joi, 11 mai 2017

Dragoste infinita episoadele 39, 40, 41 rezumat




Dragoste infinita episoadele 39, 40, 41 rezumatCând Kemal o vede pe Deniz în braţele lui Nihan, pune la un loc toate piesele de puzzle ale trecutului şi doar o singură întrebare i se tot învârte în mintea lui. Poate fi Deniz fiica lui? Kemal are nevoie de mai mult decât sentimentul din inima lui, are nevoie disperată de dovezi incontestabile si va încerca să obțină material genetic ca să facă un test ADN. Când Emir îşi dă seama că Kemal devine suspicios în privinţa lui Deniz, pentru a-i ascunde adevărul, aşteaptă înarmat cu tot ceea ce are la îndemână. Va mitui directorul spitalului privat pe care-l frecventează familia lui, îi va administra o substanță micuței care va genera febră și, la un mic eveniment organizat de Leyla, Deniz va fi dusă la spital de către Nihan. Pentru că Kemal este acolo, se oferă să le ajute, și află că fata lui are grupa de sânge 01, ceea ce înseamnă că nu e fiica lui, pentru că el are grupa AB4. De fapt, directorul spitalului a mințit, pus de Emir, ca să-l facă pe Kemal să creadă că Deniz nu este copilul lui.

Nihan face o mişcare pentru a se proteja pe ea şi pe Deniz de războiul care e pe cale să izbucnească între Kemal şi Emir. Ca orice mamă care vrea să-şi protejeze copilul de rele, ia unele decizii pe muchie de cuţit. Este gata să accepte o alianţă extrem de periculoasă, care va tulbura echilibrul şi aşa delicat dintre Kemal şi Emir, propunându-i Leylei să o sprijine. Tarîk se afundă în datorii pentru că nu se poate descurca singur cu afacerea lui și inevitabil ajunge pe mâna lui Ayhan (tipul de la închisoare), care tocmai a bătut palma cu Emir să-l distrugă pe el ca să lovească în Kemal. Dar într-o seară Tarîk ajunge beat acasă și îi reproșează fratelui său că din cauza lui Ayhan se răzbună prin el. Kemal se repliază și decide să-l ajute cu bani pe Tarîk, dar acesta, orgolios, refuză, întinzând mâna tot către Emir. Fehime o determină pe Asu să grăbească nunta cu Kemal. Aceasta va face unele presiuni asupra lui, dar hotărârea o va lua după ce aude de la medicul mituit de Emir că Deniz nu poate fi fiica lui.

Kemal, care tot mai bănuieşte că el şi Nihan puteau avea un copil împreună, începe să lase deoparte viitorul lui, punând-o pe Deniz și prezentul pe primul plan. Asu, care ar vrea să-l încolţească pe soţul ei, caută refugiu la familia socrilor. La sfârşitul unei zile pe Asu şi pe Kemal îi aşteaptă o adevărată punere în scenă. Kemal face tot posibilul să afle adevărul şi la un eveniment de caritate organizat de Leyla, în ciuda obstacolelor puse, Kemal va continua să se apropie de acest adevăr. Însă cade într-un joc de-al lui Emir şi simte durerea despărţirii de Deniz.

Kemal va căuta refugiu în investigația asupra morții lui Ozan, fiind foarte preocupat să-i dovedească iubitei lui că el nu este vinovat de acest lucru. Cu toate acestea îşi revine rapid şi îşi aminteşte de răzbunarea pe care a pus-o la punct în închisoare pentru a distruge familia Kozcuoglu. În mare, are două obiective: primul este să-i strice reputaţia lui Emir, iar al doilea, să-i dovedească lui Nihan că nu este responsabil pentru moartea lui Ozan. În vederea punerii în aplicare a planului său, ştiind că e greu să urmărească mişcările lui Emir, îşi începe investigaţiile într-o manieră mai neobişnuită. Emir simte pericolul şi încearcă să-i pună în cale obstacole de netrecut. Însă surprizele pe care Kemal i le-a rezervat lui Emir, îl vor lovi pe acesta de unde se aşteaptă mai puțin.

