miercuri, 22 martie 2017

Dragoste infinita episodul 4 rezumat




Dragoste infinita episodul 4 rezumat Când Nihan şi Kemal stau de vorbă îşi dau seama că Leyla i-a trimis unul lângă celălalt tocmai ca să lămurească problemele dintre ei. Emir, foarte enervat, îl sună pe Tufan şi îl implică într-un fel foarte particular în războiul murdar pe care îl duce. Tufan reuşeşte să le facă nişte poze celor doi, aşa cum i-a ordonat şeful său, dar ele sunt prea neclare. Mai apoi Emir îl pune pe Tufan să se intereseze despre Kemal, pentru că îşi dă seama că trebuie să fi fost ceva între el şi Nihan dinainte de căsătoria lor.

Onder, de asemenea încearcă să-şi protejeze fiica şi soţia, şi îl contactează pe Kemal încercând să-l facă pe acesta s-o ierte pe Vildan. Însă Onder nu are toate datele problemei și presupunerile sale nu sunt corecte, aşa că greşeşte în demersul său. Bineînţeles, Tufan care este pe urmele lui Kemal fotografiază întâlnirea şi îi trimite poza lui Emir. Acesta devine şi mai interesat de trecutul lui Kemal, ba chiar şi de familia lui pe care și-o stabilește drept țintă. Pe de altă parte, acest foc care tocmai a izbucnit, antrenează în el mai multe personaje. Asu, care îl iubeşte pe Kemal, observă şi ea interesul reciproc pentru Nihan şi face propriile investigaţii care o întristează. Secrete din trecutul vieţilor celor implicaţi încep să iasă la iveală, complicând situaţia. Astfel, se relevă că Vildan şi Leyla sunt surori, dar relaţiile dintre ele sunt cât se poate de tensionate.

Divergenţele care şi aşa existau între Kemal şi Tarik se ascut, dintr-o greşeală, iar Emir va profita de ocazie şi îl va folosi pe Tarik împotriva propriului său frate. În investigaţiile proprii, Emir găseşte desenul făcut de Nihan lui Kemal, mai apoi o urmăreşte şi ştie că ea s-a dus la el la birou (să-i dea o valijoară cu nişte lucruri de pe vremea când se iubeau, dorind să-l facă să înţeleagă că ea nu l-a trădat şi că în spatele căsătoriei ei este altceva decât simplul fapt că Emir e din aceeaşi pătură socială cu ea). Însă pentru că Nihan nu poate nici măcar să-i spună că există un secret între ea şi Emir, tăcerea ei nu face decât să alimenteze furia lui Kemal.

Emir este decis să afle tot ceea ce este posibil despre trecutul soţiei sale cu Kemal şi pentru asta îi şantajează pe socrii săi, ameninţându-i că dacă nu îi dă în scris ce ştiu despre el, va trimite la poliţie filmul în care se vede cum Ozan o împuşcă pe prostituata englezoaică (de fapt, totul fusese aranjat dinainte, victima este plătită să joace un joc cu pistolul, fiind minţită că n-o să păţească nimic, dar pistolul avea gloanţe adevărate în el). Emir le spune socrilor săi că mai există o persoană care cunoaşte acest adevăr - cealaltă femeie, cu care el a pus la cale crima - şi pe care de cinci ani de zile o plăteşte ca să tacă. Onder şi Vildan sunt îngroziţi şi se pregătesc să scrie pe foile deja pregătite în faţa lor cine este Kemal.

Dragoste infinita episodul 4 rezumat Acum, toată lumea e prinsă, vrând-nevrând, în războiul dintre Kemal şi Emir. Dar pentru a rezista fiecare are nevoie de aliaţi. Echipa lui Emir face prima mişcare de recrutare a noi aliaţi, când Vildan îl cheamă pe Galip în ajutor. Kemal deocamdată nu este conştient de dimensiunile conflictului pe care l-a stârnit şi se duce la atelier la Nihan ca să-i spună că va sta departe de ea de acum încolo. Dar Emir este imediat informat unde se află rivalul său....


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!



a fost: Dragoste infinita ep. 3                               urmează: Dragoste infinita ep. 5

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.