joi, 23 martie 2017

Pretul dragostei episodul 6 tr rezumat




Pretul dragostei episodul 6 tr rezumat Defne doarme iar Omer este în piscină. Când se trezeşte, Defne nu-şi aduce aminte dacă i-a spus adevărul despre ea şi Neriman lui Omer sau dacă a adormit. Îl sună, şi cum el nu răspunde, ea crede că a plecat pt că a aflat totul. După aceea observă că bagajul lui e tot acolo dar comportamentul lui îi dă de bănuit. Încercând să afle ce s-a întâmplat, ea merge la recepţie să plătească şi ar vrea un sfat de la recepţioner dar acesta nu înţelege ce vrea ea să-i spună. Apoi, pentru că Omer se duce din nou la piscină fără s-o aştepte, Defne îşi întăreşte convingerea că trebuie să-i fi spus secretul ei.

Sinan o duce la spital pe mama lui Jasemin şi îşi dă seama că nu poate avea un viitor alături de ea, având în vedere că îl împiedică s-o mai viziteze pe femeie. Omer o trimite pe Defne acasă cu şoferul, deşi ea vrea să meargă la lucru, dar el se împotriveşte, îi spune că aseară nu s-a simţit prea bine şi că va fi mai odihnită dacă va merge la lucru de a doua zi. Până la urmă Defne îşi dă seama că Omer nu ştie despre înţelegerea dintre ea şi mătuşa Neriman. Jasemin stă acum să ţese intrigi împotriva lui Neriman, dar femeia află ce are de gând tânăra şi o avertizează că îi va spune lui Omer că a furat pantofii ca să-i dea concurenţei, dacă nu-şi depune demisia. Jasemin se potoleşte dar nu pleacă de la companie. Nihal îi mărturiseşte lui Defne că Ismail o iubeşte, dar ea este îndrăgostită de fratele acestuia, Serkan, deşi nu şi-au spus asta unul celuilalt. Defne, la rândul ei, i se destăinuie prietenei ei şi recunoaște că deşi se simte atrasă de Sinan, când îl vede pe Omer parcă i se taie respiraţia şi inima îi bate mai repede.

Sinan îi povesteşte lui Omer despre mama lui Jasemin şi despre faptul că ea i-a interzis să meargă s-o viziteze la spital şi că din acest motiv el o vede pe Jasemin ca pe o fiinţă egoistă alături de care nu poate să mai fie, că-şi doreşte să găsească fata potrivită pe care s-o iubească. Jasemin găseşte o poză de-a lui Nedgi (soţul lui Neriman) cu unul dintre modele şi vrea s-o şantajeze pe Neriman, că dacă va spune despre pantofii furaţi, ea va trimite poza la ziarele de scandal. Defne discută cu Ismail despre iubirea lui Nihal întrebându-se ce va face dacă ea îl va alege pe Serkan. Ismail zice că dacă va fi aşa, se va resemna şi că Nihal va alege.

Peste câteva zile are să fie aniversarea lui Omer. La firmă se fac pregătiri intense, Defne este acasă la el dimineaţa şi îi pregăteşte micul dejun, râzând împreună cu el şi spunându-i că nu şi-l poate imagina copil mic. Neriman îl avertizează pe Nedgi că Jasemin are o poză cu el şi Sounde şi îi spune să fie mai atent la ce face. Altfel, ea nu crede că ar înşela-o pentru că o iubeşte. Defne se sfătuieşte cu şoferul lui Omer ce să-i cumpere de ziua lui. Sadir, un bărbat care-l cunoaşte pe Omer din copilărie, îşi dă seama că el este îndrăgostit de Defne şi că e gelos pentru că ea şi Sinan au devenit apropiați în ultima vreme. Defne se hotărăşte să-i cumpere şefului ei o carte după un film despre care ştie că i-a plăcut, dar cartea a devenit rară şi se găseşte foarte greu. În plus, cumpără o brioşă - pt că ştie că lui nu-i place tortul - în care pune o lumânare ca să sufle în ea. Când în sfârşit găseşte un librar care are cartea, constată că e prea scumpă pentru buzunarul ei. Atunci face o înţelegere cu librarul Sabo ca să poată achiziţiona cartea: ea îi va face curăţenie pe rafturile librăriei până când va achita preţul respectiv.

Între Nihal şi cei doi fraţi lucrurile se limpezesc. Ea îl iubeşte pe Serkan, îi spune asta lui Ismail şi el acceptă realitatea, apoi se îmbrăţişează ca buni prieteni. Serkan vede gestul, pe care îl interpretează greşit. Neriman, care a văzut că şi Defne îl iubeşte pe Omer, stă de vorbă cu ea ca să-i spună că acum Omer iubeşte o altă Defne, care nu există, îndemnând-o să-şi arate faţă de el adevărata ei personalitate, fără să ştie că Defne nu se preface, ci este ea însăşi. Defne, descumpănită de conversaţia cu Neriman, o aude pe Jasemin când spune că are nevoie de un alt cadou pentru Omer, că acela deja cumpărat nu este potrivit, şi îi dă ei cartea cea rară. Omer se bucură foarte mult de cadou şi o complimentează pe Jasemin că este o femeie cu gusturi deosebite.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!



a fost: Pretul dragostei ep. 5 tr                                     urmează: Pretul dragostei ep. 7 tr

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Pretul dragostei - prezentare.








4 comentarii:

  1. Când m-am uitat aseară la "Pretul dragostei" scria sfarsitul episodului 10. ???

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tot ce se poate, eu rezum episoadele turcesti, care dureaza cam 2 ore si 15 minute. La noi durata unui episod este de cca 40 de minute fara reclame, asta inseamna cam 5 episoade romanesti la 2 turcesti.

      Ștergere
    2. M-iam schimbat numele.Acum ma uit la film.

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.