoade care urmeaza..am urmarit si alt blog pana la ep 27 dar nu da atatea detalii ca tine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. relaxeaza-te :) lucrurile stau cam asa:
      - blogatu (aka Marius Calugaru) traieste din blogging, nu mai are si un alt job (din cate stiu) deci motivatia lui e maxima, ca de aici vin păpița și bănuții de facturi. Eu ma trezesc la 6 zilnic, fac o naveta de 3 ore in total si vin inapoi pe la 3. Pana ma invart, până nush ce, se face seara. La mine bănuții de păpiță vin din job, deci blogul e pe locul 2 cel puțin.
      - aparent, blogatu are cel putin un colaborator, rezumatele sunt semnate de un anume Gabriel, deci nu le scrie el.
      - chiar daca ar fi singur in blogăreală, nu e singur in viață, deci nu prea face mancare-menaj, chetii-trestii, asa ca are foarte mult timp sa se ocupe de blog(uri, ca are mai multe). Eu am o mama batrana si bolnava de care ingrijesc.
      - el posteaza cate 5-6 articole pe zi, ca are timp, eu abia reusesc cate unul, si nu chiar zilnic.
      - el este medic, sau asa ceva, eu - profa de engleza. Adica am o meserie solicitata si in timpul liber. Medici care sa dea meditatii, n-am vazut :))) poate doar profii universitari, pt candidatii la medicina.

      Cam asta-i diferenta, Oana draga. Eu am servici, casa, parinte de ingrijit, iar blogul vine pe aproximativ ultimul loc, desi e un hobby. La blogatu, blogul e serviciul lui.

      offf, iar am "vorbit" prea mult :)

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.