Nihan împreună cu Leyla îşi continuă planurile. Ele dau drumul primei bombe chiar în mijlocul familiei Kozcuoğlu fără să ştie precis când va detona. Drept urmare, Nihan va deține o parte din acțiunile companiei, deși lui Galip nu-i este deloc pe plac acest joc conceput de Nihan și dus la îndeplinire de Leyla. Între timp, soseşte acasă un pachet care o forţează pe Nihan să se îndoiască de sinuciderea lui Ozan, ceea ce-i schimbă complet modul în care vede lucrurile, aducând-o faţă-n faţă cu Kemal pentru mai mult timp. Tarîk și Banu sunt cât pe ce să fie dați afară din casă iar el va cere din nou ajutorul luiu Emir care îi întoarce spatele. Atunci Tarîk va merge la Leyla sperând că poate ea va ști să negocieze cu Ayhan în așa fel încât să mai obțină o păsuire. Pentru că n u obține ajutorul sperat, Tarîk se vede nevoit să se mute cu Banu acasă la Husein. Zeynep primește propunerea de a fi ajutată cu un job de la Hakan.

Kemal îşi păstrează calmul şi modul în care se uită la ea o agită pe Nihan şi este foarte aproape să-l ierte în subconştient...
Dar, de asemenea, ea ştie că de dragul fiicei ei, ar trebui să se elibereze pentru totdeauna de Emir. Aşadar, în conformitate cu planul, organizează o petrecere de ziua lui Emir. În acea noapte Kemal vine fără să fie invitat, având şi el propriile acţiuni de pus în aplicare. Acesta va fi un test atât pentru Nihan cât şi pentru Kemal, în aşa fel încât vor fi nevoiţi să-şi ignore sentimentele când se vor uita unul la altul.

Relaţia de loialitate dintre Asu şi Tufan, după o criză severă, va fi serios tulburată, după ce ea descoperă că Tufan îl ajută pe Kemal cu unele informații. Asu îl îndepărtează pe Tufan care și-a cerut iertare motivând că este foarte îndrăgostit de ea, dar fiind respins, decide că trebuie s-o facă pe Asu să plătească un preţ pentru asta, şi va face prima mutare în noaptea aniversării lui Emir. Dar acea petrecere va fi plină de surprize. Kemal va aduce la lumină un element important, în urma unor investigaţii. A găsit dovezi ascunse, atât de puternice, încât o poate recâştiga pe Nihan.

După ce ascultă o înregistrare telefonică de unde rezultă că Zeynep îi spusese lui Ozan înainte să moară că purta copilul lui Emir, Kemal are acum certitudinea că Ozan a fost ucis. Este o chestiune de conştiinţă să-i spună asta lui Nihan. Dar mai întâi o contactează pe Zeynep, care deţine un secret la fel de periculos ca un câmp minat, posibil să știe foarte bine cine este criminalul. Între timp, Emir habar nu are că rivalul său deţine înregistrările, iar când află că acesta este interesat foarte mult de Ozan, îşi pregăteşte armele.

Lui Galip nu-i convine faptul că acţiunile companiei Kozcuoglu au fost transferate lui Nihan, şi ca să-l convingă pe Emir că este o greşeală, îi va întinde o capcană nurorii sale. Nihan nu intuieşte pericolul şi cade în capcana întinsă. Galip o pune să semneze un document din care rezultă că ea deține acțini la companie doar atâta vreme cîât este căsătorită cu Emir. Apoi Galip îi spune o minciună și o trimite la Ankara la o întâlnire de afaceri în locul lui.  Pe de altă parte, Galip face ca și Kemal să plece cu același avion tot la Ankara, jocul fiind de așa natură încât Emir să divorțeze și astfel acțiunile să revină în totalitate lor. Leyla află de mașinațiunea pusă la cale și o informează pe Nihan care nu-și petrece noaptea cu Kemal, cum spera Galip, ci se întoarce acasă cu primul avion. Oricum, Emir se înfurie când află ce-a făcut taică-său și nu este de acord cu modalitatea aleasă de el de a rezolva problema. Kemal merge pe firul care-l duce la acela care l-a otrăvit pe Ozan, și află cu stupoare că ideea otrăvirii îi aparține lui Galip. Emir va relua un joc început mai demult ca să-și apere tatăl. În misiunea sa, Kemal va da peste un nume care-l va surprinde. După ce ajunge la persoana respectivă, zidurile vor cădea şi se va afla foarte aproape de adevăr.

Nihan iese într-o seară cu Eda şi amintirile din trecutul ei cu Kemal ies la iveală tulburând-o în profunzime. În scurt timp cei doi se întâlnesc întâmplător în aceeaşi seară, dar buzele nu vor putea rosti ceea ce inimile simt. Kemal şi Emir ajung să-şi încheie socotelile în privinţa uciderii lui Ozan, dar ceea ce vor vedea îi va determina să privească totul dintr-un alt unghi.

sursa acestor rezumate este în principal pagina de limbă engleză a site-ului turcesc izleyiciplatformu.com

Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!



a fost: Dragoste infinita ep. 17, 18, 19                               urmează: Dragoste infinita ep. 42, 43, 44

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.